De ce au boicotat televiziunile breaking-news-ul cu demisia lui Mihai Tudose din PSD?

0
4609

Ştirea zilei a fost demisia din PSD a fostului premier Mihai Tudose. De ce? Pentru că este cea mai grea lovitură dată PSD şi lui Liviu Dragnea, într-un monent de cotitură pentru România. Plecarea lui Tudose şi a altor parlamentari sporeşte masiv şansele debarcării guvernului Dăncilă şi numirii unui executiv care să restabilească statul de drept şi parcursul european al ţării ce face acum cale- ntoarsă spre Rusia.

Cu toate astea, în mod suspect, posturile TV de ştiri nu au cuplat la breaking-news-ul care a explodat pe internet, în imensa majoritate a publicaţiilor online naţionale şi locale. Fiecare televiziune şi-a văzut de propria agendă editorială. Antena 3 l-a plesnit din nou pe Iohannis, prin vocea moderatoarei întovărăşite cu Liviu Dragnea. Iar România TV e chitită să vorbească despre pensii şi după dispariţia lor.

Dacă la Antena 3 şi RTV e de înţeles boicotul (televiziuni care susţin pe faţă regimul politic actual), marea surpriză vine de la Realitatea TV, în special, dar şi de la Digi 24 TV şi B1 TV.

Deşi Realitatea TV, după târgul Ghiţă-Guşă de la Belgrad, dă aproape în fiecare zi semne că vrea în braţele lui Liviu Dragnea (nu şi la Jocuri de Putere, emisiunea care permite patronilor să ţină captiv o parte din publicul anti-PSD).

CITIŢI ŞI:

LOVITURĂ. Mihai Tudose pleacă din PSD şi merge la partidul lui Ponta. „NU se mai poate!”

Mihai Tudose, sfârşitul lui Dragnea? Demisia fostului premier din PSD, cea mai grea lovitură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here