vineri, mai 31, 2024
AcasăMass-media"Ea m-a luat de păr, eu i-am dat un cap în gură"....

„Ea m-a luat de păr, eu i-am dat un cap în gură”. Blestemul lui Dumitru Tinu, în casa amantei şi a bastardului

-

În fuga telecomezii, am dat peste RTV-ul fugarului Ghiță. Şoc şi groază: în studio era Monica Tatoiu. m-am speriat, am vrut să fug, să mă ascund, dar pe ecran se lăfăia un titlu ofertant: „Mama lui Andrei Tinu, bătută de noră”.

Haida-de! Cum se poate una ca asta? Uite-aşa! Îşi dă drumul la poveste Emilia Iucinu, celebra amantă, de pe vremea lui Hruşciov, a ziaristului Dumitru Tinu.

Emilia Iucinu se plânge că n-a avut parte de-o noră bună. Şi nici fiul ei, Andrei Tinu (bastardul lui Dumitru Tinu), n-a avut parte de nevasta perfectă.

- Advertisement -

Doamna Iucinu a avut un necaz cu nora: „Ea m-a luat de păr, eu i-am dat un cap în gură”. Dar capul în gură i l-a dat în legitimă apărare, din dragoste de soacră. Nora n-a înțeles şi şi-a scos certificat medico-legal, s-o bage la penal.

– Dar cum să-ți dea un cap în gură? – se miră doamna Tatoiu -, că eşti scundă şi slabă…

– Am 1,47, zice doamna Iucinu.

- Advertisement -

– Iar ea, am văzut-o, e blondă şi voinică…

– E mai înaltă decât fi-miu.

Se ajunge la concluzia că nora a făcut un gest urât când şi-a luat soacra de păr, mai ales că e medic stomatolog (nora, nu soacra). Mama ei (a norei, nu a soacrei) „e juristă pe la Camera Deputaților, lucrează pe-acolo”, o pârăşte cuscra.

Nora a mai făcut ceva urât: a chemat protecția Copilului, pentru că soacra n-a avut grijă de copii/nepoți şi au răcit.

Na belea: nora l-a prins pe bărbățelul ei, Andrei Tinu ex-Iucinu, „cu prostituate pe internet”, dar soacra zice că Andrei făcea un studiu pentru lucrarea de doctorat, pe teme de prostituție.

Nora e rea, vrea să-l discrediteze. Poftim, s-a ajuns la despărțire. Se vrea divorț.

Concluzia o trage Monica Tatoiu: „Pentru fetele din viața băieților noştri, noi, soacrele, suntem nişte vrăjitoare!”

CITIŢI ŞI:

Antena 3 şi RTV îşi fac sumarul după ziaristii.com

O seară cu amorezul Gheorghe Turda şi atotştiutoarea Monica Tatoiu. În sfârşit, cineva ne lămureşte dacă iubim suficient!

VIDEO. Nu mai pot ieşi în lume! Ce-a păţit Nicolicea, pe stradă, pentru eliberarea infractorilor: „Bolşevicule, Ciumă Roşie ce eşti!”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. E ceva! Tot in ianuarie facea si tinu tumbe cu volvo in sant.Acum,in ianuarie face amanta circ la tv cum i-a dat un cap in gura norei! ,,duamna,,tatoiu trebuia sa stie ca o femeie cam la 1,47m sau 147cm,sa nu uitam sa transformam in unitati de masura pentru ,,duamna,,tatoiu,….sa revenim, pentru ca una de 147cm sa-i dea un cap in gura alteia mai inalte trebuie s-o faca din saritura sau sa se urce pe o caramida.E musai o expertiza tehnica si la acest caz de capațana ,,a la zidane,, la fel cum a trebuit la volvo al lui tinu.Societatea avea nevoie de stiri proaspete in ianuarie

  2. D-zeule, asta urmaresc prostanii pe Romania TV, maica maiculitaaaaaa?!!?!! Imi dau seama de nivelul intelectual al alora care urmaresc asa ceva, aiiiii!!!!! Madam he,he, he, probabil tot acolo butoneaza, vai
    de capul lor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -