Bombonel, o nouă blasfemie: se compară cu Iuliu Maniu când se plânge că l-a lăsat Iohannis fără decoraţie

2
2256
Adrian Năstase, la orizontală după ce s-a "împuşcat" în urma condamnării "politice" pentru corupţie
Adrian Năstase nu se opreşte din munca la fabrica de blasfemii produse, mai nou, pe blogul său personal. Înainte, când era premierul lui Ion Iliescu, o făcea de la tribuna României, acum se mulţumeşte cu divanul caselor sale de lux, din care scrie tot felul de imbecilităţi. O face, ca de obicei, agramat (nu cunoaşte toate litere limbii române, culmea, fost profesor universitar şi diplomat!) şi, specialitatea casei, cu mult tupeu.

Ultima aberaţie prin care fostul prim-baron al ţării vrea să-i „împuşte” pe cei care s-au săturat de hoţie este un atac la preşedintele Klaus Iohannis, cel care i-a retras lui Năstase o decoraţie dată de fostul preşedinte Ion Iliescu, părintele PSD şi co-autor la crima în lanţ din decembrie 1989.

În delirul său nemărginit, Adrian Năstase – un produs corupt al comunismului rezidual – se compară cu Iuliu Maniu, ex-liderul PNŢ pierit în închisoarea comunistă de la Sighet! Blasfemie fără egal, pe care doar un călău al memoriei ţărăniste precum Aurelian Pavelescu o mai poate imita.

Redăm mai jos pasaje din postarea lui Adrian Năstase pe blogul personal, fără să corectăm nici măcar o virgulă din agramatismele sale scrise.

Postarea lui Adrian Năstase pe blogul personal

 • „In timpul campaniei prezidentiale din 2014, scriam că Iohannis este mai balcanic decât oricare dintre noi. Ideea că un nou Carol I va ajuta la constructia unei Românii moderne, după cele două mandate ale lui Băsescu, s-a dovedit inselătoare. Lipsa unui contra-candidat de anvergură, din partea stângii, a făcut ca el să obtină, anul acesta, un al doilea mandat”
 • „Am crezut că el a inteles că are o a doua sansă de a fi, cu adevărat, presedintele tuturor românilor, dar el a ales să fie doar presedintele liberalilor (bănuiesc, asa cum ii cunosc, că doar al unora dintre ei) si al unor talibani care i se adresează cu formula domnule fanfaron.
 • „Cum poate fi calificat gestul său de a mă invita la Cotroceni, la receptia organizată cu ocazia Zilei nationale, pentru ca, după două zile, la intrebarea „naivă” a unei ziariste, să anunte că-mi va retrage o decoratie, acordată in urmă cu 17 ani, pentru anumite fapte si intr-un anumit context? Si in ziua in care l-a decorat pe ambasadorul Klemm, la plecarea din tară, probabil pentru felul in care s-a comportat acesta in calitate de guvernator pentru România. Incercând, pe de altă parte, să mă umilească, punându-mă pe acelasi plan cu Laszlo Tokes, căruia, de asemenea, i-a retras decoratia”
 • „Poate că pentru câteva zile, Iohannis va fi un „erou” al Societătii Timisoara si al unor radicali #rezist. In  timp, insă, acest gest, lipsit de elegantă, va fi contestat de oamenii politici si de oamenii de bun simt. Si va deveni un precedent. Decoratia din urmă cu 17 ani a fost acordată pentru unele merite (care nu cred că pot fi contestate nici din perspectiva timpului)”
 • „Condamnările nedrepte, dictate, ulterior, de către Băsescu, prin instrumentele sale din magistratură, nu au nicio legătură cu argumentele pentru decorare. A te preface că, după 7 ani sau 5 ani de la condamnări că poti să le dai relvantă, este o mârsăvie politică. Cu atât mai mult, cu cât Iohannis nu a avut o „revelatie divină”, descoperind textul de lege si hotărând să retragă decoratia TUTUROR celor condamnati. Decretul publicat arată o abordare selectivă si evident politică”
 • „In plus,dacă o condamnare POATE fi baza pentru retragerea unei decoratii, această retragere se poate face si după 3, 5, 7 mandate prezidentiale? Si după 20 de ani?”
 • „Mă vor injura unii, dar mă intreb dacă comunistii i-au retras decoratiile lui Maniu, după condamnarea sa”
 • „Incercarea de a rescrie trecutul a fost descrisă de Orwell si a fost practicată de regimurile totalitare. Nu pentru o lungă perioadă…”
 • „PS 1 Mi-am permis să ilustrez acest articol cu o lucrare a maestrului Stefan Câltia („Clovn cu coroană”), cu care, de altfel, m-am intretinut la receptia de la Cotroceni”
 • „PS 2 Sugestie pentru „fabricile de mesaje”: nu vă pierdeti vremea si banii, stiu să aleg răspunsurile de bun simt”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Apare Partidul Coita! Analistul lui Gâdea s-a combinat cu circarul Ilan Laufer în „Platforma Social Liberală”

* Iohannis, decizie rapidă! Penalii Năstase, Dan Voiculescu și Adrian Severin, fără decorații

* Chirieac îi pupă pingelele lui Adrian Năstase: „Nu are nevoie de decorație, îl va decora cartea de istorie”

* Generalul de carton Ilie Năstase îl jignește pe Iohannis, spunându-i „mut” pentru retragerea decorațiilor

* Brexit decis în alegeri. O zi decisivă pentru românii din Marea Britanie. Va câștiga Boris sau va pierde?

* Orban a dat de greu: anticipatele și alegerea primarilor, probleme la care n-are răspuns

* Putin, noul Stalin, atacă UE că a denunțat pactul Ribentrop-Molotov: „o minciună nerușinată”

* Cu câteva ore înainte de vot, Boris, speriat că nu va câștiga. 9 motive pentru care românii nu țin cu el

* Duduie depesedizarea: Orban a schimbat 20 de prefecți

* VIDEO. Consilierul lui Boris îi înjură pe reporteri, iar premierul se ascunde într-o cameră frigorifică

2 COMENTARII

 1. Un tzigan mizerabil poponar malefic al cărui loc este în fundul iadului alături de progeniturile lui hidoase și cei / cele din gaszka interlopă din care și’a tras și își trage seva !

 2. mai Ziariștii lui peste nastase cum a fost cum n-a fost a introdus romania in NATO si-a contribuit la intrarea României in ue pe langa manii care ce-a facut s-a dat cu ruși si-au fost întodeauna si PNT si PNL împotriva poporului roman cum a fost si-n 1907 si-1923 mai sunt oameni care mai cunosc istorie adevarata nu cea pe care o relatări voi intoxicante lumea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here