Mesaj emoționant al Kirei Hagi, sora lui Ianis, după seara de vis a fotbalistului român

1
3135
Kira Hagi, Ianis Hagi
Kira Hagi este foarte mândră de fratele său. Îi respectă munca și efortul depus pentru a călca pe urmele tatălui său - Foto: Facebook/Kira Hagi

Kira Hagi a scris un mesaj emoționant despre fratele ei Ianis, jucătorul lui Glasgow Rangers, Scoția, care a marcat două goluri în partida cu Braga și a adus victoria clubului său în Liga Europa.

„Nu am avut vreodată dubiul că o să fie cel mai cel. Însă nu pot să vă descriu cum e să fii pe stadion cand începe să dea roade toată munca lui, toți anii în care nu a avut vacanță, tot chinul fizic și psihic, toată determinarea lui și toata obsesia pentru un obiect plin cu aer…”, a scris Kira Hagi pe pagina sa de Facebook.

Kira Hagi, 23 de ani, actriță, a fost pe stadionul celor din Rangers și a asistat la evoluția electrizantă a fratelui ei care a înscris două goluri în Liga Europa, devenind un idol al suporterilor.

VIDEO. Trailer pentru „Povestea romanțată a unei prințese” cu Kira Hagi.

La meci a asistat și marele fotbalist Gheorghe Hagi, internațional român, tatăl celor doi. Și acesta a fost mulțumit și s-a bucurat intens la golurile fiului său.

„Sunt cea mai norocoasă din lume pentru că te pot numi tată şi îți fac şi eu o urare să audă toată lumea: să fii sănătos, să fii bucuros şi să ne trăieşti mulți ani fericiți! Te iubesc până la cer şi înapoi!”, i-a urat Kira lui Gică Hagi de ziua lui, în data de 5 februarie, atunci când marea glorie a fotbalului românesc a împlinit 55 de ani. 

Gheorghe Hagi și Kira Hagi, în urmă cu 20 de ani – Foto: Facebook/Kira Hagi
Kira Hagi are o personalitate puternică, este o actriță talentată și extrem de harnică. Cu multă dezinvoltură a reușit să devină o voce a generației sale, fără complexe și fără a profita de numele familie sale pentru a reuși.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid”, a declarat Kira Hagi într-un interviu acordat Corinei Caragea și publicat pe blogul acesteia.

A ales actoria spre surprinderea tatălui ei care spera că va juca tenis. Dar acesta a fost de acord cu ea și o susține în tot ce face. „Datoria noastră, a părinților, este să te iubim necondiționat și să te sprijinim”, și-a amintit ea că i-a spus Hagi.

Ianis are 21 de ani și, din această iarnă, joacă pentru Glasgow Rangers. După experiențe ratate la Fiorentina, Italia, și Genk, Belgia, fiul marelui jucător pare că și-a găsit drumul.
VIDEO. Interviu Ianis Hagi după victoria cu Rangers din Liga Europa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* ÎNREGISTRARE AUDIO. Andreea Antonescu, mincinoasă ordinară! A sunat beată la 112, dar a dat vina pe un copil de 9 ani

* 2,5 milioane dolari de căciulă! Cei 6 din „Friends” au semnat cu HBO pentru un nou episod

* Patronul Ryanair a comis-o din nou: „Bărbații musulmani trebuie controlați mai bine în aeroport. Pot fi teroriști!”

* OPINIE. Cum își bate Firea joc de oameni: cu „oxigen”, fără „oxigen” și o caricatură de referendum pe Facebook

* Eșec la Consiliul European! Austria, Olanda, Suedia și Danemarca vor un buget mai mic. Iohannis: „rezultat dezamăgitor”

* Inconștienții! O minciună a lui Arafat preluată de Ciolacu și Ponta: „vizita la urgențe va costa 10.000 de lei”

1 COMENTARIU

  1. Ho,..gata, l-ați pupat destul , să-l vedem peste vreo doi ani!!!!… atunci să vă văd cu laudele !!!!…. l-ați dat pe ăla bătrân, acum o dați pe soră-sa, mîine pe mă-sa,… și cum neamul machidonilor e imens,poate până ieși la pensie reușesti să-i dai pe cei in viață la vedere… dacă ta-su e rege,pe asta micu’ cum să-l botezăm???….ai să facem un sondaj că tot e la modă,cum să-l apelăm pe fi-su regelui,???…cum să-i zicem??…eu zic să atacăm teme serioase ,teme care preocupă țara,populimea,criza asta politică care nu se mai termină, creșterea cursului bancar, scumpirea alimentelor,a utilităților….nu căcaturi de cancanuri ,tabloide ,regi , împărați, prinți, sclavi,mafie ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here