Ce caută Dăncilă într-o bază militară?! SUA tocmai au dovedit-o mincinoasă pe co-autoarea masacrului din 10 august

5
9206

Prim-ministrul Vasilica Dăncilă a fost azi în „vizită de lucru” la ceremonia de introducere a aeronavelor F-16 Fighting Falcon în serviciul de luptă permanent, la Baza 86 Aeriană ”Locotenent Aviator Gheorghe Mociorniţă” Borcea, din judeţul Călăraşi.

Vizita ei e un afront adus parteneriatului strategic SUA-România şi întregii comunităţi internaţionale, în condiţiile în care americanii au anunţat public, în Raportul Departamentului de Stat, că subalternii lui Dăncilă  au comis un act de represiune, pe 10 august 2018. (vezi mai jos).

Anul trecut, fără nicio jenă, sfidând inteligenţa reprezentanţilor unui întreg continent din Parlamentul European, Dăncilă i-a minţit în faţă pe europarlamentarii UE că jandarmii au acţionat legal în 10 august! Asta în condiţiile în care mii de poze şi înregistrări video au demonstrat că mii de oameni paşnici au fost gazaţi şi bătuţi ilegal.

Co-autoarea masacrului din 10 august vrea să-şi „spele” imaginea

Prin vizite precum cea de azi, Dăncilă încearcă să se spele de răspundere, să-şi onorabilizeze imaginea cu sângele şi lacrimile a zeci de mii de oameni nevinovaţi, copii, femei, bătrâni, care au fost atacaţi violent în 10 august 2018 şi prin contribuţia ei.

În calitatea de prim-ministru, Vasilica Dăncilă este co-autoare a masacrului din Piaţa Victoriei. Ea a acceptat solicitarea lui Dragnea de a pleca formal în concediu, pentru a-l lăsa pe el, pe Carmen Dan şi pe capii Jandarmeriei Române să facă „treaba murdară”.

Prin urmare, deşi nu a fost de faţă personal la atacul la adresa populaţiei civile paşnice, cum a făcut Carmen Dan, ea a girat în lipsă represiunea criminală. Iar americanii au înţeles foarte bine adevărul.

SUA, concluzii clare: aţi gazat copii, femei, bătrâni!

Astfel, Departamentul de Stat al SUA a publicat Raportul de ţară privind respectarea drepturilor omului în România în anul 2018, iar legat de protestele din 10 august, Raportul susţine că presa pro-guvernamentală a jucat un rol important în dezinformare în timpul demonstraţiilor.

Principalele concluzii ale Raportului Departamentului de Stat, în legătură cu protestul din 10 august, care o incriminează pe Vasilica Dăncilă:

 • ​​​​Jandarmeria Română a utilizat gaze lacrimogene şi tunuri cu apă fără discriminare, lezând protestatarii şi observatorii paşnici (unii dintre ei copii şi bătrâni);
 • Mai mulţi jandarmi şi-au acoperit numerele de identificare cu bandă adezivă;
 • Cel puţin 15 jurnalişti au fost agresați fizic, verbal sau cu gaze lacrimogene;
 • Reprezentanţii guvernării au susţinut că demonstraţiile din 10 august au fost sponsorizate din afara ţării şi că ar fi urmărit o lovitură de stat, însă nu au oferit nicio dovadă în acest sens;
 • Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au evitat să sancţioneze comportamentul neprofesionist şi lipsit de etică al canalelor media controlate de oameni de afaceri şi politicieni cu legături cu partidul de guvernământ. În acelaşi timp însă, a sancţionat reporterii care au criticat Guvernul.

CITIŢI ŞI:

Dragnea și Carmen Dan și-au dat foc la valiză! Bădulescu are un motiv în plus să spună cum au dirijat ei represiunea din 10 august

Au apărut „jandarmii #Rezist”! Protestatarii au găsit soluţia pentru a se proteja de gazări ca în 10 august. „E costum de pe OLX”

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

EXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10 august! Mărturia unui om din interior

Krichbaum: „Ministrul dvs. de Interne compară protestele din 10 august cu cele din Franța. Complet greșit! Complet strâmb!”

Diaspora nu uită 10 august. „Cerem pedepsirea vinovaților! Și nu uitați: toată lumea la vot!” 

JANDRAGNERIA. Dăncilă ori are minte de găină, ori e ticăloasă. Pune semnul egal între intervenţiile din Franţa şi represiunea din 10 august

 

 

 

5 COMENTARII

 1. Premier Viorica Dăncilă caută avioane cu care să plece de la guvernare. Ar vrea să plece spre Arabia Saudită. În Harem după pantalonii negri pe care îi poartă. Pleci dacă nu ai construit nimic pe placul sufletului dunitale care adus din Biblie nu a descoperit încă un mare adevăr sunnit.

  Ca în noiembrie 2018 după asasinarea secuilor şi manipularea prețului la cartofii din areal Hogy ne Hogy ne Ardeal Pöld.

 2. Guvernarea Viorica Dancila este o guvrrnare mincinoasa, am auzit-o pe fosta ministreasa de la munca Lia Olguța Vadilescu care da faramituri de bani pensionarilor , in loc sa mărească pensia cu inflația cum prevede legea și apoi o mărire naturală , pentru ca pensiile romanilor sunt mici in raport cu cele ale magistraților parca am gi intr-o Republica bananiera cu mii și mii de procurori și judecători , in loc sa avem zeci de mii de constructori pentru sutostrazi, drumuri naționale, plătim miliarde de legi acestei categorii profesionale.!
  Lia Olguța Vasilescu și ca acessta duduie o gramada de PSD-idei care se cred pe viața la guvernare!Dar nu ca fi așa, or sa plece ca au atâta tupeu și ignoranta ca îți vine sa-ți iei câmpii!

 3. Au atâta obrăznicie cei de la PSD ii vezi cum se scufunda acest partid in ultimele sondaje! Nu cum pot fi conduși vei din PSD de un infractor dovedit ? Înseamnă ca oamenii ăștia sunt teleghidați așa ceva nu am văzut!
  Pleacă Liviu Dragnea de la șefia PSD-ului , pur și simplu duci partidul la disoluție dacă mai stai ca nesimțitul pe scaunul care de facto nu-ți aparține! Trebuie sa aparțină altuia care nu este corupt, mincinos, incompetent, care nu are ce cauta in PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here