Acasă News România NOASTRĂ şi România LOR: Iohannis relaxat la schi, printre oameni, Nicolicea...

România NOASTRĂ şi România LOR: Iohannis relaxat la schi, printre oameni, Nicolicea huiduit pe stradă

Klaus Iohannis a fost surprins astăzi de un grup de tineri la schi, într-o stațiune aflată la granița dintre județele Alba şi Hunedoara. Preşedintele s-a întreținut cu tinerii şi a acceptat să facă poze cu aceştia.

Unul dintre tineri, Moga Marian Bogdan, a postat pe facebook o fotografie cu Iohannis, scriind #Preşedintele la #SkySureanu #CaBăieții.

Complexul de schi Şureanu, unde a fost la schi preşedintele țării, se află într-un cadru natural mirific, la o altitudine de peste 2.000 de metri. Şeful statului apare surâzător şi lipsit de stres în relația cu cetățenii.

În acelaşi timp, deputatul Eugen Nicolicea (PSD), aflat în oraşul său natal, Drobeta Turnu Severin, a fost huiduit pe stradă de un cetățean care i-a reproşat că le-a dat drumul la criminali şi violatori şi că a modificat codurile penale şi legile justiției în favoarea infractorilor. Acelaşi cetățean l-a apelat şi pe Codrin Ştefănescu, aflat şi el la evenimentul la care a participat Nicolicea.

„Băi, bolşevicul Nicolicea, asta-i pentru că le-ai dat drumul la criminali şi la violatori! Eşti un escroc, ne furi banii. Eşti <<revoluţionar cu rol determinant>>. Ce-ai făcut tu, mă, la Revoluţie? De ce-ai modificat, mă, Codurile penale şi legile justiţiei? În numele cui? Pe cine reprezinți tu în Parlament? Ţi-a trasat condamnatul ăla ordine? Eşti sluga lui Dragnea? Mă faci prost, ai?! Tu eşti, escrocule, că eu te plătesc! Bolşevicule! Ciumă Roşie ce eşti! Toată viaţa ai fost aşa: un bolşevic!”, i-a strigat Ion Olteanu lui Nicolicea.

Ion Olteanu este un cunoscut protestatar anti-PSD din județul Mehedinți, ale cărui proteste au pus de multe ori pe fugă mahării PSD din Mehedinți – şi nu numai. Este de referință confruntarea lui cu Ecaterina Andronescu, cu ocazia Congresului PSD de la Băile Herculane. Însoțit de soția sa şi de nelipsita portavoce, a reuşit să facă greii PSD prezenți la congres să nu ştie pe unde să se ascundă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările