Cei 5 USR-iști care lucrează la programul de guvernare al USR-PLUS

4
1604
Claudiu Năsui

Comitetul Politic al USR a votat ca Mihai Goţiu, Claudiu Năsui, Andrei Caramitru, Cristina Prună şi Elena Tudose să fie membri ai Comisiei de Politici Publice, care va elabora programul de guvernare al Alianţei USR-PLUS.

Comunicatul USR

„Comitetul Politic al USR a votat, între 9-16 august, lista reprezentanţilor USR care vor lucra, din postura de membri ai Comisiei de Politici Publice, la elaborarea programului de guvernare al Alianţei USR-PLUS.

În urma exprimării voturilor, reprezentanţii USR vor fi:

 • deputatul Claudiu Năsui (USR Sector 2);
 • Andrei Caramitru (USR Sector 1);
 • deputatul Cristina Prună (USR Sector 5);
 • Elena Tudose (USR Sector 2);
 • senatorul Mihai Goţiu (USR Cluj)”.

Așadar, doi deputați și un senator, plus Andrei Caramitru (fiul cel mare al lui Ion Caramitru) și Elena Tudose (o experimentată ONG-istă).

Candidaţii USR au fost aleşi prin vot direct de către toţi membrii Comitetului Politic, iar în alegerea lor, USR a folosit acelaşi program electronic prin care au fost desemnaţi candidaţii USR la alegerile europarlamentare.

Potrivit protocolului de formare a Alianţei politice USR-PLUS, Comisia de Politici Publice va avea ca obiectiv elaborarea unor politici publice comune în următoarele domenii:

– Reforma constituţională, asigurarea justiţiei independente şi a statului de drept;

– Educaţia şi cultura;

– Sănătatea şi mediul;

– Infrastructura;

– Strategia de dezvoltare competitivă antreprenorială şi industrială;

– Eradicarea sărăciei şi dezvoltarea rurală;

– Politică externă şi de apărare.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

O paralelă dureroasă: Alexandra – Sorina. Poliția Română „și-a încheiat programul” pentru răpire+viol, Ambasada SUA și-a prelungit programul pentru o viză

VIDEO. La Iași, lacheii au făcut paravan cu un BMW (B-07-RFU), pentru ca Dăncilă să nu vadă banner-ul anti-PSD!

Hai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

Hrană pentru conspiraționiști: mărturia văcarului. „Au fost trei mașini în spate, au transferat-o pe Alexandra, era legată”

Cumpănașu, demență în direct la RTV: „Politicienii ăștia… o să mă piș în gâtul lor în curând!”

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mandachi #șîeu: „Capitulez! Lucrătorii au fost alungați de Statul nemernic, iar acum pe Stat îl doare-n cur! De ce ne buzunăreşti, ciorditorule?”

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

4 COMENTARII

 1. Imi imaginez ce rahat iese din mintea lor. La fel ca proiectul mincinos de eliminare a pensiilor speciale, la fel ca cel cu „fara penali in functii publice”, la fel cu lupta lui Nasui pentru mentinerea indemnizatiilor de cresterea copilului de 35.000 de euro pe luna. Sunt rupti complect de realitate si de legislatie.

  • Cum iti permiti un asemenea limbaj cand vorbesti despre niste oameni care, prin pregatirea si moralitatea pe care le-au dovedit, merita nu numai respectul, dar si sa ne punem mari sperante in ei?
   Nu mai aveti argumente si crezi ca vulgaritatea exprimarii intimideaza pe cineva?
   A trecut vremea voastra, impostorilor!

  • Vino cu comentarii pertinente si nu mai arunca cu mizerii mincinoase. Cred ca faci parte din electoratul trepanat al PSD_ALDE, se vede ca nu ai prea studiat, dupa cum te exprimi. Esti bugetar si te deranjeaza, si pe noi ne deranjeaza sa platim (din imprumuturi) salarii nejustificat de mari pentru niste lighioane incompetente. Ne-am saturat de dictatura impostorilor si interlopilor!

 2. Nu construim autostrăzi cu blocarea pensiilor nu avem drum în industria din Europa de Est. Creșterea salariilor e mincinoasă. Avem doar consum și datorie publică cam mare. 100 miliarde euro. Dacă ne rupem de moneda euro ne va fi greu și în Anglia sau SUA. Să mergem împreună pe un drum sigur.
  Numai 2.2% din PIB să meargă în consum și numai dacă încasăm 35% din total taxe de plată. Nu merge economia fiecum.
  Pentru datoria publică să emitem titluri de trezorerie regionale și să le listăm la New York. Industria americană produce bani.

  Fondul Monetar Internațional New York

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here