Caramitru știe cum pot fi vaccinați șoșocarii anti-vacciniști: „Să li se dea făină, ulei și 50 de lei și uită de AUR, uită de ocultă, uită de tot!”

2
2143
Andrei Caramitru

Antreprenorul Andrei Caramitru – fost consilier al președintelui USR, Dan Barna – a găsit „rețeta” pentru a-i convinge pe conspiraționiștii șoșocari să se vaccineze. Caramitru-junior îi numește „analfabeți funcțional” pe „protestatarii HAUR-iști”.

„Toți revoluționarii ăștia și toți anti-vaxxerii. Ca să se vaccineze, le dai la centru așa: punga cu ulei, un grătar cu mititei și încă 50 de lei. Uită de AUR, uită de ocultă, uită de tot – se vor înghesui la vaccinare cum nu a mai văzut nimeni. Ajungem numero uno la vaccinare, îi depășim până și pe israelieni”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Într-o postare anterioară, Caramitru-junior a scris: „Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata, că de unde bani de chirie?! Mama și tata vor primi un cadou în seara asta, când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste două săptămâni nu vor avea unde sa se ducă să se trateze. O să se sufoce în case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauriștilor. E foarte trist ce trăim”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here