Acasă News Austrostrada de un metru sparge coaliţia. Primarul ALDE din Rovinari se alătură...

Austrostrada de un metru sparge coaliţia. Primarul ALDE din Rovinari se alătură grevei generale de 15 minute, din 15 martie

Primarul ALDE al orașului Rovinari, Robert Filip, anunță că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. În plus, Filip îi provoacă pe edilii din Turceni, Bâlteni, Drăguțești și Târgu-Jiu să oprească și activitatea pentru 15 minute, în 15 martie.

Robert Filip a declarat corespondentului Mediafax că în 15 martie, la ora 15.00, angajații primăriei Rovinari vor întrerupe activitatea și vor lucra 15 minute după program.
„Întrucât în Gorj nu avem nici măcar un drum expres, fapt care îngreunează prezența investitorilor și dezvoltarea economică a județului, am decis, în calitate de primar, împreună cu angajații Primăriei și cu o parte dintre consilierii locali, să ne alăturăm și noi protestului din 15 marti și să cerem împreună alocarea de fonduri pentru construirea drumului expres care să lege Gorjul de aeroportul din Craiova și de autostrada ce urmează a se construi între Pitești și Craiova. Sper într-o reacție pozitivă din partea primarilor din Turceni, Bâlteni, Drăguțești și Târgu Jiu. O să rog și toți privații din orașul Rovinari, ca să fie tot orașul în grevă, nu doar Primăria. Vom susține toți aceeași cauză”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

Şi suporterii susţin protestul!

Suporterii echipei de fotbal Poli Iaşi susţin demersul omului de afaceri Ştefan Mandachi, care cere construirea urgentă a unei autostrăzi în Moldova. Acesta a fost în tribune la meciul Politehnica Iași-Voluntari şi a primit încurajări.
Omul de afaceri Ştefan Mandachi a mers la Iași pentru a-i încuraja pe suporterii echipei Politehnica să scandeze pentru construirea unei autostrăzi în Moldova. Majoritatea știau de acest demers și au spus că vor participa la protestul din 15 martie.

Inițiatorul mișcării #şîeu spune că nu se aștepta ca demersul său să fie atât de popular.

Stefan Mandachi, antreprenorul cu ideea protestului pro-autostrăzi, a declarat: „Sunt fascinat de amploarea pe care a luat-o tot evenimentul și aștept să ia în continuare amploare. Am senzația că oamenii încă provoacă, ceea ce mă bucură foarte mult. Îmi doresc să ridic moralul ieșenilor și să îi invit la Suceava, pentru că nu este lung drumul, dar e… drumul este scurt dar termenul este lung. Și să vadă ce se întâmplă de la Iași la Suceava.”

Toți cei care susțin construirea de autostrăzi în România sunt așteptați să înceteze activitatea timp de 15 minute, vineri 15 martie, la ora 15:00.

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi și care a anunțat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a spus la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că a fost șocat de valul de susținere pe care l-a primit. „Am cel puțin 4.000 de mesaje necitite în telefon”. El a spus că înainte de clipul-protest, oamenii de afaceri se temeau și erau în zona de confort, dar că acest lucru s-a schimbat.

CITIŢI ŞI:

PSD folosește banii plătitorilor de taxe pentru a răspândi informații false pe Facebook. Cine-l poate opri?

Liviu Dragnea, ce artist! Mai rămâne să spună că susţine şi propria condamnare la închisoare

Unde greşeşte românul care a construit metrul de autostradă

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

Economia României, SABOTATĂ din interior. Reuters acuză jaful prin Fondul Suveran, Vâlcov apără lăcomia Guvernului

loading...

1 COMENTARIU

  1. Un gând bun al zilei: „Dacă ziua poți face un bine nu lăsa noaptea să astupe găuri.”

    Găurile României sunt autostrăzile. De care ai sau nu nevoie. Cine face dintr-un orgoliu doar lumea a fi un imediat cu forme de imperativ, nu extinde lumea puternică pe ogorul gândirii limitative. Cunosc legiuni ale Pentagonului care spun zilnic unui preşedinte american doar ceea ce este nevoie ca America să existe. Cu PSD şi PNL numărăm mărunții şi mai mult cinicii care impun formal respect. America nu are nevoie de orbi pe propriul pământ carpatin. Muncești Cuantul Liniar deții puterea şi mersul legilor înainte.

    Afirm: Trecutul nu e parte din adevăr. Ziua prezentă e curajul de exista în America. A forma un bine pe măsura Fondatorului. A respecta pe George Washington.

    11 Martie 2019 ora 17:29

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările