miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsFirea, după "trădarea" finului Negoiță: "Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care...

Firea, după „trădarea” finului Negoiță: „Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care calcă pe cadavre!”

-

Barca PSD arată ca una din care toată lumea vrea să scape acum, când, după atâția ani de ticăloșii, naufragiul pare iminent. Din ce în ce mai disperată că va pierde alegerile și controlul asupra miliardelor din bugetul Capitalei, Gabriela Firea i-a reproșat indirect finului Robert Negoiță că “trădează familia”.

Atacul nu vine din neant. Negoiță, și el conștient că PSD îi atârnă acum ca o piatră de moară de picioare, încearcă să se distanțeze de partid și negociază o rapidă dezertare în gruparea lui Victor Ponta, Pro România. Subit, “fratele Negoiță”, cel care a “supt” atâția ani Sectorul 3, a avut revelația că lucrurile nu merg bine în București.

Pe Negoiță l-a apucat brusc grija de poluare și trafic și o arată cu degetul pe nașa Firea

Într-o intervenție la Digi 24, Negoiță și-a dat seama că trebuie căutați responsabili pentru haosul și poluarea din Capitală, ca și cum el, primar la Sectorul 3, ar fi doar un spectator și nu implicat direct în nenorociri.

”Marile probleme ale Bucureştiului sunt traficul şi mediul. Cineva trebuie să răspundă: de ce trebuie să stăm în trafic şi să ne sufocăm în fum? Să ni se răspundă la întrebările astea şi să ni se spună ce s-a făcut în ultimii ani”. Moderatorul Cosmin Prelipceanu l-a întrebat direct:  ”Aşadar, şi la doamna Firea vă referiţi, da?”. Negoiță, brusc dizident, a confirmat: ”Da. Nimeni nu e exclus!”.

- Advertisement -

În mod evident, lacrimile lui Negoiță sunt de crocodil. Nu i-a păsat niciodată nici de mediu, nici de poluare, nici de trafic în sectorul său, unde a betonat intenționat nenumărați arbori, pentru a se usca.

Sub mandatul său au dispărut hectare întregi de spații verzi. Nu mai departe de anul trecut, la ordinul lui Negoiță, a început distrugerea Parcului Pantelimon. O treime din această oază de verdeață de pe malul Lacului Cernica a fost distrusă. Arbori puternici, unii de zeci de ani, dar și sute de metri de alei și locuri de joacă au fost înlocuite de niște ștranduri hidoase (amplasate la doar câțiva metri de malul lacului) și de o clădire uriașă. Legea interzice construcțiile pe spațiile verzi.

Începând in 2018, peste un hectar și jumătate de gazon și pomi amplasat între gardul parcului și șosea a fost eliminat și înlocuit cu o parcare uriașă făcută din dale de beton tip bordură.

- Advertisement -

Iar acesta e doar unul din nenumăratele cazuri în care Negoiță, acum îngrijorat de poluare și de trafic, n-a avut nicio reținere să devasteze Sectorul 3.

Firea, după “trădare”: “Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre!”

La nicio oră după atacul “trădătorului” Negoiță – suspectat că negociază cu Ponta trecerea la Pro România –, nașa Firea i-a răspuns pe Facebook.

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite «principii».

Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mieroși când au nevoie de tine și cruzi când nu le mai servești noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufașii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi.

Feriți-vă! Feriți-vă! Fugiți de oamenii lingușitori care vă trădează, zâmbind de satisfacție!

Ce nu știu acești inși este că, strecurându-se în viață prin trădări, nu-și vor putea cumpăra cu niciun regat titlu de noblețe!

Cea mai josnică ticăloșie a omului este trădarea, zicea un înțelept. Să-i credem pe înțelepți….

Gânduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…

Noapte bună!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -