Acasă News "Au construit o elită politică formată din infractori". Motivația lui Cioloș de...

„Au construit o elită politică formată din infractori”. Motivația lui Cioloș de a o susține TOTAL pe Kovesi ca procuror-șef al Europei

Dacian Cioloș, președintele PLUS, a anunțat astăzi, pe Facebook, că o susține „total”, „fără rezerve”, pe Laura Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European.

„Îmi asum fără niciun fel de rezerve susținerea totală a Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a ajuta și a susține această candidatură. În ultimii 30 de ani, actuala clasă politică a alungat românii care au dorit să facă ceva pentru România. I-a împiedicat pe cei care au vrut să se implice și a construit o elită politică formată din infractori și din oameni lipsiți de onestitate. Ajunge! A venit vremea să refuzăm lungul șir de umilințe și să facem ceva concret pentru viitorul țării noastre”.

Până acum, trei partide – PNL, USR și PLUS -, precum și europarlamentarul Monica Macovei, au anunțat că vor susține candidatura Laurei Codruța Kovesi. Aceasta mai are doi rivali în cursa de desemnare ca procuror-șef al Uniunii Europene: un german și un francez.

CITIȚI ȘI:

Campania PSD împotriva Codruței Kovesi îi crește acesteia șansele de a deveni procurorul-șef al Europei! „Teama oficialilor români pare un indicator al eficienței lui Kovesi”

loading...

1 COMENTARIU

  1. elită politică … infractori…, îmi sună ca dracu’!
    și mai ușor pe scări cu „elita”, Ciocioloș, că de 30 de ani e doar „belita”
    ia rupeți voi gura tîrgului, să văd, dar fără „greaua moștenire”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările