Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 pentru că „nu acceptă situații impuse”. Pentru Stoiceasca e OK, ea e obișnuită de la Antena 3

2
9753
Berecleanu - Stoicescu

Plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 a fost o acțiune de forță a trustului lui Dan Voiculescu, care și-a „executat” astfel un om care „nu a acceptat situații impuse” și nici „să se dezică de principiile sale”. Trustul Varanului a înlocuit-o imediat cu Alessandra Stoicescu, o prezentatoare care, în 10 ani de Antena 3, a demonstrat o crasă lipsă de principii și o mare disponibilitate la compromisuri degradante.

După 17 ani la principalul jurnal de știri al Antenei 1, Andreea Berecleanu a plecat cu multă discreție. Și totuși, în mesajul ei de adio n-a putut să nu strecoare câteva explicații străvezii despre cauzele dispariției sale surprinzătoare de la pupitrul Observatorului.

În mesajul postat miercuri pe pagina sa de Facebook, Andreea Berecleanu a dat de înțeles că i-au fost impuse lucruri pe care nu le-a acceptat. Frazele-cheie: „Nu voi accepta situații impuse” și „Nu mă dezic de principiile mele”.

Joi, Andreea Berecleanu a revenit cu un nou mesaj, în care a amintit, cu subînțeles, de „oameni incapabili de a crea energii pozitive; mai mult, cei care distrug până la autodistrugere”.

Andreea Berecleanu – miercuri

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță!”

Andreea Berecleanu – joi

„Am sute de mii, milioane de prieteni. Și eu am crezut toată viața că am doar câțiva, aceiași de peste 20, 30 de ani. Această energie, acest vibe îl pot da doar anumiți oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia să fie oprit în niciun fel de către cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug până la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atât voi în viețile voastre de oameni buni și frumoși, cât și eu, cu viața mea liniștită și normală.”

Stoiceasca vine cu cei patru asasini ai lui Soros

Locul Andreei Berecleanu la pupitrul Observatorului Antenei 1 va fi luat de Alessandra Stoicescu, cea care până în 2010 a mai prezentat această emisiune, alături de Lucian Mândruță.

Stoiceasca nu are nici „principii ferme”, nici determinarea de a refuza „situații impuse”. În ultimii 10 ani, la Antena 3, ea a arătat toate defectele unui caracter prost structurat. A făcur emisiuni rușinoase, precum cea în care Liviu Dragnea delira liniștit despre „cei patru asasini” trimiși de Soros să-l omoare la Athénée Palace – Hilton.

Apropo: Stoiceasca a fost bursieră Soros! Pe banii magnatului american, ea a studiat un an la o universitate de peste Ocean.

Alessandra Stoicescu a participat și la zeci de emisiuni organizate de Mihai Gâdea pentru linșarea unor magistrați, politicieni sau ziariști care nu sunt pe placul infractorului Dan Voiculescu.

VIDEO: Stoiceasca, Dragnea și cei patru asasini

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Pana acum era libera? Ca daca nu ma insel tot o latrina de-a lui voiculescu a servit si nu la divertisment.Iar poza este buna de concluzie : NU LE MAI CREDE NIMENI,NICI DACA SE SPALA 10 ANI …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.