Acasă News Rareş Bogdan, locul 1 pe lista PNL la europarlamentare. Cine sunt ceilalţi...

Rareş Bogdan, locul 1 pe lista PNL la europarlamentare. Cine sunt ceilalţi candidaţi

Informaţiile publicate de site-ul nostru sunt confirmate încă o dată de … realitate. Nu de Realitatea TV, ci de fapte. ZIARISTII.com a anunţat drept certă desemnarea realizatorului de la „Jocuri de Putere” pe locul 1 al listei de candidaţi a PNL la alegerile europarlamentare din mai.

Jurnalistul Rareş Bogdan a declarat, joi pentru MEDIAFAX, că va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, precizând că a luat această decizie pentru ca formaţiunea să devină primul partid al României.

Liberalii vor valida lista pentru alegerile europene din 26 mai în şedinţele BEX şi BPN ale partidului. La momentul transmiterii acestei ştiri, PNL are reuniunea Biroului Politic Naţional la care a ajuns şi jurnalistul.

Configuraţia listei care urmează să fie validată de conducerea PNL este următoarea:

1. Rareş Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureşan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, fost preşedinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Buşoi, europarlamentar
10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Ţurcanu, europarlamentar

Liberalii mizează pe obţinerea a 10 locuri de eurodeputaţi, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%, au precizat sursele citate. Chiar dacă fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost printre primii care şi-au depus candidatura pentru competiţia internă la europarlamentare, acesta nu se mai regăsi pe locuri eligibile.

CITIŢI ŞI:

Îl ameninţă Guşă pe Rareş Bogdan pentru candidatura pe listele PNL?! „Telenovela” pe care le-o promite telespectatorilor co-patronul postului TV

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

loading...

2 COMENTARII

  1. Mie îmi place domnul profesuri Vlad Nistor. Deci merge şi dumnealui la Strasbourg. Nu promit de Mihai Țurcanu. 11 pentru Eternitate sunt Iadul din Fallujah anul 2003 care nu vor uita prietenii.

    Hallahi Akbarune Galaxia Oprimanter 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările