La moartea unui trădător: generalul Marin Dragnea. Rușinosul omagiu adus de ministrul Apărării unei relicve a ocupației sovietice

32
15147

Impostorii presei plaiurilor mioritice post-decembriste își arată iarăși fața hidoasă. Într-un avânt idiot, jurnaliști de la importante instituții de presă naționale românești titrează cu litere de-o șchioapă: „Doliu în Armata Română. A murit generalul Marin Dragnea, veteran de război!”

Cât de ticălos să fii, încât să faci erou și mare personalitate a Armatei Române dintr-un trădător nenorocit, care a adus mult rău țării noastre?

Cât de politruc nemernic să fie funcționarul Ministerului Apărării Naționale care, într-o postare pe un blog al ministerului, îl gratulează pe trădătorul mort cu apelativul „distinsul veteran”?

Cât de dezinformat și lipsit de onoare militară este generalul Nicolae Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, încât să dea onorul unui trădător, ignorând răul imens pe care acest individ l-a făcut țării și Armatei Române prin trădările comise?

Zice generalul-ministru, într-un fel de delir cu pretenții de laudatio postumă:

„Într-un asemenea moment, în care am pierdut nu numai un mare general al armatei române, ci un mare om, care a lăsat în urmă o viață și o carieră exemplară, cuvintele rostite nu reuşesc să exprime tot ceea ce am dori să spunem.

Generalul Marin Badea Dragnea, un militar desăvârşit, călit la flacăra înaltelor idealuri ale dragostei faţă de ţară, a trecut astăzi la cele veșnice.

Ofițer de carieră al Armatei României, generalul Dragnea a fost un model pentru multe generații de militari. Ne-a învăţat cu eleganţă lecţia demnităţii şi a patriotismului, dovedindu-ne că iubirea de Patrie este cea mai nobilă virtute pentru care merită şi trebuie să lupţi până la sacrificiul suprem.

Generalul Dragnea îşi va reîntâlni, în Ceruri, mulţi dintre camarazii pentru demnitatea cărora a luptat cu atâta patimă, atât ca ofiţer şi general activ al armatei, cât şi după trecerea în rezervă. (…)

De numele generalului Dragnea este legată și o altă perioadă din istoria României, în care sportivii noștri obțineau rezultate deosebite la Jocurile Olimpice. În cei 12 ani în care a ocupat funcția de președinte al Comitetului Olimpic Român, țara noastră a obținut cele mai mari succese sportive la Jocurile Olimpice de la Montreal (1976), Moscova (1980) și Los Angeles (1984), având unele dintre cele mai bune clasări din toate timpurile. (…)

A fost o legendă încă din timpul vieţii şi va rămâne, cu siguranţă, un exemplu de virtute, de onestitate, un model de conduită pentru multe generaţii de ofiţeri de acum înainte.

În calitate de ministru al apărării naţionale şi de militar care păstrează în suflet, cu mândrie, valorile fundamentale ale ostaşului român – onoarea, demnitatea, disciplina şi solidaritatea – vă prezint, Domnule General Marin Dragnea, onorul întregii Armate Române.

Vă vom păstra o veşnică preţuire şi amintire şi vă asigurăm că vă vom urma exemplul, împlinind datoria sacră de a lupta cu tenacitate şi determinare pentru promovarea şi apărarea intereselor de securitate ale ţării, oriunde şi oricând ni se va cere, aşa cum dumneavoastră, bunule şi brav camarad de arme, ne-aţi învăţat„.

Odios omagiu! Oare acești pigmei din presa națională și din birourile elegante ale MApN nu cunosc cine a fost, cu adevărat, militarul trădător și politruc Dragnea Marin Badea?

Să le reamintim!

Trădătorul Dragnea – de la dezertor înrolat în Divizia „Tudor Vladimirescu” la coordonator al represaliilor militare împotriva revoltei anticomuniste a studenților timișoreni din 1956.

Dragnea Marin Badea a luptat ca soldat al Armatei Române, înaintat apoi la gradul de sergent, pe Frontul de Est, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial. În anul 1942 cade prizonier la sovietici. În prizonierat fiind, acceptă să trădeze jurământul de credință și loialitate față de Țară, depus ca militar al Armatei Regale Române, înrolându-se ca voluntar în Divizia „Tudor Vladimirescu”, constituită de sovietici în 1943 din soldați și ofițeri români dezertori. În cadrul Diviziei „Tudor Vladimirescu” este înaintat la gradul de sublocotenent, în anul 1944. Cei care coordonau operațiunea de îndoctrinare a militarilor din diviziile de trădători „Tudor Vladimirescu” și „Horia, Cloșca și Crișan” erau cominterniștii Ana Pauker și Valter Roman (tatăl lui Petre Roman), care în timpul războiului au stat în Uniunea Sovietică.

În perioada ocupării României de Armata Roșie, trădătorul Marin Badea Dragnea este avansat la gradul de locotenent și numit, în octombrie 1947, locțiitor politic al comandantului Batalionului 3 Tancuri din Brigada 3 Tancuri. Aceeași funcție de militar politruc o ocupă în perioada 1949-1952 în cadrul mai multor unități ale Armatei Române: Divizia 2 Vânători de Munte, Divizia 5 Infanterie, Divizia 1 Vânători de Munte și Divizia 57 Vânători de Munte. De precizat că locțiitorul politic era trimisul Partidului în unitatea militară și se ocupa, printre altele, cu învățământul politic al cadrelor militare, adică îndoctrinarea ideologică a soldaților și ofițerilor români stabilită de puterea comunistă de la București, la ordinul lui Stalin.

Între 1952-1954, Dragnea Marin Badea urmează cursurile Academiei Marelui Stat Major al URSS, fiind instruit în spiritul loialității față de Uniunea Sovietică și de interesele militare sovietice în România și Europa de Est.

În timpul Revoluției anti-comuniste din Ungaria, în anul 1956, trădătorul Dragnea Marin Badea, în grad de colonel și în calitate de comandant al Corpului 38 Armată și al Garnizoanei militare Timișoara, a coordonat acțiunile militare de represiune a revoltei anticomuniste declanșată de studenții timișoreni. Există mărturii despre faptul că unitățile Armatei Române, la ordinul colonelului Dragnea Marin Badea, au deschis focul asupra căminelor studențești unde se baricadaseră studenții. Au fost arestați peste 700 de studenți anticomuniști, iar dintre aceștia, aproximativ 80 de studenți au fost exmatriculați și condamnați la pedepse cu închisoare de până la 8 ani.

Colonelul (r) Eftimie Ionescu, locțiitor politic al colonelului Dragnea în Garnizoana Militară Timișoara, declara despre rolul trădătorului în represiunea revoltei studențești anticomuniste de la Timișoara: „În timpul contrarevoluției din Ungaria, la Timișoara apăruseră fenomene de dezordine. Generalul Dragnea i-a chemat pe manifestanți într-o sală și le-a spus: «Astâmpărați-vă! Nu avem nevoie de haos și dezordine în oraș». Ei l-au huiduit, au folosit cuvinte nepotrivite la adresa organelor de partid și de stat. Atunci Dragnea ne-a spus: «Luați-i!». Au fost îmbarcați în camioane și duși la cazărmile din Beșcheret…”

Regimul comunist l-a răsplătit pe trădătorul Dragnea pentru contribuția la înăbușirea sângeroasă a revoltei studenților timișoreni, avansându-l la gradul de general-maior și promovându-l în diferite funcții militare la nivelul unităților și comandamentelor Armatei Române.

Între anii 1974 și 1984 a fost președintele Comitetului Olimpic Român, contribuind la exploatarea politică a rezultatelor remarcabile ale sportivilor români și la transformarea Comitetului în instrument al propagandei instrumentate în Occident, de Nicolae Ceaușescu, pentru regimul său.

Armata Română – un azil de impostori și politruci?

Reacția oficială a reprezentanților Ministerului Apărării Naționale la moartea trădătorului Dragnea Marin Badea, odele grețoase aduse acestui fost dezertor și politruc sunt simptomatice pentru criza din interiorul Armatei Române.

Mentalitatea din rândul corpului superior de ofițeri nu este una europeană, modernă, orientată definitiv spre valorile democratice promovate de Uniunea Europeană și apărate de NATO. Dimpotrivă, a fi ofițer superior înseamnă pentru mulți deținători ai acestei funcții să beneficiezi de salarii imense, fără a le justifica prin pregătire militară și contribuție reală la reformarea și profesionalizarea Armatei Române.

La acest moment, Armata țării este o armată birocratizată, controlată de grupuri de influență constituite din „generali de mucava” și politicieni din diferite partide. O armată prea puțin înzestrată cu tehnică de luptă modernă, așa cum o cer standardele NATO, cu efective în care numărul de ofițeri superiori este mult prea mare în raport cu trupa. O armată care, ca și restul societății noastre, refuză să se modernizeze, să se eficientizeze și să-și ocupe, în Europa, locul pe care l-ar merita, în temeiul eroicelor tradiții militare românești.

Jertfa militarilor români pe câmpurile de luptă din Afganistan și Irak, întru apărarea Lumii Libere și a valorilor democrației euro-atlantice, este murdărită de politrucii și birocrații care se lăfăie prin MApN și prin diferite comandamente militare încă birocratizate și ineficiente.

În acest context, mesajul ministrului Apărării la moartea trădătorului Dragnea este unul politic, prin conținutul său idolatru. Să ridici osanale unui dezertor care a trădat Armata Română pentru a se înrola în divizia stalinistă de trădători „Tudor Vladimirescu”, să lauzi până aproape de venerare un fost ofițer responsabil cu îndoctrinarea stalinistă a cadrelor Armatei Române, să te închini la fantoma unui nemernic care a ordonat Armatei să tragă asupra căminelor în care se baricadaseră studenții anti-comuniști din Timișoara anului 1956, toate astea înseamnă că, indirect, aduci slavă lui Stalin și dictaturii comuniste.

Totuși, dincolo de această gafă teribilă, domnul ministru al Apărării Naționale, generalul Nicolae Ionel Ciucă, are șansa să contribuie la accelerarea reformei Armatei Române printr-un gest pe care situația îl cere: demisia!

Cât despre trădătorul Dragnea Marin Badea, dezertorul înrolat în Divizia stalinistă „Tudor Vladimirescu”, un singur gând: să-i ierte Dumnezeu trădarea și răul imens făcut acestei țări!

Generalul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale

32 COMENTARII

 1. Domnule Vladimir Munteanu scot pălăria în fața dvs cu stimă și respect pentru articolul publicat referitor la adevărata față a acestui trădător național, generalul bolșevik criminal DRAKnea Badea-Marin, unchiul interlopului agramat de TR, actualmente ‘parkat’ la Rahova – N DRAKnea !
  O completare la cele spuse de dvs în articol, și anume faptul că pentru ‘merite deosebite’ și ‘servicii aduse sovieticilor’ (bolșevicilor), acest ‘general’ șobolan a fost decorat de însuși maleficul Putin în mai și oct.2015 !
  Rușine ‘tov’ului general Ciucă Nicolae care, în calitate de ministru al MApN, a adus un ‘laudatio’ gretsos acestui șobolan trădător criminal bolșevik ! La mormintele adevăraților eroi ai neamului românesc nu ești în stare domnule ministru să mergi și să te rogi ‘în genunchi’ pentru lupta eroică dusă împotriva ciumei roșii, în schimb faci sluj în fața unui derbedeu criminal bolșevik care a trădat țara ! Ar fi cazul să’ți ceri scuze poporului român și să’ți dai demisia din funcția de ministru pe care, urmare a acestui gest incalificabil, dovedești că ești departe de a’l merita !
  Domnule președinte Iohannis, domnule prim-ministru Ludovic Orban, poate se aude și la Cotroceni, respectiv în Piața Victoriei și luați măsurile care se impun în astfel de cazuri – demiterea lui N Ciucă !!!

  • Nick-ule lasati incrancenarea asta. Nu va lasati manipulati de nimeni.
   A fost un general al Armatei Romane.
   Maine daca moare Iliescu ce facem? Il aruncam la groapa de gunoi?(cam asa ar merita)
   NU. O sa organizam funeralii nationale si o sa-l ingropam cu tot respectul pentru un fost presedinte.
   Asta inseamna sa te respecti pe tine ca om,ca roman,sa-ti respecti tara.

   • garbigel

    Delirezi !

    Starvul ofiterului KGB, Ion Iliescu, ca si hoitul polkovnikului dezertor Marin Dragnea trebuiesc impachetate in saci de gunoi si trimise lui Putin, prin posta
    express.

  • Ati verificat daca erau rude prin surse oficiale? Daca nu de ce vorbiti? Nu va e frica ca va pute gura? Parca a fost si o dezmintire din partea domnului general.
   In rest banuiesc ca va jucati cu nisipul pe vremurile acelea in care nimeni nu se juca cu ordinul. A fost nevoie de o revolutie sa nu se nasca o noua generatie de ziaristi comunisti. In schimb au aparut ziaristii scriu pt bani, scoti banu si scrie ce vrei despre oricine si orice, foarte inventivi, probabil de la prea mult xanax. Sanatate!

   • Bimbi

    Baietas, insasi dicatorasul esuat de deliorman, actualmente la Jilava, a recunoscut cu jumatate de gura, ca este nepotul acestui monstru stalinist.

    Nu era insa nevoie, la Liviu Dragnea se recunosc cu ochiul liber genele de tradator si de hot, de fiu de militian bataus de tara si duhoarea putrida de cizma ruseasca.
    p.s.
    Inca odata acest hoit de tradator nu trebuie inhumat in pamant romanesc, ci trimise etans la Moscova.

    • O singura corectura – odrasla de meletian sef de post comunist Draknea se odihneste la Rahova, nu la Jilava… acolo se face ca munceste la atelierul auto, repara non-stop cica… normal ar fi fost sa zaca pe viatza la Jilava, in fortul 13, cu tarfa lui cu tot- dar separat…

  • OctaVIIIa

   Tu pari sa scrii din URSS.

   Acest monstru Marin Dragnea nu a tradat URSS, ci a participat in trupele de ocupatie si represiune sovietice din colonia stalinista Romania.
   Pentru aceste servicii aduse URSS, dezertorul Marin Dragnea a fost decorat de doua ori de Putin in 2015, deci a fost un slujitor credincios al ocupantului sovietic, nicidecum un tradator scarbavnic, asa cum se vede din Romania.

   Nu inteleg insa, ce lagatura are acest soldatoi rusnak cu armata romana?

  • Cand tu in 1943 te inrolezi in divizia Tudor Vladimirescu ca VOLUNTAR , o divizie a armatei SOVIETICE ! timp in care Romania era in razboi cu URSS , cum numesti tu asta ?! cand te inrolezi ca voluntar la inamic?!

 2. La cat compromis zace in institutiile acestei tari care a fost si inca este satelit al Rusiei, ce sa ne mai vaicarim? Aici e locul unde compromisul si tradarea intereselor nationale sunt la ordinea zilei de te miri ca ne mai numim o tara. Suntem putrezi pe dinauntru de atata compromis. Populatia e complezenta, comoda, iertatoare, NEGHIOABA. Numai buna de calarit de catre diversi aventurieri politici si mitari. Nimeni nu lupta cu adevarat pentru acuratete, adevar si dreptate. La noi merge si-asa!

  • Adriana, prin Constituție, comandantul suprem al Armatei Române este Președintele țării. Acest general ar fi trădat dacă era ca Pacepa, un dezertor. Dar el a executat exat ceea ce avea ordin să execute pentru păstrarea ordinii în stat… Aceasta era atribuția lui de militar activ.

   • Skoda Octavia VIII,

    Bestia tortionara Marin Dragnea a fost un dezertor devenit stalinist, o sluga a ocupantului sovietic si un tortionar la Timisoara in 1956. Acest ticalos a fost decorat de Putin in 2015 pentru servicii deosebite aduse Uniunii Sovietice.
    Singura lui calitate este de a fi fost unchiul monstrului telDrum, dictatorul esuat la Jilava, birtasul borfas Liviu Dragnea.
    Profilul sau odios ne ajuta sa intelegem din ce trib de calai se trage acest jefuitor al bugetului national si capetenia represiunii din 10 August 2018 si prin cine primea ordinele de la Moscova pentru restaurarea dictaturii staliniste in Romania, fosta colonie sovietica.

    Argumentul adus de tine este EXACT acela al bestiilor naziste, „asa am primit ordin de la Hitler, asa am facut „!!!
    Fi atenta, cu cine te asezi in cardasie.

    PS
    Armata romana trebuie epurata radical de slugoii filorusi, care saboteaza si subrezesc apararea tarii si care il plang pe acest criminal stalinist.
    CSAT trebuie sa intervina rapid si decisiv.

 3. Pfui, dar ce au mai sarit de c… frecatorii bugetari comunisti – gabriel, octavia, bibi! La munca, putori comuniste – pun pariu ca sunteti bitangi de militieni si securisti cu origine sanatoasa si o frecati la stat!!!
  La munca la privat, in economia reala, putorilor!

  • Sparta aici ai dat-o rau in bara.
   Eu nu am fost niciodata membru al Pardidului Comunist.Si am avut numai de patimit pentru asta.
   Eu nu am frecat-o niciodata la stat.
   Peste 40 de ani am muncit in mari companii din lumea asta.Chiar vrei sa-ti povestesc cum erau in vremurile alea?
   Prefer sa nu. Ce as putea sa-ti spun, ca se mai cunosc si acum pe maini taieturile de la catuse loviturile la tampla si pe picioare de la loviturile primite?
   Ca vin aici si va spun sa nu pune-ti botul la toate tampeniile asta este altceva.
   Urmareste toate comentariile mele si o sa vezi ca sunt un om normal.
   Dupa ce ani de zile ai fosft instruit,ai fost modelat, cursuri la greu de psihologie si logica sa vii sa dezvolti o idee si unul ca tine sa vina si sa-mi spuna ca sunt un idiot comunist.

     • Gavrila, te-a intarcat mamicutza ta cu o oala de kakat! Eh, asa e la scatofagii comuisti… no tulai, tu ai scapat, ca esti un SOBOLAN ROSU!

     • Mai baietel hai sa lamurim noi ceva.
      In primul rand sa o lasi pe maicuta mea in pace pentru ca e dusa de mult acolo la liniste.
      Ia povesteste tu cand,in ce an ai primit carnetul ala rosu cu secerea si ciocanul?
      Tu chiar crezi ca nu te-am citit?
      Tu esti unul din aia care erau activisti cu propaganda pe unitate si peste noapte s-au trezit mari regalisti si democrati cu Alianta Civica.
      Din cauza voastra bai rapandulelor am trait si am muncit printre straini aproape jumatate din viata.
      Ai fost militar, nu?
      Va cunosc si mi-e greata de voi de nu-ti inchipui.
      Mai impusti pisici pe strada? De cate ori pe zi iti admiri si lustruiesti armele?
      Cand te duci la vanatoare vezi sa nu-ti pui caciula de blana, sa nu te confunde prietenii cu ursul.

   • @gabriel eu de obicei nu jignesc dar sunt la sentimentul lui spartacus, sunteti un idiot comunist. Ce tara civilizata mai cunoasteti, ce popor crestin mai cunoasteti in care se respecta criminalii, tradatorii si vanzatorii de tara cum aberati in comentarii?! A fost Ceausescu ingropat cu onoruri militare de catre iliescu si poporul roman?! Aveti probleme grave, ar trebui sa consultati un psihiatru, in cazul dumneavoastra psihologii nu mai pot face nimic. Vremuri cumplite si ocupatie sovietica au fost si in Ungaria, Polonia, Cehia , Bulgaria, Germania de Est dar popoarele din aceste tari nu au avut cozi de topor criminale cum a avut Romania si aceste popoare au facut lustratia imediat dupa 1989 curatindu-se de turnatori si tortionari. Scuza ca asa au fost timpurile nu tine, nici in fata justitiei pamantesti , nici a celei divine. Sigur daca esti un bolsevic iesit din pestera, las, fara umanitate si Dumnezeu gasesti scuze pentru orice.

    • Misule ai dreptate. Nici eu nu stiu cine sunt.
     Dar toata viata mea am fost un om cinstitit si corect.
     Eu stiu ce vrei sa spui tu.
     Sant anumite cutume peste care nu poti trece.
     Imi propui mie sa merg la un consult psihiatric?
     De peste 40 de ani anual merg anual,sau am mers la aceste controale.
     Hai sa vdem in ce domenii putem comunica.Hai sa mergem amandoi la psihiatrie sa vdem cum trecem testele.

 4. Sincer am citit si eu titluri rusinoase pe acest subiect in presa de sorginte mafiota comunistoida-bolsevica, dar pana la citirea acestui articol nu am stiut ca si generalul Ciuca s-a pretat la asa ceva. Orban sa iasa public si sa isi ceara scuze, se invart Bratienii in morminte din cauza acestei blasfemii. Bratieni care au fost trimisi de catre bolsevicii invadatori in inchisorile comuniste unde au murit suportand torturi si cu ajutorul acestei divizii a mortii infiintata in Rusia stalinista, divizia Tudor Vladimirescu, numele diviziei fiind o alta umilinta bolsevica la adresa istoriei poporului roman, Tudor fiind un luptator pentru drepturile si libertatile tuturor popoarelor asuprite si ocupate de Imperiul Otoman!

 5. No, si amu sa vb si despre tov ghinarar Ciuca… o fi ciuca bataii? nu stiu, intreb si io… Pensionat la 52 de ani… inseamna ca a terminat scoala de ofiteri la Sighii in 1988… poate 1987, poate 1989… oricum a jurat credinta PCR, indoctrinare la maxim… ce e mai interesant e cum se facea admiterea, vazuta cu ochii mei – eram puber ( hai bugetarii pupincuristi, calculati acum, oare ce varsta are asta?) – la admitere era plin de Dacii cu nr. de Oltenia si Moldova cu damigene de vin, zaibar, tuica si jumatati de porc – sa intre tzaranushul la armata, sa se faca apvist… sambata la garduri atarnau liceenele de la liceele sanitar si textile – sa se faca si ele ofiterese… asta e si generatia lui Petrescu – noul shaf de stat major… astia toti sunt iexperti in pdf-uri, cursuri peste cursuri in vest, de te si intrebi daca astia au muncit ceva vreodata… Pensionat la 52 de ani, ceafa lata, burta mare… cand la privat tb sa muncesti pana la 65 de ani, daca mai apuci… pe vremea lui Ceasca se pensionau la 55, acum sunt mai stresati ca nu mai stiu cate vile si apartamente au…
  Voi ati vazut cum arata un general american la 55 de ani? E slab ca un tar, ca in fiecare zi face sport, alearga… ai nostri fac sport la popota, la 30 de ani deja jumate sunt burtosi la maxim, cu cefele in straturi… cica de vina ar fi hrana – fasolea cu carnati, cartofii, cefele de porc… O chemasera pe Mihaela Bilic sa le faca meniuri… Dar de alergat cand mai alergati ma porcilor? Ghinion, eu am facut armata – stiu foarte bine ce mancau cadrele si ce luau in weekend de la GAZ – si ce laturi mancam noi!
  Din pacate d-le Cartianu, razboiul modern nu prea mai are de-a face cu infanteria – ca vroiam sa vad burtosii astia cum ne apara de rusi – plus sutele de mii de brute de jandrakni varsati tot la infanterie… dar vom suferii tot noi, platitorii de taxe – antilopele – ca javrele astea burtoase se cred lei…
  In concluzie, tov Ciuca a fost scolit de ofiterii politici comunisti – si acum e normal sa-i ridice ode unei lepadaturi din divizia de jeguri Tudor Vladimirescu…
  Sa nu uit, nu va mai faceti iluzii cu inzestrarea armatei – pt ei conteaza soldele uriase, pensiile speciale fals numite de serviciu, nu inzestrarea… armata comunista – putini sergenti, ghinarari kakalau!

 6. Revoltator in ce mizerie morala am ajuns in ziua de azi: autorul VM, Spartacus, Misu, Focul Gheenei, Nick etc denumesc ca tradatori si dezertori pe toti militarii ce au luptat in al doilea razboi mondial, inclusiv pe rege, dar admira pe copiii de securisti ajunsi la conducerea tarii….

  • No ma Piculetz, daca tu asta ai pricipit din ce am scris – insemna ca esti boland sau grasimea aia de pe ceafa acumulata la popota acum ti s-a depus si pe creier…
   Hai sa te mai invat nitica istorie: eu ii admir pe Bazu Cantacuzino, pe Agarici, generalul Avramescu, maiorul Dabija, colonelul Arsenescu, fratii Arnautoiu, contraamiralul Horia Macellariu si pe multi, multi altii, militari adevarati – nu pe burtosii pupati in dos de tine, un umflat bugetar bolsevic!

 7. Cu siguranță subiectul acestui articol nu merita laudele, odele și decorațiile primite. Însă cu piatra este cel mai ușor de aruncat spunea mântuitorul nostru. De aici si până a invenina cu mânie proletara, generalizand otova acuzatiile la adresa unei intregi categorii socio-profesionale de elită cu un real spirit de sacrificiu dovedit este cale lunga, dar se poate înțelege! Nu este exclus ca prin aceste campanii mediatice să se urmărească timorarea continuă, slăbirea moralului militarilor activi, a rezerviștilor din componenta de rezervă a forțelor armate, în vederea slăbirii capacității de apărare a țării, fiind astfel un atac la adresa siguranței naționale. Totodată, este necesar ca instituțiile cu atribuții în acest domeniu să se autosesizeze și să se implice pentru depistarea eventualelor comenzi mediatice în acest sens, din interiorul țării sau din afara ei. „Discursul urii” promovat de unii jurnaliștii , de curând neplătiori de impozite pe veniturile din salarii, dar mari patrioți , trebuie stopate.

 8. Acelasi lucru poti sa,l spui de.regele mihai care ,s,a orientat bine intorcand armele intr,un moment crucial .pentru razboi,daca astia nu faceau ca,au facut voi nu mai existati acum,tara ar fi fost stearsa de pe fata pamantuluiIn alta ordine.de idei ,cand vorbim de marii generali ai burghezo mosierimii ,sa nu uitam cum astia.chiar.au omorat in masa taranii la 1907 ,muncitorii in 29 etc ,dar aveti rabdare ,ca istoria ,se repeta.Nu intru in polemica pentru niste probleme.de.care.va veti lovi singuri ,f. Cura d.

 9. „[…] Jertfa militarilor români pe câmpurile de luptă din Afganistan și Irak, întru apărarea Lumii Libere și a valorilor democrației euro-atlantice”…
  Am fost puțin nedumerit la început de mânia proletară, decupată parcă din ziarele bolșevice din anii ’50, cu care a început articolul.
  După ce am citit propoziția de mai sus însa, am realizat că cel care a scris articolul este doar o trompetă globalist-progresista, din tagma neo-bolsevicilor care ne vând vechile gogoși marxiste, împachetate „modern”.
  Sunt aceleași persoane care ne pisează în Media cu „obligativitatea educației sexuale” începând de la grădiniță (educație sexuală prin care ei înțeleg prozelitism LGBT), despre „egalitatea de gen”, „drepturile” cuplurilor homosexuale de a adopta copii, etc, și, bineînțeles, „datoria” soldaților români de a apăra cu prețul vieții „lumea liberă „, adică interesele financiare și politice ale marilor companii vestice, în frunte cu SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here