Chemare la Vot Bun și RE-UNIRE

1
429
Liviu Petrina (PCG) - Gheorghe Șiman (PNȚMM)

Partidul Corectei Guvernări (PCG) și Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache (PNȚMM), continuatori legitimi – prin conducătorii, aderenții, principiile și acțiunile lor – ai partidului istoric martir PNȚCD, fac un apel de suflet către toți românii din Basarabia, Bucovina și Herța, precum și către toți cei risipiți în lume, „să ajute cu toată puterea lor” alegerea unui președinte pro-european în Republica Moldova.

Cele două partide care semnează apelul sunt conduse de foști membri ai PNȚCD, unii dintre ei cu ani grei de temniță în România stalinistă: Ion Varlam și Liviu Petrina (PCG), respectiv Radu Rizescu, Gheorghe Șiman și Alexandru Kala Popescu (PNȚMM).

Liviu Petrina și Ion Varlam au fost lideri marcanți ai PNȚCD în perioada când președinte era Corneliu Coposu.

Apelul celor două partide – urmașe ale PNȚCD

„Partidul Corectei Guvernări și Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache cheamă pe toți Românii din Basarabia, Bucovina și Herța să ajute cu toată puterea la alegerea unui Președinte dedicat poporului său la Chișinău în 1 Noiembrie 2020.

După 30 de ani de frământări și căutări, astăzi este limpede pentru fiecare om responsabil că singura soluție morală și legală pentru județele românești administrate sub numele de «R. Moldova» este aderarea la Uniunea Europeană prin Re-Unirea cu România.

Renegatul și trădătorul de neam Dodon trebuie să fie extirpat din viața politică, răutățile și crimele de care este acuzat sunt o rușine groaznică pentru Neamul nostru, pentru civilizația europeană.

Suferințele străbunilor, bunicilor, părinților, fraților și surorilor noastre din ultimii 80 de ani, aduse de ocupația bolșevică și rusească, trebuie să ne trezească la realitate și să ne determine să ne implicăm în lucrarea politică, fiecare cu înțelepciune și responsabilitate.

Noi chemăm și rugăm pe toți Frații noștri care pot vota la aceste alegeri – atât pe cei care au rămas acasă, cât și pe cei care și-au găsit rostul în dreapta Prutului sau sunt risipiți la muncă prin Europa sau în lume – să acționeze pe toate căile pentru a-i sprijini și încuraja pe toți românii din «R. Moldova» să se prezinte la vot și să aducă la conducere persoana potrivită pentru a conduce această provincie pe singura cale dreaptă și firească, pentru păstrarea identității, demnității, siguranței și libertății locuitorilor ei: Re-Unirea cu Patria-Mamă România.

Așa Să Ne Ajute Dumnezeu!”

CITIȚI ȘI:

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.