Brad Pitt, prins între două femei. Pasionanta poveste de dragoste cu Jennifer Aniston, întreruptă de Angelina Jolie

0
6811
Brad Pitt, Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți și sunt semne că s-au reunit - Foto: You Tube/Captură ET

Fostul cuplu de aur al Hollywood-ului format din Brad Pitt și Jennifer Aniston s-a reunit, potrivit declarațiilor mai multor prieteni apropiați. Ei susțină că aceștia s-au întâlnit de cel puțin cinci ori înainte de scena de la SAG Awards (Screen Actors Guild Awards – Premiile Sindicatului Actorilor de Film).

Mai mult, Brad Pitt și Jennifer Aniston au avut o reuniune romantică la actriță acasă, în vila acesteia din selectul cartier Bel Air, conform informațiilor publicate de cotidianul britanic “The Sun”.

VIDEO. Semnele că Brad Pitt s-a întors la prima sa iubire Jennifer Aniston.

O confidentă a fostei actrițe din serialul “Friends” a declarat: „Nu cred că ea a încetat vreodată să-l iubească, chiar dacă el i-a zdrobit inima atunci când a părăsit-o pentru Angelina Jolie”.

„I-a luat mult timp, dar ea l-a iertat pentru toate. Iertarea a ajutat-o  să meargă mai departe”, a declarat ea, fiind citată de “The Sun”.

Un asociat al lui Brad Pitt care lucrează pentru compania acestuia de producție, Plan B, a spus: “Nu vorbește decât despre Jen. Și-a redobândit romantismul. Pe niciunul dintre ei nu i-am văzut atât de fericiți de ani buni”.

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, rostind admirativ “Oh! Wow” la discursul de mulțumire a lui Jennifer Aniston, 50 de ani, pentru premiul oferit de sindicatul actorilor.

După ceremonie, cei doi au fost surprinși de fotografi când și-au atins mâinile și și-au zâmbit cu tandrețe.

Un reporter l-a întrebat pe Brad Pitt dacă fosta soție Angelina Jolie îl va însoți la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Acesta a spus că nu va fi însoțit.

VIDEO. Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.

În aprilie 2019, Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu deși procesul de divorț nu s-a încheiat. Cei doi s-au căsătorit în 2004 și au împreună șase copii, dintre care trei sunt adoptați. Brad Pitt a fost de acord să acorde întreaga custodie a copiilor Angelinei, deși nu-i convine deloc o astfel de situație. Faptul că nu are acces la copii i-a provocat depresie.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți între anii 2000 și 2004, dar relația dintre ei s-a răcit în momentul în care Angelina Jolie și Brad Pitt au filmat producția Mr. and Ms. Smith, în anul 2002. La scurt timp după divorțul de Jennifer, Brad Pitt se căsătorește cu Angelina Jolie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Apucăturile boieroaicei Olguța Vasilescu. Secretara suna liftiera când aceasta ieșea din birou ca să nu-și strice manichiura, chemând liftul

* Simona Halep defilează la Australian Open: e în „sferturi” fără să fi pierdut vreun set! Și-a securizat locul 2 mondial

* DOCUMENT. Ion Țiriac a luat ilegal 340.000 $ de la Guvern, mințind că are nevoie Simona Halep de puncte pentru Olimpiadă!

* Legendarul Kobe Bryant a murit la 41 de ani, alături de fiica sa de 13 ani. Mergeau să joace baschet, dar s-au prăbușit cu elicopterul

* VIDEO. Cum bagă Putin zâzania în NATO: prin jocurile internaționale ale armatei, organizate de Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here