miercuri, mai 29, 2024
AcasăLumeaEuropaRăzbunarea "imunizării de turmă": premierul britanic Boris Johnson are coronavirus!

Răzbunarea „imunizării de turmă”: premierul britanic Boris Johnson are coronavirus!

-

Boris Johnson (55 de ani), premierul Marii Britanii, a anunțat vineri pe contul său de Twitter că s-a infectat cu coronavirus. Anunțul vine la trei săptămâni de când șeful Guvernului de la Londra miza pe imunizarea prin infectarea colectivă cu COVID-19 a populației („imunizarea de turmă”).

„În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv la coronavirus”, scris Boris Johnson.

„Acum mă aflu în autoizolare, dar voi continua să conduc Guvernul prin videoconferinţă, în contextul luptei împotriva acestui virus”, a mai comunicat el.

Potrivit Reuters, lui Boris Johnson i s-a făcut testul chiar la reședința sa (temporară) din Downing Street 10.

- Advertisement -

La începutul crizei, Boris Johnson a adoptat o atitudine instituțională extrem de precaută, refuzând să închidă școlile și să oblige populația să se izoleze. Mai mult, el a mers pe politica imunizării colective, concept promovat de autoritățile sanitare britanice.

Ulterior, pe măsură ce numărul cazurilor de infectare a crescut rapid, iar autoritățile sanitare au renunțat la teoria imunizării colective, Boris Johnson a trecut la măsurile mai dure, luate deja de majoritatea statelor europene.

Miercuri, 25 martie, și Prințul Charles (71 de ani), moștenitorul Coroanei britanice, a anunțat că e infectat cu coronavirus. El s-a izolat pe o proprietate regală de la Balmoral, Scoția.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Dorim sănătate premierului din Marea Britanie. învățăm cu toții, ți iată că pe pielea noastră. Dar ce învățăm când e vorba de economie ce va urma? Sa speram ca această pandemie nu va dura mult pentru că impactul economic urmează. PROBLEMA MARE ESTE ce va urma daca nu luam măsuri mai drastice. Vedeți în detaliu cum putem preveni un colaps economic ce va marca omenirea într-un mod greu de imaginat. SOLUȚIA: „comă socio-economică și financiară indusă” ca strategie pentru a preveni criza financiară și colapsul economic la nivel mondial pe fondul pandemiei noului coronavirus (SARS-CoV-2) COVID-19 . Adresati-vă deputaților și guvernanților ce vă reprezintă cu materialul postat la pagina http://adriantoader.eu/afgro/ de unde puteți și descărca ca document PDF.

    • Perfect de acord, orice minut pierdut nu face dacat sa prelungeasca agonia, nu rezolva situatia sub nicio forma, economia a scăzut oricum, unii stau in casa si alții nu. 3 saptamani de coma indusa, asa cum spuneti dumneavoastră, ar opri lumea in loc dar ar porni-o intr-un orizont de timp precis, cu motoarele la maxim…

  2. În principiu, nu este bine să te bucuri de răul altuia, dar în ceea ce’l privește pe acest personaj malefic scăpat din cămașa de forță de la balamuc – Bo(u) Jo își primește ‘imunizarea prin turmă’ la Covid-19, după cum el a vrut să o impună propriului popor ! Să’l ajute Bunul Dumnezeu după sufletul lui negru hain venit din străfundurile iadului !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -