Apucăturile boieroaicei Olguța. Secretara suna liftiera când ministresa ieșea din birou, ca să nu-și strice manichiura chemând liftul

5
13917
Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu era tratată ca o mare împărăteasă la Ministerul Muncii

Violeta Alexandru, ministrul liberal al Muncii, a postat sâmbătă pe pagina sa oficială de Facebook faptul că a luat o decizie mai puțin obișnuită.

A anunțat că secretara ministrului nu mai trebuie să sune liftiera atunci când oficialul părăsește biroul. Violeta Alexandru spune că în perioada când Lia Olguța Vasilescu conduce ministerul, secretara acesteia suna liftiera instituție și anunța că “înălțimea sa” a părăsit biroul, iar liftul trebuia să ajungă pe etaj exact în momentul în care Olguța ajungea în fața lui. Astfel, demnitarul PSD-ist nu mai trebuia să apese pe buton și să-și distrugă manichiura. Intra direct.

“Tradiția conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește în 2019”, a scris actualul ministru al Muncii pe pagina sa de Facebook.

Acest obicei faraonic arată câtă aroganță și cât dispreț era în guvernul PSD. Miniștrii nu erau ei în serviciul cetățenilor, ci unii angajați deveniseră “servitorii” lor.

“Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook, arătând că, la Ministerul Muncii, un comportament normal pare o dovadă de mare schimbare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Simona Halep defilează la Australian Open: e în „sferturi” fără să fi pierdut vreun set! Și-a securizat locul 2 mondial

* DOCUMENT. Ion Țiriac a luat ilegal 340.000 $ de la Guvern, mințind că are nevoie Simona Halep de puncte pentru Olimpiadă!

* Legendarul Kobe Bryant a murit la 41 de ani, alături de fiica sa de 13 ani. Mergeau să joace baschet, dar s-au prăbușit cu elicopterul

* VIDEO. Cum bagă Putin zâzania în NATO: prin jocurile internaționale ale armatei, organizate de Rusia

* VIDEO. Oamenii cad din picioare, fiind loviți de boală. Zeci de imagini șocante din Wuhan, China, orașul închis

5 COMENTARII

 1. Ce jocuri murdare a mai făcut PSD prin tot felul de persoane care s-au văzut veșnice la guvernare!!!!
  La așa nivel ajunsese PSD prin oamenii ca îți vine sa te crucești !!!!
  Iar fătuca de Lia Olguța Vasilescu este orbita de putere și se vede și pe fața ei!
  Oamenii aceștia au stricat imaginea PSD care s-a dus de-a berbeleacul !

 2. Incredibil ! Citesc și mă blochez !
  Ăsta’i comportament de vătaf pe plantație, pe care numai o proastă (un prost) mizerabilă care are probleme mari la ‘mansardă’ îl poate pune în aplicare !
  Ce te poți aștepta de la o ‘tută’ tupeistă îngâmfată provincială care și’a început activitatea politică lustruindu’i ‘bastonul’ lui C-V Tudor sub(t) biroul acestuia din sediul PRM ?! Scârbos !
  Sper ca în final așa-zisa justiție din RO să o ‘depoziteze’ pe ea și cei asemănători ei (de care, din păcate, nu ducem lipsă !) acolo unde le este locul, respectiv după gratii și să le confiște averile fabuloase făcute prin devalizarea țării !!!

 3. Cind te gindesti ca aceasta nenorocita o sa fie din nou primarita de CRaiova. Vom vedea in curind citi prosti sint in Craiova. Prostii care o voteaza si cei care nu iasa la vot.

 4. Nici nu stiu unde sa scriu.

  Domnule Grigore Cartianu, tocmai am vazut ca este ziua dvs. de nastere!

  LA MULTI, MULTI ANI!

  Sa fiti sanatos, optimist, cu pofta de viata!
  Si mai ales sa fiti fericit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here