Andrei Caramitru: Bucureștenii sunt otrăviți prin arderea gunoaielor toxice aduse de Mafia italiană, care corupe oficiali români

2
3238
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, voce puternică din USR, indică sursa creșterii infernale a poluării din unele nopți, în București. El spune că sursa poluării este arderea liberă a gunoaielor toxice aduse de mafia italiană, prin filiere de corupție.

Poluarea în București a avut o creștere explozivă în noaptea de duminică spre luni (1/2 martie): depășiri ale limitelor maxime admise de 1.000% la praful fin și de 800% la praful grosier.

Mesajul lui Andrei Caramitru

„Înțeleg că poluarea maximă în București vine noaptea. Când nu e trafic. De unde? Nu are de unde decât de la arderea unor gunoaie extrem de toxice.

Ce se întâmplă? Trebuie doar să citiți cărțile despre mafia italiană. Care explică faptul că traficul de gunoaie este una dintre activitățile-cheie ale mafiei de acolo. Sunt multe articole care leagă activitatea mafiei din Italia cu deșeurile de la noi (le găsiți ușor pe Google).

Cum funcționează? Dacă ești o fabrică din Vest și ai deșeuri extrem de toxice, ca să le reciclezi legal trebuie să le dai la un centru de reciclare specializat și autorizat (unde costul e, să spunem, de 100 de euro pe tonă).

Mafia are intermediari care îți iau deșeurile pe 50 de euro plătiți de tine (deci ai economisit bani și nu te interesează ce face intermediarul după – pe contract scrie că se ocupa legal de asta).

Însă intermediarul mafiei găsește o autoritate locală «prietenă» care le arde în aer încălcând legea. Cost: 1 euro. Profit: 49 de euro pe loc, din nimic, din corupție. Pe tonă. Zeci, sute de milioane pe an. Împărțiți frumos între mafioți și autoritățile locale.

E clar acum? SRI, DIICOT – se aude? Nu că nu ați ști foarte bine și voi cum funcționează…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Senatorul Liviu Pop, prins în caruselul șpăgilor! Dezvăluiri explozive ale fiului Sorinei Pintea: „Liviu Pop m-a rugat să mă întâlnesc cu denunțătorul mamei mele. Acesta mi-a spus că i-a dat 50.000 de euro lui Liviu Pop”

2 COMENTARII

  1. eu am incredere in baiatul asta !!!…stie ce spune !!!..a fost primul cand a zis de caracatita ciumei rosii si toti l-ati luat de ras,…uite c-am ajuns la vorba lui…in vremea aia toti se deziceau de el..de ce ???…pana su ta-su..unde ar fi fost romania daca aplicam metoda caramitru ???..acum stateam dracului linistiti si ne vedeam de viitor…dar uite ne luptam in continuare cu ciuma rosie…vai mama noastra…

  2. Trafic de minori, trafic de droguri, trafic de gunoaie, ce altceva?! Naiv si Caramitru, cine sa se sesizeze la DIICOT, corupta care a ingropat dosarele Luncan, Caracal, Tandarei numita de Iohannis sefa la DIICOT incalcand avizul CSM-ului si MCV-ul?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here