Trădare în tabăra lui Tăriceanu: ALDE iese de la guvernare, dar Ramona Mănescu mai rămâne!

4
1385
Ramona Mănescu & Tăriceanu

Miniștrii ALDE vor părăsi Guvernul Dăncilă. Cu o excepție: ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu. Soția fostului primar de la Sectorul 6, Rareș Mănescu. Multimilionara cu domiciliul în Belgia.

Ramona Mănescu a declarat, la Digi 24, că va rămâne în Guvern, în pofida cererii lui C. A. C. P. Tăriceanu ca toți miniștrii ALDE să părăsească Palatul Victoria.

„Am acceptat această onoare de a fi ministru și cred că e foarte important să fim parteneri serioși până la capăt. Îmi asum să rămân în continuare în Guvern (…) Sunt convinsă că domnul Tăriceanu va face ce a spus (îi va exclude pe miniștrii ALDE care nu pleacă din Guvern – n. red.) și îmi asum să pierd eu, ca să nu piardă România pe plan extern. Nu trec la PSD”, a declarat Ramona Mănescu.

În contextul crizei politice izbucnite luni, în urma ruperii alianței PSD-ALDE, C. A. C. P. Tăriceanu a fost întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla cu Ramona Mănescu dacă va refuza să-și dea marți demisia din Guvern.

Liderul ALDE a spus că nu cunoaște astfel cazuri de miniștri care să nu iasă de la guvernare, dar că, în situația în care vor exista astfel de exemple, aceștia vor fi excluși din partid.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

Andrei Caramitru și cele trei categorii de ziariști: „independenții”, „sclavii” și „coprofagii” (sau „hienele cu ochi albaștri”)

* Cumpănașu profită de tragedia Alexandrei și ne mai jumulește o dată: e păzit de un jandarm și se plimbă cu un jeep de la Interne

Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

4 COMENTARII

  1. Daca Tăriceanu se tine de cuvant si o da afara din partid pe Ramona Mănescu (asa cum a afirmat, PUBLIC, ieri !), atunci nu-i foloseste cu nimic Dănciloaicăi tradarea frumoasei (dar… BANDITEI !) roscovane mangaliote: va fi vorba despre o „RESTRUCTURARE” (iar NU de o simpla „remaniere” !) guvernamentala, ceea ce, CONSTITUTIONAL, obliga premierul… sa vina in Parlament, pentru a obtine votul-de-investitura/incredere !

  2. Si maneasca e o linagtore de c…i, pe romaneste!!!! S-o vedeti cum se muta la PSD, asa cum a facut cand intrata pe liste PNL la Bruxelles s-a dus fuguta la tradiceanu cand i-a convenit mai bine… Oamenii astia fara caracter si pregatirea necesara care alearga doar pentru functii bine platite… nu sunt capabili pt ele, obtin tot prin pile dar nu renunta la banii nemunciti si nemeritati, STERGETI PE JOS CU EI LA ALEGERI, SUNT PARAZITII CARE DISTRUG ROMANIA DE ANI SI ANI!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here