Răspunsul elegant al lui Moise Guran la grosolănia lui Traian Băsescu. „Am avut o discuție ceva mai tensionată”

4
6623
Moise Guran

Atacul grosloan al lui Traian Băsescu a primit un răspuns civilizat din partea lui Moise Guran. Fostul jurnalist, care s-a alăturat recent Alianței USR-PLUS, crede că europarlamentarul PMP s-a răzbunat pentru „o discuție ceva mai tensionată „pe care cei doi au avut-o „acum aproape un an”.

„Moise Guran e o panaramă. Va fi un rateu în politică, pentru că are un mare deficit de caracter”, a spus Traian Băsescu la Adevărul Live.

Replica lui Moise Guran a venit prin intermediul unei postări pe Facebook. El scrie despre „jignirile pe care mi le aduce, absolut gratuit, fostul președinte Traian Băsescu”.

„Mă văd nevoit să precizez faptul că am avut într-adevăr o discuție ceva mai tensionată cu fostul președinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare. După dezbatere (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului președinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici. Nu cred că aș putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci”, a scris Moise Guran.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Băsescu, atac grosolan la Moise Guran: „O panaramă. Va fi un rateu în politică, are un mare deficit de caracter”

4 COMENTARII

  1. Lasă-l dracului pe acest infractor… după mine toată mafia PDL -ista trebuia închisă pe viață ….cei mai mari escroci ai fugit la Bruxelles… unde-i Oreste cu doctrina ???… îl mânca in cur vezi Doamne că informatorul n-avea doctrina…păi doctrina lui Băsescu era Udrea și alcoolul…. vorbesc așa dur pentru că cu astfel de canalii nu poți altfel…dle Moise vedeți-vă de drum și toamna se numără voturile….nu mor caii când vor câinii….

  2. N-a trecut nici o luna de zile si profetia lui T. Basescu s-a dovedit corecta .Nu spun ca M.Guran nu este un om valoros numai ca in politica nu este ca in jurnalism unde azi poti critica pe unul si lauda pe altul iar peste trei zile sa inversezi rolurile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here