O seară cu amorezul Gheorghe Turda şi atotştiutoarea Monica Tatoiu. În sfârşit, cineva ne lămureşte dacă iubim suficient!

1
2305

Până să-l învețe Cozmin Guşă şi Dan Andronic cum trebuie făcută, de fapt, televiziunea, Ghiță Fugarul aplică rețeta care i-a adus oleacă de audiență: nădragii jos şi fusta-n cap!

Dar cum pentru a dezbate amantlâcuri tainice şi divorțuri zgomotoase e nevoie de specialişti, de experți, de doctori în părerologie, nu e de conceput o sâmbătă seara fără Monica Tatoiu.

Cazul care trebuie degrabă lămurit: ce se-ntâmplă, domn’e, cu iubăretele patrioto-securist Gheorghe Turda? De ce-l părăseşte iubitoanca?

În studio, Loredana Voicu (47 de ani), de meserie cântăreață, zice că i-a dat papucii lui Gheorghe Turda (70 de ani), de meserie ciripitor-cântăreț. I-a trimis şi o poezie de adio, să-l doară la pipotă. L-a ars pe tataie.

Erau împreună de un an şi, conform tabloidelor, „trăiau o frumoasă poveste de dragoste”. Aveau şi ei dreptul la clişeu.

Gazda emisiunii, Ioan Korpos, a vrut să sondeze în zăcământul de iubăreală dintre tata-mare şi juna artistă. I-a adresat acesteia două întrebări devastatoare, dar răspunsurile i-au venit de la Monica Tatoiu, aflată în studio! Dialogul în trei e o „capodoperă”!

Ioan Korpos: L-ați iubit?

Loredana Voicu:

Monica Tatoiu: Nu suficient! Nu l-a iubit suficient!

Ioan Corpos: Îl mai iubiți?

Loredana Voicu:

Monica Tatoiu: Sigur că-l iubeste, dar e încăpățânată! Nu vrea să spună!

***

Epilog

S-a reconfirmat, fără putință de tăgadă, polivalența Monicăi Tatoiu. De data asta a, a răspuns îl locul tururor.

CITIŢI ŞI:

„Ea m-a luat de păr, eu i-am dat un cap în gură”. Blestemul lui Dumitru Tinu, în casa amantei şi a bastardului

VIDEO. Nu mai pot ieşi în lume! Ce-a păţit Nicolicea, pe stradă, pentru eliberarea infractorilor „lui Tudorel Toader”. „Bolşevicule, Ciumă Roşie ce eşti!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.