marți, mai 28, 2024
AcasăMass-media"Morsa" Chirieac s-a săturat de "hărţuirea" pe stradă. Nu suflă o vorbă...

„Morsa” Chirieac s-a săturat de „hărţuirea” pe stradă. Nu suflă o vorbă de atacul infractorilor&corupţilor asupra românilor paşnici&cinstiţi

-

Bogdan Chirieac, supranumit şi „morsa competentă” graţie amestecului dintre jurnalism şi afaceri cu bani publici, s-a săturat şi el de „agresiunea” în public a politicienilor PSD-ALDE. Reacţia lui vine la scurt timp după ce Eugen Nicolicea a fost abordat pe stradă, la Drobeta Turnu Severin, de un protestatar revoltat pe alianţa dintre actuala guvernare şi clanurile penale.

Deocamdată este doar violenţă verbală. Dacă vom trece nepăsători pe lângă violenţa verbală, atunci putem ajunge la altceva. Guvernul, Parlamentul, autorităţile… cineva trebuie să oprească acest tip de hărţuire. Dacă o laşi să crească, te duci în alta zonă şi vei virusa grav viaţa politică din România. Trebuie aplicată legea. Una este să protestezi cu o pancartă şi să spui: Ciuma Rosie şi ce mai ai tu de zis pe acolo, iar alta este să urmăreşti un om”, a declarat Chirieac la Romania TV, potrivit Aktual24.ro.

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a reacţionat la fel ca Bogdan Chirieac, într-o declaraţie pentru MEDIAFAX. După ce şi el a fost apostrofat pe stradă de protestatarul Ion Olteanu, în Dobreta Turnu Severin, Ştefănescu l-a acuzat pe acesta că este un parazit „care, pe bani externi, înjură, promovează violenţa, agresivitatea”.

- Advertisement -

Este vorba de un mod de agresiune care se pedepseşte legal, pentru că nu poţi să vii să arunci cu vopsea şi să pui cuţite în faţa Ministerului Justiţiei şi să primeşti o amendă pe care nu o plăteşti. Nu poţi să vii în faţa casei omului, proprietate privată, să îi distrugi bunurile, gardurile, maşina, şi să rămâi nesancţionat. Asta numai în România se întâmplă, dar în România s-au întâmplat tot felul de lucruri bizare, că numai în România am avut protocoale secrete, probe false. Numai în România am avut elite ca la Oradea şi la Ploieşti. (…) Sigur că, odată cu timpul, probabil că se va modifica şi legislaţia, probabil că vom deveni mult mai europeni. Şi la partenerii noştri din UE democraţia este acceptată şi înţeleasă după nişte norme şi reguli – până în momentul în care afectezi viaţa celuilalt, ori în momentul în care te duci peste casa omului să scrii cu spray, să îi agăţi toalete, să îi nenoroceşti maşina şi bunurile, asta nu mai este democraţie. Asta este deja faptă penală”, a declarat Codrin Ştefănescu.

CITIŢI ŞI:

Ospătarul Gușă vinde gogoși despre întâlnirea de la Belgrad. Prins în ofsaid, contraatacă prin diversiunea favorită a PSD: „statul paralel”

O seară cu amorezul Gheorghe Turda şi atotştiutoarea Monica Tatoiu. În sfârşit, cineva ne lămureşte dacă iubim suficient!

VIDEO. Nu mai pot ieşi în lume! Ce-a păţit Nicolicea, pe stradă, pentru eliberarea infractorilor „lui Tudorel Toader”. „Bolşevicule, Ciumă Roşie ce eşti!”

Miruitul Vosganian nu mai vrea ştiri despre crimele puşcăriaşilor eliberați de PSD-ALDE. „Să mai vorbim şi despre cei care s-au reintegrat în familiile lor!”

Ioan Rus: „PSD se îndreaptă spre dezastru cu viteza luminii. În curând se va prăbuși sub 20%. În ritmul ăsta, se alege praful de PSD!”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Stai sa vezi cand va da lumea-n cap, umflatule!!!! Voi sunteti clica borfasilor care nu va mai indrazni sa iasa pe strada pentru ca veti fi scuipati, asa cum meritati! Ce vrei ma sa zici, ca penru cei care sunt gratiati pentru ca omoara oameni aveti legi ca sa-i eliberati iar pentru ai care va scuipa pentru ca meritati, aveti legi care sa nu-i mai scoata din inchisoare?!?! Poate mai pierzi din osanza facand niste exercitii fizice, precum… fuga!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -