Mineriada ŢESTOASELOR. Se strânge laţul cu 10 august

4
7824

Ultima ştire: ONU va investiga represiunea guvernului PSD-ALDE prin care s-a năpustit violent împotriva propriului popor, în ziua de 10 august 2018. Este o ultimă şi MARE victoriei a României care alege lupta, nu abandonul şi predarea. Cum victorie şi mai mare a fost reacţia celor atacaţi chiar în fatidica zi a „Mineriadei Ţestoaselor” – cum am botezat eu desantul tip Miron Cozma lansat de trupele speciale ale Jandarmeriei Române în Piaţa Victoriei.

De ce a fost o MARE victorie 10 august? Pentru că am #rezistat şi în faţa acelui cataclism anti-românesc declanşat la comandă de Grupul de la Scroviştea. Pentru că, de-acum încolo, mai rău de-aşa nu se poate. Nu se aşteptau la o aşa reacţie! Nu se gândeau nici în cele mai negre coşmaruri ale lor că oamenii vor reveni în Piaţă, în ciuda gazării criminale. Că vor întoarce teroarea în favoarea lor. Cu tricolorul pe post de mască anti-Ciumă, mii şi mii de #rezistenţi au revenit pe locul de unde fuseseră alungaţi prin forţă. A fost ziua în care Liviu Dragnea a pierdut bătălia. De atunci încoace, a început numărătoare inversă pentru el şi camarila mafiei roşii.

Va mai face rău. Îl face deja în prezent. Ne va durea enorm să ne revenim. Ne va costa mult, foarte mult. Vom suferi cum nici nu ne gândim. Dar pe 10 august 2018 şi-a semnat cea mai dură sentinţă din viaţa lui, în momentul în care a dat „verde” folosirii unei instituţii a statului pentru atacarea poporului paşnic. Sigur, el şi „grupul de la Scroviştea” au fost eminenţele cenuşii ale măcelului, dar şi mai vinovaţi, pentru mine cel puţin, sunt cei care i-au pus în practică abuzul.

Prima pe listă – Carmen Dan, jucăria lui de la Interne. Apoi, pe acelaşi palier de vinovăţie PENALĂ (atenţie, nu politică!) – cealaltă jucărie din fruntea guvernului, premierul Viorica Dăncilă. Teoretic, ea a plecat în concediu, deci s-a spălat pe mâini. Practic, nu ţine. Ea e şefa lui Carmen Dan. Ştia de mitingul Diasporei, ştia de planul de atac (o represiune de o asemenea amploare nu e posibilă fără acordul primului-ministru), a dat şi ea „verde”, în lipsă. E complicitate.

Nu în ultimul rând, sunt şi mai vinovaţii jandarmii, de la şefi şi până la ultimul bătăuş cu caschetă (al cărei număr de identificare a fost intenţionat ascuns, altă faptă penală!). Şi unii, şi alţii au încălcat legea, în mod conştient sau din prostie de bătăuş meltean eşuat în uniformă de jandarm. Legea, din România până-n Franţa, Germania, Spania sau Marea Britanie, spune un lucru clar: NU ai voie să foloseşti forţa împotriva manifestanţilor paşnici!

Nu se întâmplă nicăieri în lumea civilizată grozăvia din Piaţa Victoriei. Cel mai bun exemplu este protestul „vestelor galbene” din Franţa, unde jandarmii au ripostat EXCLUSIV faţă de violenţi si AU PROTEJAT civilii non-agresivi. În Bucureşti, a fost exact pe dos: jandarmii au protejat violenţii (trebuiau arestaţi pe loc, exact ca în Franţa) şi au pornit urgia gazelor, tunurilor ude şi a bastoanelor împotriva a 150.000 de oameni cuminţi. Iar imaginile au făcut înconjurul lumii, nu mai ai nevoie de NICIO dovadă în plus.

Alaltăieri, a mai apărut o informaţie-şoc: Dragnea ştia de atac cu PATRU zile înainte. Deci, premeditare! Procurorii au spart blocajul secret din parohia lui Carmen Dan de la MAI. Au pus mâna pe 7 dintre cele 8 documente ferecate la ordinul marionetei lui Daddy. Ce ne spune asta? Că apar fisuri mari în cercul de încredere al sultanului îndrăgostit de putere tip Erdogan. Iar ştirea cu investigaţia Naţiunilor Unite este, vorba secretarei teleormănene ajunse şefă peste jandarmi, bomboana pe colivă. Nu mai pun la socoteală Rezoluţia Parlamentului UE din noiembrie, care a condamnat oficial represiunea, în ciuda nesimţirii aratătate reprezentanţilor întregii Europe, pe axa Dăncilă-Zoană-Grapini-Nicolai.

De ce se strânge laţul? Pentru că, în lumea de azi, nu mai poţi minţi poporul cu televizorul, ca-n vremea mineriadelor lui Ilici Iliescu. E de-ajuns un amărât de „smartphone”, ca să înregistrezi o faptă. Iar fapte au fost sute, victime – mii şi mii. Şi când astfel de nenorociri trec graniţa, ai declanşat un val de neoprit. Al dezgustului provocat unei lumi întregi, care cere VINOVAŢI. ONU, UE, Curtea Penală Internaţională de la Haga, Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, Parchetul Militar din Bucureşti sunt dovada clară că lumea e oripilată, şi acţionează ca atare, când un stat foloseşte abuziv forţa împotriva poporului paşnic. Pentru aşa ceva, NU SCAPI indiferent cât de lungă ai mustaţa!

4 COMENTARII

 1. Sper sa nu ne imbatam cu apa rece. Latzul acela de care vorbiti e departe de a se materializa. Suntem sub un regim perfid care vrea sa ne scoata din Europa si sa ne duca sub aripa Rusiei. Sunt prea multi agenti pro-rusi in structura statului si in teritoriu, iar canalele media sunt prea multe in mainile lor. Timpul trece in defavoarea civilizarii tarii….Ei vor sa tina tara fara sa performeze, TOCMAI PENTRU A SUBMINA EFECTELE BENEFICE ALE EU.
  DACA NU SUNTEM VIGILENTI SI NU LUPTAM, NI SE VOR SCURGE PRINTRE DEGETE OPORTUNITATILE SI NE ALEGEM DOAR CU SPERANTE DESARTE, DISCUTII, COMENTARII SI FALSA IMPRESIE CA OPOZITIA ARE INSTRUMENTE SA FACA CEVA. INTREGUL CAPITAL INTELECTUAL ORIENTAT SPRE VEST ESTE SUBTIRE. NU ARE FORTA DEVREME CE DE ATATA VREME DRAGNEA TOT PE POST DE SPERIETOARE ESTE ACOLO, NECLINTIT SI SFIDATOR IMPOTRIVA BUNULUI SIMT. NE-AM PROSTIT CU TOTII, NU E POSIBIL SA NE UITAM CUM ISI CREAZA CARARE BATATORITA CATRE POSTUL DE PRESEDINTE N E S T I N G H E R I T SI PE PAT DE FLORI!!!

  • Trolli Rusiei si infractorii din GIO PSD-ALDE nu vor avea zile sa ne scoata din UE si NATO si sa ne vanda criminalului Putin.
   ORGANIZATIA CRIMINALA NUMITA JANDARMERIA ROMANA VA FI DESFINTATA SI INLOCUITA CU O ALTA STRUCTURA. JANDARMERIA ESTE O ORGANIZATIE CRIMINALA IAR MEMBRII EI TREBUIE ADUSI IN FATA JUSTITIEI. FOARTE MULTI JANDARMI AU FACUT EXCES DE ZEL PE 10 AUGUST. SINDILE, CUCOS CARMEN DAN et Co. TREBUIE SA PUTREZEASCA IN INCHISORI! JANDARMERIA ESTE POSIBIL SA FACA UZ DE MUNITIE DE RAZBOI LA VIITOARELE MANIFESTATII! NU VA FIE FRICA CHIAR DACA NOI VOM MURI COPIII NOSTRI VOR FI LIBERI! CEEA CE NU STIU MULTI – DIN AMBASADA RUSIEI S-A COORDONAT „ELIBERAEA PIETEI VICTORIA” ! DRAGNEA si TARICEANU TREBUIE SA PUTREZEASC IN INCHISORI!
   DA ATUNCI CAND GAZEZI COPII SI FEMEI GRAVIDE ESTI O ORGANIZATIE CRIMINALA!
   JANDARMERIA ESTE O ORGANIZATIE CRIMINALA!
   JANDARMERIA ESTE O ORGANIZATIE CRIMINALA!
   JANDARMERIA ESTE O ORGANIZATIE CRIMINALA!

 2. Pentru ce a dat principesa margareta mesajul dupa 10 august ca poporul are dreptul democratic la protest daca apoi,pe 11 octombrie,principele radu duda i-a invitat la palat pe sindile si cucos?Probabil sa-i felicite pt inabusirea revoltei asemenea rascoalei de la 1907!!!Jandarmeria a sters postarea care prezenta vizita capeteniilor la principele duda. principele,nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.