miercuri, mai 22, 2024
AcasăMainAUDIO-INTERVIU. Mihai Neamțu: "PSD e un clan de interese mafiote, Pro România...

AUDIO-INTERVIU. Mihai Neamțu: „PSD e un clan de interese mafiote, Pro România e un partid anti-românesc, ALDE e în descompunere” / „Voi candida la funcția de primar al Sectorului 3”

-

A venit rândul lui Mihai Neamțu (41 de ani), vicepreședinte al PMP, să răspundă întrebărilor de la ”Interviurile Danei Potorac”, pentru Ziaristii.com. Tânărul politician anunță, în premieră, că va candida la funcția de primar al Sectorului 3 din București. „Candidatura mea e pro-București, nu doar anti-PSD”, spune Neamțu.

Fruntașul PMP face o analiză a scenei politice actuale, găsind plusuri și minusuri la PNL și USR, dar nimic bun la PSD, ALDE și Pro România.

AUDIO: Interviul Danei Potorac cu Mihai Neamțu (38 de minute)

 • ”Sunt tentat de o implicare mai mare la București. Voi candida la funcția de primar al Sectorului 3. Candidatura mea e pro-București, nu doar anti-PSD.”
 • ”Noi trebuie să aducem oameni cu bani în București. Un loc cum este Centrul Vechi, în loc să atragă brand-uri mari, atrage prostituția și dejecția. Noi nu atragem capitalul pentru că nu suntem o veritabilă capitală.”
 • ”PSD este un clan de interese de multe ori ilegitime și chiar mafiote, care, vopsit drept partid social-democrat, este o adunătură de oameni, mai ales baroni locali, care calcă în picioare demnitatea oamenilor simpli și care țin în sărăcie și captivitatea fricii milioane de oameni, prin promisiuni mincinoase.”
 • ”PNL este un partid cu rădăcini istorice importante, într-o tradiție liberală care a făcut cinste României. Este însă și un partid care a făcut și compromisuri în perioada postdecembristă. Mai ales alianța cu PSD, în cadrul USL, e o pată de rușine pentru acest partid. PNL are încă o indecizie doctrinară care-l definește, dar care, cu siguranță, poate să facă parte din ecuația reformelor pentru statul român.”
 • ”USR este expresia legitimă a nemulțumirii unei tinere generații față de partidele-sistem, față de partidele-cooperativă, dar este în același timp o promisiune neonorată. Este un partid care pentru unii încă reprezintă o speranță, dar e o struțo-cămilă din punct de vedere doctrinar.”
 • ”UDMR este o asociație construită în jurul unei identități etnice care trebuie respectată, dar care, după părerea mea, este o entitate care a fost confiscată de politicile revizioniste de la Budapesta. De foarte multe ori, UDMR face jocul lui Viktor Orban mai mult decât o slujire sinceră și respectabilă a intereselor comunității maghiare.”
 • ”ALDE este în cădere liberă. Este un partid în plină descompunere și nu cred că mai are viitor.”
 • ”Pro România este un partid anti-românesc, prin Victor Ponta, omul care a făcut de rușine nu numai comunitatea academică prin faimosul plagiat, ci, pur și simplu, omul care a insultat milioane de români prin demonstrațiile acelea faraonice de pe stadionul «23 August». E omul căruia eu îi doresc o viață în afara politicii în următorii 40 de ani. Domnul Ponta nu mai are ce căuta în politica românescă.”
 • ”PMP este cea mai bună soluție pentru oamenii care nu pot vota un PNL indecis doctrinar și care face compromisuri în continuare cu PSD-ul. Cred că se conturează acum o identitate nouă pentru PMP, care păstrează rădăcinile în proiectele reformiste ale lui Traian Băsescu.”
 • ”Nu pot să iert trădarea. Pot să iert un trădător, dar nu pot să-l mai am la inimă, deci nu voi mai colabora cu el.”
 • ”Cu siguranță, în viață poți să greșești, lăsând bunăoară să se înțeleagă lucruri care nu se vor întâmpla niciodată.”

Interviurile Danei Potorac

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Traian Bășescu, zis și Pavlov, reformist, am trăit să o mai aud și pe asta ! Totuși, nu’l pot uita pe dl N M , alături de koana Macovei, radiind de bucurie pentru mizerabilul Pavlov în ferestruica unei toalete ! Descalificant gest, cu atât mai mult cu cât venea din partea unui tânăr intelectual prezentabil (în comparație cu procurarea ceaușistă !) în favoarea unei lepădături securiste cu state vechi de escroc național și internațional !

 2. Cine-i acest Neamțu???…. ce-a descoperit ??…apă caldă??… penicilina,,??….pe acest intelectual îmbrăcat civil îl cunosc foarte bine,venea des de ținea prelegeri în sala roșie din cadrul complexului ARO…. despre ce vorbea ,păi de binefacerile guvernării conduse de Băsescu,!!…de abilitatea primei Doamne ,Nuți spaima puți,despre mormanele de fiare vechi,…a lăsat Băsescu destui indivizi cu probleme la acoperiș…. păcat de el, adică de Neamțu, vremea lui a trecut că de altfel a acoliților lui Băsescu… vremea trece , bolovanii rămân…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -