AUDIO. Gafă monumentală a Proastei Naționale: „Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

3
1301

Seria gafelor enorme ale premierului Viorica Dăncilă a continuat până în penultima zi de mandat. Duminică, la Mărășești, șefa PSD a schimbat istoricul „Pe aici nu se trece!” cu „Pe aici nu se vorbește corect românește!”.

Prezentă duminică în Vrancea, în campania electorală, alături de baronul Marian Oprișan, Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, la Mărășești. Emoționată că trebuie să-l critice pe contracandidatul ei Klaus Iohannis, șefa PSD a spus că luptă „împotriva unei țări”, ba chiar a propriei țări.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii, și tinerii, și femeile, și bărbații care au grija familiei lor”.

VIDEO: Vorbele de duh ale Vioricăi

Bonus: nu se zice „sunt singura care am dat dovadă”, ci „sunt singura care a dat dovadă”. Greu cu limba română, în România lui Dăncilă!
Cu două zile înaintea prostiei emise la Mărășești, Viorica dăncilă a gafat monumental și la Timișoara, unde a spus că „românii care vorbesc foarte bine limba engleză țin mai puțin la această țară”!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Daca ar lupta cu propria-i prostie ar fi tare bine, ca ar putea sa fuga pana si-ar pierde capul ala prost si am scapa de o toanta care a facut numai rau Romaniei!! Aloooo, consilierii de pe langa tuta, chiar nu puteti sa-i spuneti ca pentru ea s-a terminat toata perioada de frecat menta? Asta e mai rau ca ceasca, si aluia ii spuneau ca e cel mai iubit fiu al poporului, asta la fel, in prostia ei se crede iubita si desteapta ca nimeni alta, Doamne pazeste, sa nu-ti dai seama de propriile slabiciuni!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.