vineri, aprilie 12, 2024
AcasăMass-mediaAntena 3 şi RTV se inspiră din ziaristii.com

Antena 3 şi RTV se inspiră din ziaristii.com

-

Două episoade într-o seară de sâmbătă: informații de pe ziaristii.com sunt folosite, cu citare inexactă sau tendențioasă, de RTV şi Antena 3.

  1. RTV. Într-un reportaj despre înmormântarea bulibașei din Gilău-Cluj, Rudolf Varga, este citat un paragraf dintr-un articol scris de Grigore Cartianu pe aceeași temă: „În afară de tupeu, obrăznicie, agresivitate și aroganță, Rozalia Varga nu se remarcă prin nimic. Dar tupeul este maxim. Și l-a pus în valoare și la moartea tatălui său, pe care n-a vrut să-l treacă dincolo prin modestie și pietate, ci cu onoruri militare, muzică de fanfară, sicriu cu aer condiționat, confetti aruncate din avion, slujbă cu sobor mare și cu mitropolitul în curtea palatului bulibășesc, înmormântare lângă Monumentul Eroilor din cimitirul comunei Gilău”. Televiziunea lui Ghiță îl citează corect pe autor, nu însă și site-ul ziaristii.com, cel care a găzduit textul.
  2. Antena 3. Precară ca dotare intelectuală, Andreea Sava (foto) proiectează pe ecran fotografia cu Tăriceanu în aeroportul din Dubai, publicată în exclusivitate de ziaristii.com, apoi face comentarii de centuristă a presei. Cică poza lui Tăriceanu a apărut „pe un celebru site la care scriu domnii Cartianu și Ciocăzanu”, căruia nu-i dă numele, ci doar un indiciu: „un site care n-a auzit nici dracu'”.

De neuronul vuvuzelei chiar că n-a auzit nici dracu’!

CITIŢI ŞI:

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

„Ea m-a luat de păr, eu i-am dat un cap în gură”. Blestemul lui Dumitru Tinu, în casa amantei şi a bastardului

O seară cu amorezul Gheorghe Turda şi atotştiutoarea Monica Tatoiu. În sfârşit, cineva ne lămureşte dacă iubim suficient!

Fake-news marca Antena 1 – Voiculescu: PNL va tăia salariile şi pensiile!

„Morsa” Chirieac s-a săturat de „hărţuirea” pe stradă. Nu suflă o vorbă de atacul infractorilor&corupţilor asupra românilor paşnici&cinstiţi

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -