„Obsedații Facebook-ului”. Chelnerul Guşă jigneşte milioane de români

10
5577
Cozmin Gusa, PSD
Cozmin Gușă

„Consultantul politic” Cozmin Guşă i-a jignit aseară pe toți utilizatorii celei mai populare rețele sociale, numindu-i „obsedații Facebook-ului”.

Guşă a găsit şi un motiv de mândrie: „În familia mea, nimeni nu are Facebook. Nu pentru că le-aş fi interzis, ci pentru că au înțees că nu e bun”.

Cozmin Guşă a acaparat total postul Realitatea TV. Nu se mai mulțumeşte cu rolul de co-patron şi director editorial (ce aberație!), ci intervine în tot mai multe emisiuni, vorbind tot mai mult, în timp ce invitații din studio sunt nevoiți să-i asculte balivernele.

De când s-a trezit călărind audiența lui Rareş Bogdan, Guşă a început să vorbească despre „fanii noştri” sau „fanii Realitatea TV”. Guşimea Sa nu are fani. Rareş Bogdan – da. Oreste – da. Alți ziarişti credibili – da. Dar chelnerul e co-patron, deci cel-fără-de-fani îi interzice pe cei-cu-fani.

Chiar dacă ar fi avut vreo trei admiratori, Guşă i-a pierdut aseară, când i-a numit, şi pe ei, „obsedații Facebook-ului”. Dar nu-i nimic, a fost o analiză geopolitică, făcută de un specialist în judo.

CITIŢI ŞI:

Realitatea TV şi-a „furat-o” la ea acasă. Profesorul Marian Preda n-a picat în capcana anti-PLUS. „Ştiţi ce? Mie nu-mi plac lucrurile astea!”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

Cioloş demontează manipularea de la Guşă TV: „N-am fost la Viena de patru ani, nu m-am întâlnit cu Coldea acolo”

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

O seară cu Hoandră, Gușă, Bichir, Depardieu – cvartetul de coarde al lui Putin

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

10 COMENTARII

  1. Trebuie ca a fost injurat zdravan dupa ofensiva penalului ghita pe care a initiat-o de 3 zile incoace, de cand gura nu-i mai tace! O mai fi fost injurat si scuipat si pe strada, ca psdistii, si-asa a rabufnit, vorba masmedia, si i-a casunat pe feisbuc!

  2. Nu ar fi problema ca nu are facebook, ci ca ce propune el e un pact cu penalii. Nu agreaza facebook-ul pentru ca datorita lui afla oamenii foarte repede lucruri si nu pot manipulatorii sa opreasca informatia catre oameni care nu sunt neaparat cultivati…ei vor mase nauce care cred bazaconiile lor….

  3. Ca de obicei, vorbeste vrute si nevrute, abuzand de rabdarea celor care privesc la RealitataeTv ca sa auda ce spun invitatii, de obicei oameni valorosi. Acum spune despre Facebook, in marea lui modestie dandu0se de exemplu pe el.
    Si ce rost are sa-si doreasca sa se expprime pe Facebook, daca are televiziunea lui, de care profita in toate felurile? Oricand are chef sau are interesul sa spuna ceva, intervine la telefon si insira cate vrea.

  4. Cred ca a realizat intr-un moment de luciditate ca pe FB nu are putere si a inceput sa atace.Televiziunea pe care o patroneaza a ajuns sa fie GUSA TV.Cat despre fani,ar fi interesanta o analiza a puntelor de audienta(FARA JOCURI DE PUTERE)

  5. Cristache Trandafir Face publicitate partidului FAS_realitate, cel cu doi membri, gusa si ECOUL lui_hoandra! Acesti fsn_isti traseisti, psd, pdl, pin care s-a fasait, cum se fasaie deja realtatea, nu urmaresc decat faramitarea opozitiei la psd. Pacat, cu astfel de campanie, RARES BOGDAN nu va mai rezista mul, ca singurul realizator de talk show-uri pro dreapta! Daca chiar ar face campanie pentru Pro romania lui ponta, tot ar fi bine ca ajuta la slabirea psd-ului sfertodoct!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here