Acasă News ORIBIL! Şerban Nicolae continuă retorica xenofobă la adresa "nazistului" Iohannis

ORIBIL! Şerban Nicolae continuă retorica xenofobă la adresa „nazistului” Iohannis

Senatorul anti-justiție Şerban Nicolae (PSD) a avut un discurs profund xenofob, într-o emisiune la Antena 3. Ca să se răzbune pe Klaus Iohannis, care comparase metodele de acaparare a puterii de către PSD cu metodele folosite de nazişti în anii ’30 în acelaşi scop, apărătorul corupților a insistat pe etnicitatea preşedintelui.

Şi nu doar pe originile germane ale acestuia, ci şi pe dimensiunea de luptător în cele două războaie mondiale; deci, pe World War 2, cam nazist! Mai ales că „nu e clar de care parte s-ar situa” – adică de partea românilor sau a nemților?

Şerban Nicolae: „Ce să sărbătorească domnia-sa din Marea Unire din 1918? Ce să înțeleagă domnia-sa din bătăliile de la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituz? Ce să înțeleagă din momentul octombrie 1944 – eliberarea ultimei brazde de pământ românesc de sub cizma nazistă? Că nu e clar de care parte s-ar situa”.

loading...

3 COMENTARII

  1. Serban Nicolae latra ca un dulau al borfasilor. Are un procesor specializat pe murdarit si terfelit oamenii, iar Klaus Johannis a ajuns vulnerabil pe toate planurile: ca a avut si el procese, chiar daca s-au rezolvat, ca n-are copii, ca e mototol si nu sare la bataie, dar, mai ales fiind neamt, ce conteaza ca s-a nascut si a mancat aceeasi paine cu romanii, acesti dulai fara creier de om, sfasie la intamplare, pe oricine nu e cu stapanii lor!
    Abjecta creatura.Insuportabila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările