America îl lovește pe corupt la temelie: fiica lui Liviu Dragnea va fi expulzată din SUA, unde se afla la studii!

3
4802
Alexandra Dragnea și iubitul ei din SUA

Interdicția de a intra pe teritoriul SUA este aplicată de guvernul american nu doar lui Liviu Dragnea, ci și familiei acestuia. Prima victimă: Alexandra Dragnea (24 de ani), fiica fostului lider al PSD. Aflată în California, aceasta va fi expulzată.

Alexandra Dragnea se află la studii la o facultate din Los Angeles (California, SUA), unde studiază actoria. Ea locuiește împreună cu iubitul ei, Alexandru Mațaev.

Fiica lui Liviu Dragnea se bucura în SUA de banii furați de tatăl ei în anii când avea România la picioare. Comportament tipic de beizadea: fură tata, cheltuie fata.

Anunțul privind interdicția aplicată familiei Dragnea a fost făcut joi de Departamentul de Stat al SUA, prin purtătorul de cuvânt al secretarului de stat american, Mike Pompeo. Acesta a precizat că măsura punitivă împotriva fostului lider al PSD reprezintă angajamentul american în lupta împotriva corupției și sprijinirea statului de drept în România.

Departamentul de Stat al SUA a anunțat că Liviu Dragnea „nu este eligibil pentru intrarea pe teritoriul Statelor Unite”. Interdicţia a fost aplicată pentru implicarea fostului președinte al Camerei Deputaților în „acţiuni de corupţie semnificativă” și este valabilă şi pentru cei doi copii ai acestuia, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea.

Desemnarea publică a lui Liviu Dragnea ca persona non grata pe teritoriul SUA s-a făcut potrivit legilor americane, pe baza „informațiilor credibile pe care secretarul de stat al Statelor Unite le are în privința oficialilor guvernelor străine că sunt implicați în fapte de corupție”.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Liviu Dragnea şi cei doi copii ai săi au primit interdicţie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza corupției

3 COMENTARII

  1. Asta abia se pregatea, in California, sa fie actrita in… reclame de „absorbante”, in timp ce tat’suuu… a si performat pe pamant nord-american, in rolul de… OSPATAR al lui Trump !!!

  2. Studii si viata buna pe banii furati de tat-su… mai, dar chair nu le stau in gat!?!?! Tupeul beizadelelor este de nedescris, ne dau cu tifla si cand papa banii furati in America, si in Romania, precum juniorul infractorului dracnea!!! Cred ca nici al’ batran nu mai stie cat are ascuns afara, in paradisurile fiscale.
    Iar in timpul asta, statul roman condus de o gasca de mafioti, continua sa moara sub privirea tampa a veoricai si a unui popor care nu mai iese in strada sa se apere de derbedei. VOTUL VA FI PREA PUTIN, SI PREA TARZIU pentru o tara la pamant…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here