„O secătură care răspunde la numele de Berbeceanu” / „Hai sictir, vagaboandă ciutacă! Damă tristă și urâtă”

1
8694
Victor Ciutacu - Traian Berbeceanu

Victor Ciutacu, veche prestator la Mafia TV, a lansat un atac injurios, plin de invective, la adresa lui Traian Berbeceanu, Inspectorul General al Jandarmeriei Române. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba i-a răspuns la fel de aspru.

În atacul său bezmetic, Victor Ciutacu, realizator TV la România TV (canalul de propagandă al infractorului fugar Sebastian Ghiță), folosește expresii mizerabile: „o secătură care răspunde la numele Berbeceanu”, „milițianul suprem”, „haimana”, „trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica”, „bruta care a căzut pe interceptări cu interlopii”.

Berbeceanu ripostează în același registru: „vagaboandă ciutacă”, „femeie de moravuri ușoara”, „vagaboandă mică”, „ai uitat, fă?”, „pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta„, „plângeai cu sughițuri și muci„, „damă tristă și urâtă„, „adevărații interlopi, ăia care-ți lasă ție plata pe noptieră„, „hai sictir, secătură!”.

Contra-înjurătura lui Victor Ciutacu

„Vă dați seama că, în țara demenților care se excită la cătușe puse oamenilor bolnavi, la ușa ministrului de Interne stă (și are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu?

Noi vrem respect față de autorități când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din Procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politică de ordine publică?

Smeriți-vă în fața milițianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii și care a făcut acte de schimburi de mașini cu ei, dar, când vă veți trezi cu bandele de răufăcători la ușă, să nu vă aud că vă pisiciți a jale!

Ați ajuns să dați bani pe maculatură produsă de niște haimanale, i-ați făcut persoane publice, stați la coadă ca proștii să vă dea autografe, vă meritați soarta. Spălați-vă cu ei pe cap, scoateți tot din buzunare, așezați-vă în genunchi, puneți mâinile la ceafă și rugați-vă fierbinte să nu vă zboare căpățânile de pe umeri.”

Răspunsul lui Traian Berbeceanu

„Mă întreabă multă lume de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace.

Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile, însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.

Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua «să moară Securitatea!» taman din curtea instituției, ai uitat, fă, când, în urmă cu puțini ani, pișai ochii și băleai abundent rugându-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești «o emisiune»? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta.

Adevărații interlopi, ăia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie.

Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii.

Hai sictir, secătură!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cum mi-a băgat Iliescu mâna-n beregată și cum i-am răspuns la răgetul „Măi, animalule!”, în 1992, la Constanța

* Victorie târzie a #Rezist: găzarul-șef Cucoș pleacă din Jandarmerie după 571 de zile de la 10 august 2018!

1 COMENTARIU

  1. MI6: corcitura lui Dinu Patriciu și Dan Adamescu, te culci degeaba noaptea, fiindcă dimineața slujnica de la vilă adună o găleată de apă purulentă ca dovadă că dacă nu ai dinți alb albigenzi nu ai nici căderea să rămâi un fanfaron, iar cum ai fost blegoman nici banii nu se mai adună. Ai mânca carne de om friptă și râgâi după o bere rece, ce frecție de om josnic ai fi.

    1117 Sarumanondera Galaxia 13 Londra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here