Deputatul PSD care a bruiat-o scandalos pe Violeta Alexandru are în palmares amenințări de tip terorist-comunist

4
15540
Adrian Solomon

Adrian Solomon (42 de ani), deputatul PSD care a avut un comportament mârlănesc față de ministrul Violeta Alexandru la audierile de miercuri, din Parlament, este același care l-a amenințat cu moartea, în 2012, pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu, în stilul organizației teroriste „Brigăzile Roșii”

Adrian Solomon, maleficul deputat PSD de Vaslui, a încercat din răsputeri s-o împiedice pe ministrul Violeta Alexandru (PNL) să-și prezinte bilanțul de la Ministerul Muncii în primul (și scurtul) ei mandat în Guvernul Orban.

La audierea de miercuri, din comisiile de muncă reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, infectul Solomon, în calitatea sa de președinte de ședință, a recurs la jigniri, cenzură și monopolizarea discuțiilor.

Conform ziare.com, demnitarul originar din Bârlad n-a respectat nicio procedură prevăzută de lege, blocând cu interes vădit dorința celorlalți colegi ai săi de a se înscrie pe listă și de a-i adresa întrebări ministrului Muncii. Practic, a vrut să fie el primul care „să o ia la rost” pe Violeta Alexandru.

Florin Roman: „Domnule Solomon, lăsați-o să vorbească!”

Florin Roman (PNL): Domnule Solomon, lăsați-o să vorbească!

Adrian Solomon (PSD): Domnule Roman, nu sunteți la plen.

Florin Roman: Dar nici dumneavoastră nu sunteți la PCR.

Adrian Solomon: Atitudinea PCR e în capul dumneavoastră.

Florin Roman: Vă puteți opri, să vorbească doamna ministru? Că nu am venit aici să vă ascultăm pe dumneavoastră.

Adrian Solomon: Dacă face bilanțul mail-urilor private… Nu de asta am venit aici. O să vă rog să părăsiți sala, dacă nu vă puteți abține. Vorbiți, doamna ministru, lăsați colegii dumneavoastră să facă circ!

Violeta Alexandru: „Mă jigniți”

Florina Presadă (USR): Domnule Solomon, avem și noi microfoane, vrem și noi să participăm la aceste audieri.

Adrian Solomon: Stați liniștită, ajungem și pe partea dreaptă a mesei.

Florin Roman: Suntem și senatori, și deputați, avem și noi întrebări. Voiam și eu să aflu de la doamna ministru mai multe lucruri.

Adrian Solomon: Veți afla când veți pune întrebări.

Florin Roman: Nu fiți dictator!

Adrian Solomon: În regulă, vreau să ne spună doamna ministru dacă a înțeles ce înseamnă pensia minimă.

Violeta Alexandru: Mă jigniți!

Florin Roman: Domnule Solomon, de ce jigniți o femeie?

Cristina-Ionela Iurișniți (USR): Vrem să respectați procedura, să punem toți întrebări.

Adrian Solomon: Ca deținător al microfonului, am crezut că pot să fiu eu cel care pune primul întrebările. Apoi, puteți pune și dvs. întrebări.

Florin Roman: Dvs. jigniți nu doar o femeie, jigniți toți colegii.

Florina Presadă: Domnule Solomon, vreau să pun și eu întrebări. Pot să iau eu cuvântul, dacă nu puteți prezida această ședință.

Adrian Solomon: Doamna Presadă, lăsați aberațiile!

Florina Presadă: Am două întrebări.

Adrian Solomon: Doamna Alexandru, răspundeți la întrebări!

Violeta Alexandru: Eu vă răspund la întrebare, dar vă rog să lasați jignirile.

Adrian Solomon: Cu ce vă jignesc?

Violeta Alexandru: Insinuați că nu înțeleg.

Adrian Solomon: Dvs. ați declarat asta.

Florina Presadă: Domnule Solomon, vă solicit să renunțați la aceste comentarii personale. Vă rog să vă abțineți și să prezidați această ședință așa cum se cade.

Carmen Hărău: Propun ca ședința să fie condusă de președintele Comisiei de Muncă de la Senat, domnul Rotaru. Nu am venit aici să luăm lumină de la dvs., domnule Solomon.

Adrian Solomon: Domnul Rotaru e răcit. Nu pot să supun la vot așa ceva. Am decis în biroul comisiilor că eu prezidez.

Carmen Hărău: Când s-a decis așa ceva? Trebuie ca o persoană echilibrată să conducă această ședință.

Adrian Solomn: Mă faceți dezechilibrat? Aceasta e jignire! (Ridică tonul.)

Florin Roman: Domnule Solomon, nu ridicați tonul! Este o propunere, trebuie supusă la vot.

Florin Rotaru: Eu sunt răcit, nu mă simt bine, nu pot să conduc ședința.

Cristina-Ionela Iurișniți: Sunt președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse, pot conduce eu ședința.

Adrian Solomon: Nu aveți calitate de conducere.

„Va avea soarta lui Aldo Moro, nu soarta lui Tăriceanu”

În 2012, în cadrul unei conferințe de presă (susținută la sediul PSD din Bârlad), Adrian Solomon l-a amenințat în mod direct cu moartea pe premierul de la acea vreme, Mihai Răzvan Ungureanu. Declarațiile sale sunt absolut terifiante, în genul celor făcute de organizațiile teroriste ale extremei stângi, precum „Brigăzile Roșii” din Italia anilor ’70-’80.

„Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea – că tupeu are cât cuprinde – să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la Primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad, va avea nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro! Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la Primărie, să n-ai bunul simţ să suni la Primărie înainte că vii…”, a amenințat Solomon în 2012.

Aldo Moro a fost răpit și asasinat în 1978

Odiosul personaj Adrian Solomon, care l-a amenințat cu moartea pe Mihai Răzvan Ungureanu, a făcut referire la asasinarea politicianului italian Aldo Moro, președintele Partidului Democrația Creștină.

Pe 16 martie 1978, Aldo Moro a fost răpit, în timp ce se deplasa spre Parlament, pentru învestitura noului Guvern. Răpitorii au fost membri ai organizației teroriste de sorginte comunistă „Brigăzile Roșii”. Două luni mai târziu, Aldo Moro a fost ucis.

Aldo Moro a deținut mai multe mandate de prim-ministru al Italei, dar a fost și ministru de Externe, al Justiției și al Educației.

Cine este Adrian Solomon. „Recunosc că sunt comunist”

  • Fost profesor de istorie la Colegiul „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad.
  • Are în palmares un mandat de viceprimar al municipiului Bârlad (2004-2008).
  • În 2016 a candidat pentru postul de primar, fiind învins de avocatul Dumitru Boroș (PNL)
  • Se află la al treilea mandat de deputat PSD (începând din 2008, când avea 31 de ani).
  • Este finul de cununie al lui Constantin Constantinescu, fost baron PSD de Bârlad. Acesta și-a pierdut mandatul de primar din cauza acuzațiilor de corupție venite din partea DNA.
  • În 2016, conform ziarului „Adevărul”, Solomon a cununat-o pe fiica „regelui asfaltului” din Vaslui, care deține societatea Transmir – firma de casă a PSD. Procurorii DNA au trimis în judecată această firmă pentru fraude cu fonduri europene.
  • În 2014, Solomon a declarat că este un nostalgic al comunismului și că PSD este continuatorul PCR-ului condus de Nicolae Ceaușescu. „Sunt un PSD-ist adevărat şi nu mă dezic de calitatea mea de membru de partid şi nici de structura mea socialistă şi chiar, de multe ori, comunistă. Cine are ceva de comentat să vină să-mi contraargumenteze. Da, recunosc că sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care acceptă armonia socială şi nu are în programul său politic lupta de clasă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Război în Ucraina. Separatiștii ruși, asalt cu mitraliere și tancuri pentru a compromite procesul de pace

* Tăriceanu, un dictator tot mai mare într-un partid tot mai mic. Contestatar executat cu sânge rece

* Barurile și cafenelele, mai pline cu elevi decât sălile de clasă. Chiulul, fenomen de masă în România

* Îl acuză pe Iliescu că i-a ucis părinții! Valentin Ceaușescu, fiul dictatorului, se consideră victimă a Revoluției din 1989

4 COMENTARII

  1. Acest personaj care-si da in petec printr-un comportament obraznic denota caracterul bolsevic al partidului din care face parte, partid impotriva caruia ar trebui luptat cu toata forta de catre partea constienta a populatieu care-si doreste progresul acestei tari. Cu acesti neobolsevici lipsiti de obraz si de orice dorinta de a iesi din trecut nu e cazul sa fim indulgenti. Fara o atitudine ferma, ei vor crede mereu ca marlania lor e invingatoare.

  2. Cu astfel de specimene sa credem ca fac blat penelistii,dupa cum tot insista useristii,mai ales presada,chichireaua ,bulaiul si nasuiul ,plus drula cel cu mintea lui bula?!? Sa o creada mutu…NU NE MAI JIGNITI INTELIGENTA,STIMATI PLUSERISTI! ATI TOT INVOCAT UN PARTENERIAT,FITI CORECTI SI NU DATI INTR-UNA MUNITIE PESDEILOR,CA VA TREZITI SI CU ALEA 4 PROCENTE PESTE 10% SCAZUTE,PANA LA ALEGERI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.