Dragnea ştia cu 4 zile înainte de atacul din 10 august! Procurorii au pus mâna pe secretele lui Carmen Dan

13
22221
Responsabilii cu funcţii publice implicaţi în represiunea din 10 august

Se sparge gaşca! Crapă blindajul documentelor secretizate la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), prin voia ministrului Carmen Dan şi a şefilor Jandarmeriei, cu acordul tacit al premierului Dăncilă! Iese la iveală şi operaţiunea de intimidare a procurorilor militari implicaţi în ancheta penală. Cedează unitatea răului pe frontul celor implicaţi, la vârf, în actul de represiune din 10 august.

De unde rezultă toate aceste BOMBE de mai sus, care arată că gaşca vinovată de măcelul din Piaţa Victoriei nu mai poate ascunde adevărul? Din faptul că 7 dintre cele 8 documente întocmite de structurile din Ministerul de Interne au fost declasificate, inclusiv raportul referitor la intervenția forțelor de ordine pentru reprimarea protestului din 10 august, dezvăluie Revista 22.

Cea mai gravă dezvăluire: „Liderul PSD, Liviu Dragnea a avut, cu patru zile înainte de protest, scenariul diversiunilor, spun surse din MAI. Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul un sepepist al lui Dragnea, numit ulterior secretar de stat”, susţin surse din Jandarmeria Română citate de revista „22”.

Dragnea a fost audiat, vineri 14 septembrie, la Parchetul General, Secţia Militară, în dosarul violenţelor din 10 august.

Cu câteva ore înainte de audierea lui Liviu Dragneareprezentanţi ai Inspecţiei Judiciare, conduse de Lucian Netejoru (foto alăturat), au descins la Parchetul General, Sectia Militara, pentru a solicita accesul la „Dosarul 10 august”. Evident, un abuz de sorginte politică de care aveau nevoie capii represiunii, pentru a-i intimida pe magistraţi să scoată la iveală vinovaţii pentru atacul la populaţia paşnică.

„Nu ştiu dacă venirea lor de vineri a avut sau nu un scop de intimidare, dar, în mod sigur, nu a avut niciun efect asupra procurorilor care lucrează la caz”, a declarat atunci pentru Ziare.com o persoana apropiată de anchetă, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

ÎNCEP SĂ-I DEA „ÎN PRIMIRE”?

Dezvăluirile colegilor de la revista „22”, dar şi faptul că ei citează surse din Jandarmerie şi MAI, demonstrează că aliaţii de început ai grupării Dragnea-Dăncilă-Carmen Dan-Capii Jandarmeriei (Cucoş, Sindile, Cazan, Paraschiv, Militaru) au început să vorbească. Sau cei din imediata lor apropiere. Adică, cei care ştiu ADEVĂRUL ce iese întotdeauna la iveală, mai devreme sau mai târziu.

De ce? Păi nu cumva şi-au dat seama că garanţiile pe care le-a oferit Liviu Dragnea pentru faptele grave din 10 august nu mai sunt credibile? Au crezut că-i poate salva cu ordonanţa amnistiei şi graţierii, dar ea nu-i absolvă de răspundere penală internaţională pe cei vinovaţi de fapte împotriva umanităţii.

Chiar dacă pot fi protejaţi în România, prin decizie politică şi blocarea anchetelor penale, la Curtea Penală Internaţională şi la CEDO nu mai scapă. E şi cazul victimelor mineriadelor, care nu au putut să-şi facă dreptate în ţară, dar au reuşit la instanţele internaţionale. Iar acum Iliescu&co. au ajuns pe mâna justiţiei.

10 AUGUST – SÂNGE, GAZE, BASTOANE

În 10 august 2018, Jandarmeria Română a organizat cu bună ştiinţă o operaţiune de atac premeditat împotriva populaţiei paşnice (peste 150.000 de oameni), punând în pericol vieţile copiilor, femeilor şi bătrânilor, prin încălcarea legii şi a regulamentelor militare.

Spre deosebire de protestele din Franţa (o adevărată lecţie de intervenţie, unde violenţii au fost imediat anihilaţi şi arestaţi, iar forţele de ordine au protejat civilii paşnici), în Bucureşti, jandarmii au făcut exact pe dos (rămâne să stabilească ancheta dacă intenţionat, la ordin politic, sau din incompetenţă): i-au protejat pe violenţi (maximum 200) şi i-au căsăpit cu gaze, tunuri cu apă şi bastoane pe mii şi mii de manifestanţi, care nu făcuseră nimic rău şi care, potrivit legii, nu aveau de ce să sufere un astfel de tratament violent. Până în acest moment, nimeni nu a fost sancţionat, reţinut sau arestat preventiv, măsuri obligatorii în raport cu gravitatea faptelor pedepsite de instanţele internaţionale şi interne.

SCAPĂ?

Vina politică generatoare a răspunderii penale nu mai trebuie să fie stabilită de procurori. Ea este foarte clară, din ziua de 10 august chiar. Ştim cine erau responsabilii, la acel moment, date fiind funcţiile deţinute: Liviu Dragnea, Vasilica Dăncilă, Carmen Dan. Cu siguranţă însă, procurorii militari au suficiente indicii pentru a face legătura între răspunderea politică şi cea penală.

Mai ales că nu vor face decât să constate ce-a constat toată planeta, prin avalanşa de poze şi filme ce probează fără putinţă de tăgadă violenţele făcute la ordin. Imaginile au făcut înconjurul lumii şi au atras oprobiul comunităţii internaţionale faţă de guvernarea României. Ele au dus inclusiv la o REZOLUŢIE a Parlamentului European împotriva puterii PSD-ALDE, adoptată marţi 13 noiembrie 2018 cu 473 voturi pentru, 151 de voturi împotrivă şi 40 de abţineri.

Documentul afirma „profunda preocupare” a eurodeputaţilor faţă de reforma legislaţiei judiciare şi penale din România şi „condamnă intervenţia violentă şi disproporţionată a forţelor de poliţie în timpul protestelor de la Bucureşti” din luna august.

Aflată la acel moment în sala dezbaterii Rezoluţiei, la Strasbourg, premierul Viorica Dăncilă a avut nesimţirea să-i mintă în faţă pe reprezentanţii unui întreg CONTINENT, spunând că „jandarmii şi-au făcut datoria”. Datoria de a apăra o guvernare coruptă, prin acte criminale desfăşurate împotriva propriului popor paşnic care nu făcea decât să strige cuminte şi disperat în stradă: „Opriţi HOŢIA! Opriţi CORUPŢIA! Lăsaţi în pace DEMOCRAŢIA din România! Nu ne scoateţi din EUROPA!”.

CITIŢI ŞI:

Dosarul represiunii din 10 august provoacă tensiuni între Dragnea şi Carmen Dan. Șeful PSD e furios că protejata sa a desecretizat documentele

Călin Goia (Voltaj): „Un 10 august se poate repeta. Avem capacitatea să ne mobilizăm din nou”

13 COMENTARII

 1. Cand o sa ii vad pe cei vinovati platind pentru ce au facut in 10 august atunci mai cred in justittia aia pentru apararea careia au iesit in strada mii de oameni!!! Din pacate prea multi din institutiile care ar trebui sa fie redute contra raului par a trece in slujba lui dracnea, Monstrul pare sa aiba tot la mana: DNA, CSM, CCR, Avocatul Poporului, Inspectia Judiciara, media in marea majoritate, vedem ca televiziunile care apara penalili Antena 3, Romania TV, RTV, B1 TV pot spala pe creier o gramada de oameni slabi de minte.
  Mai avem doar o mana de oameni corecti si cativa jurnalisti care stau vertical in fata puhoiului infractorilor dar nu stim pana cand, poporul asta pare ca a trecut in amortire si nu-i pasa ca generatiile urmatoare, deci copiii si nepotii lor vor plati toate furaciunile si datoriile pe care cei care sunt la conducere acum vor sa le dea ca sa stea cat mai mult la putere, si mai ales, pentru a opri justitia sa-i casapeasca acum.
  Inapoi cu 30 de ani, nu as fi crezut niciodata ca o sa vad timpuri si mai groaznice dacat pe vremea lui ceausescu!!!

  • Da, aveti dreptate. Traim vremuri GROAZNICE in care milioane de romani ii cred pe HOTI !!! Ei nu-si pun problema ca violentii din 10 august NU AU FOST PUSI PE ECRAN, OM CU OM, daca puterea actuala pretinde ca manifestantii au fost violenti. Si asta e doar una dintre prosteli…Maniparea posturilor Mafiei este ABOMINABILA. ABOMINABILA. GEN ANA PAUKER: STIL GROSOLAN, GROTESC, ARATAND CA ACESTE POSTURI SE BAZEAZA PE PROSTIA CRAZA A PUBLICULUI LOR. TRAIM DICTATURA PROSTILOR VICLENI.

 2. Din colajul pe care l-ati facut la inceputul articolului, lipseste poza bubosului toader, si el isi merita pozitia printre nemernicii care-au luat parte intr-un fel sau altul la masacrul din 10 august, si la ce-a urmat, incercarea de musamalizare, obstructionare a justitiei prin intimidarea procurorilor, asmutind asupra lor buboasa inspectie judiciara.

 3. Am fost la 10 august si am vazut cu ochii mei MARSAVIA acestei puteri!
  M-am simtit in comunism. Oamenii din multime erau ingroziti de nedreptatea care ni se facea de a fi tratati ca niste animale, fara mila, fara consideratie pentru revendicarile si suferintele noastre perpetue cauzate de neocomunistii deveniti mafioti bogati si manipulatori grosolani ai adevarui. Asa sa le ajute Dumnezeu!

  • Faza e ca aici bataia care se da nu este numai pentru draknea, deci bataia se da nu numai pentru un om, el reprezinta un model de comportament al foarte multor alti oameni si grupurile lor de influenta, si-n plus, mai sunt cardasiile, cei care-l sustin pentru ca daca dispare draknea si acest tip de conducere, le dispar lor privilegiile – as vrea sa vad si eu un singur posesor de PENSIE SPECIALA care renunta pur si simplu la ea. Pot sa vad si eu in Romania 2019 un singur om care primeste PENSIE SPECIALA si care renunta la ea, pentru ca nu este meritata? Nu cred ca voi vedea, pentru ca asta ar insemna ca respectivul are CARACTER, deci iata ce-i uneste pe toti cei care sustin acest regim draknist, mai intai si mai intai : LIPSA DE CARACTER! Daca un om are caracter, va renunta la aceasta pensie speciala, pentru ca este doar o forma de MITA SOCIALA!

 4. Existau niste comentatori la o televiziune care era cu comentariul despre evenimente mai inainte ca ele sa se petreaca.Asa a aparut informatia cu paralizata desi era inconjurata de colegii ei in civil,de fapt scenariul cuprindea si ca paralizata sa fie ultima din sir celor in uniforma,asa a aparut informatia cu pungile cu urina si excremente aruncate in jandarmi….Scenariul il stiau mai multi din tv,probabil se antreneaza cu jandarmeria.Ar trebui sa se afle cati jandarmi civili au fost chemati sa se afle printre protestatari si identificarea zonelor unde s-au aflat.

 5. Totul a fost o imensa provocare. Eram la 2-3m. de camionul lui Dide si eram hotarat la 15.30 sa plec caci nu vedeam nimic care sa ma faca sa cred ca se va intmpla ceva. Oameni puti care paraseau incet piata cand dintr-o data, din senin am fost gazati ca sobolanii. Dracnea cu trupele de jandari voia sa ne arate cine e seful! Atunci, cu putin inainte de ora 16. a inceput totul. Tineri bucuresteni se ridicau de jos si plecau dupa intariri scrjnind printer dinti ca vor reveni noapte. IN 30 DE MINUTE AU INVADAT BUCURESTENII PIATA, IMPOSIBIL ERA SA PLECAM DIN CAUZA SUVOAIELOR de bucuresteni care veneau spre/oin piata! Prostul si-a dat singur foc la valiza. Daca avea rabdare 2-3 ore piata se golea singura! Prostul nu e prost destil daca nu e si fudul!

 6. Daca PSD si ALDE nu vor fi scoase in afara legii cf. Art. 40 Alin.2 Constitutia Romaniei
  iar bestiile criminale din PSD ALDE nu vor putrezi in puscarie suntem o natie care-si merita soarta….

 7. JANDARMERIA ESTE O ORGANIZATIE TERORISTA / CRIMINALA !
  IN MOMENTUL CAND ATENTEZI LA VIATA UNOR OAMENI –- GAZAREA UNOR COPII SI FEMEI GRAVIDE –– IN MOMENTUL IN CARE PRODUCI VATAMARI CORPORALE IN SCOPUL CURMARII VIETII UNOR OAMENI FARA APARARE TE NUMESTI CRIMINAL / TERORIST.
  ACEASTA OFICINA A FSB/SVR/GRU PLATITA DIN BANII CONTRIBUABILULUI ROMAN TREBUIE DEZMEMEMBRATA IAR CAPETENIILE ACESTOR CRIMINALI TREBUIE DEFERITI JUSTITIEI! SE STIE FOARTE CLAR CINE A FOST IN DISPOZITIV, UNDE SI INTRE CE ORE!
  JANDARMII NU AU ASCULTAT NUMAI ORDINE CI AU ACTIONAT CLAR IN SCOPUL PRODUCERII DE VATAMARI CORPORALE GRAVE! TOTI ABSOLUT TOTI JANDARMII PREZENTI PE 10 AUGUST 2018 IN DISPOZITIV TREBUIE DEFERITI JUSTITIE SI TREBUIE CONDAMNATI PE VIATA PT TERORISM.
  EROUL NOSTRU CARE A MURIT, BATRANUL DIN ALEXANDRIA, TREBUIE DECORAT POST-MORTEM! EL ESTE DOVADA CLARA CA ACEASTA ORGANIZATIE TERORISTA NUMITA JANDARMERIA ROMANA A PRACTICAT CRIMA CU PREMEDITARE!
  NU VA FIE FRICA! CRIMINALII DIN JANDARMERIE VOR PLATI CU PUSCARIE PE VIATA PT SUSTINEREA SI PROMOVAREA TERORISMULUI SI A CRIMEI!
  SI CEEA CE PUTINI STIU – UN DISPOZITIV DE COMANDA AL JANDARMERIEI S-A AFLAT CANTONAT PE 10 AUGUST IN AMBASADA RUSIEI! – INFORMATIE DE LA UN OFITER AL JANDARMERIEI DIN TIMISOARA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.