Apel disperat al lui Băsescu: „Dreapta se pregăteşte pentru eşec. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva!”

5
1336

Europarlamentarul Traian Băsescu (PMP) trage un semnal de alarmă în privința pericolului ca PSD să câștige alegerile locale, ajutat de lipsa unei alianțe electorale a Dreptei.

„Se pare că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie”, scrie Traian Băsescu într-u apel pe Facebook.

Fostul președinte al României recurge la un limbaj dur: Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipsesc voinţa şi mintea. Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva!”.

Mesajul lui Traian Băsescu

„Dreapta se pregăteşte pentru eşec!

Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur.

PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan.

Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie.

Incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese, Orban, Cioloş şi Barna par hotărâţi să sacrifice şansa candidaţilor comuni în favoarea unor liste de candidaţi cenuşii, lipsiţi de valoare şi, cu mici excepţii, fără nici o şansă de a câştiga primăriile pentru care candidează.

Câştigarea de către PSD a alegerilor locale îi va crea o excelentă platformă pentru legislative.

Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipsesc voinţa şi mintea.

Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cum mi-a băgat Iliescu mâna-n beregată și cum i-am răspuns la răgetul „Măi, animalule!”, în 1992, la Constanța

5 COMENTARII

  1. Prostia dreptei acoperita in studii facute pe bani in strainatate ca la useristii Ariel vor duce la castigarea alegerilor locale de catre PSD. Candidati de tot rasul propune PNL+USR+PMP in provincie! In judetele din sud si Moldova candidatii PSD sunt cu mintea acasa si academicieni in comparatie cu propunerile PNL, ca mafioti sunt la fel!Eu personal m-am interesat de Caracal, sa vad ce barbat politic bataios si capabil sa scoata orasul din mana interlopilor a propus dreapta si cu stupoare am aflat ca candidatul PNL la primarie e un fost consilier local PSD !!!!Mafia se recicleaza, USL traieste! Niciun prost din dreapta politica nu ia in considerare psihologia locala, habar nu au de pragmatismul, nevoile si rezilienta locuitorilor, Iohannis, trompetele liberale si useriste nu si-au dus posteriorul in nicio alta localitate din sud si Moldova cu exceptia centrelor universitare Craiova si Iasi, de asta iar vor pierde alegerile locale.

  2. Mie îmi place Pigui Cosmin de la PSD. Mi-a promis că face canalizarea la Brădiceni până în anul 2024. A consolidat și modernizat Căminul Cultural la Brădiceni și propune în noul mandat să modernizeze satele comunei. Nu pot face gardul la grădina Regatului Unit fără canalizare. Și mai vreau asfalt pe drumul comunal pe ulița Cioropei. Dar canalizarea înainte de toate.

    Voi vota PSD la anticipate. Dacă obțin un scor bun de 32% mai joc fotbal, dacă nu mă retrag. MI6: greșeli nu fac oamenii Ei.

  3. Romania nu are oameni in opozitie fata de PSD! E plina de limbrici care se dau politicieni, iar umflatii cu 2 gusi de la PSD stiu sa puna iar laba pe posturile grase de la primarii!!! Cum sa ambitionam partidele de dreapta daca ele chiar nu au oameni in teritoriu? De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere….

  4. Are dreptate , să vedem capul la Căpitan !!!.vorba lui Nuți spaima puți…uite valul,uite farul uite plua mea că parul…. striga un neuroparlamentar la proră… acum să trecem la dreapta romanescă…. că stângi avem prea multe…că care dreapta?… păi in Rumania nu a existat niciodată o dreaptă!… autentică…dar nicio stânga!!… toate partidele de la facerea țării în ’18,au fost pe jaf, mită, hoție, corupției… începând cu clanul mafiot Brătianu și sfârșind cu Ana Pauker și Dej bagă spaima în burgheji!!!…cum nu a fost niciodată o justiție liberă , să nu amintim de mafia din justiție în anii ’30!!…că și acum vezi cazul Pintea… Becali.. scripcaru..cinci neveste.. truică,.. Ghiță.. tender..și lista poate continua … așa care dreapta,care stânga???,… dacă Omul maimuță zice că acum ar trebui o doctrină dreptei..păi dreapta n-are doctrină??… lasă că are stânga o doctrină , pardon mai multe doctrine…una in Voluntari, alta în Craiova, alta la Buzău…cam fiecare județ are câte o doctrină… așa că vin halegerile și ne găsește cu pantalonii in vine…vine azi..vine mâine….

  5. Bsescu are dreptate, dreapta trebuie sa se uneasca pentru ca hotii s-au unit deja. Pe PSD-isti ii leaga fratia hotiei si frica de puscarie. Pe ceilalti nu ii leaga nimic si nu vor cistiga nimic. Hotii se regrupeaza. Dupa alegeri dreapta mai sta inca 4 ani in opozitie. PSD-istii dupa ce cistiga alegerile vor suspenda si presedintele.
    Ce popor nenorocit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here