Alungat de la prezidiu, Florin Roman anunță plângeri penale „împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR”. Cere demisia Ancăi Dragu, care „a încurajat actele de huliganism”

4
900

Florin Roman (PNL), vicepreședinte al Camerei Deputaților, a anunțat pe Facebook că va depune plângere penală „pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR, care în timpul ședinței plenului reunit m-au blocat prin forță, huliganism, injurii și agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituțional”.

Anunțul lui Florin Roman vine la scurt timp după ce acesta a a fost alungat în forță de la prezidiul Parlamentului, de către mai mulți parlamentari AUR, pentru că refuza să-i cedeze microfonul președintei Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS), pentru a conduce ședința plenului reunit al Parlamentului.

Cum Roman nu a cedat, AUR-iștii au tras scaunul de sub el, i-au smuls microfonul, i-au împrăștiat hârtiile de pe pupitru și l-au alungat de la prezidiu. Microfonul a ajuns, în cele din urmă, la Anca Dragu.

Anunțul lui Florin Roman

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR, care în timpul ședinței plenului reunit m-au blocat prin forță, huliganism, injurii și agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituțional!

Conform regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ de președinții Camerei Deputaților sau al Senatului, iar de azi de la ora 16.00, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial, mi-au fost încredințate atribuțiile președintelui Camerei Deputaților! Ultimele două ședințe de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul Camerei Deputaților, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședință!

Solicit demisia președintei Senatului pentru că a încurajat actele de huliganism! Și pentru că a comis un nou abuz constituțional!

Noua alianță toxica USR-AUR a demonstrat azi imaginea unei Românii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!”

https://www.facebook.com/florin.roman.14/posts/4307890712632555

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Scene ireale în Parlament: Florin Roman a confiscat microfonul, dar cei de la AUR l-au evacuat de la prezidiu! L-au lăsat fără scaun și fără microfon, care a ajuns la Anca Dragu

* PSD, UDMR și PNL-Cîțu încalcă flagrant Constituția. Articolul 113: „Moțiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere”

* O nouă victorie a taberei Cîțu cu ajutorul PSD. Votarea moțiunii de cenzură, amânată de conducerea Parlamentului până la decizia CCR pe contestația depusă de premier

* Acuzație bolnavă lansată de premierul Cîțu: „Dacă AUR a negociat cu USR-PLUS ca această campanie de vaccinare să fie încetinită?!“

* Ofensiva anti-USR-PLUS a lui Cîțu: la o zi după ce i-a dat afară secretarii de stat, i-a demis și prefecții, și subprefecții

* 5 erori majore care au dus la criza politică. Autorii lor: Iohannis, Cîțu, Stelian Ion, PNL, USR-PLUS. Analiza unui fost președinte al PNL

* Revoltă în PNL: 32 de parlamentari pro-Orban îi cer lui Cîțu să nu facă înțelegeri cu PSD

* Orban, acuzații-șoc: „Un personaj foarte important din România a decretat ca Orban să nu mai fie președinte. Cîțu trebuia să devină guvernator BNR”

* Mișu Negrițoiu despre Florin Cîțu, pe care l-a dat afară de la ING: „Un mic satrap, foarte învechit. Nu știe să lucreze în echipă”. Despre Klaus Iohannis: „Plutește” / „Orban este singurul care poate să ducă PNL mai departe, voi îl îngropați. Nu-mi pasă, dar păcat de țară!”

* VIDEO. Șoșoacă și fanii ei au atacat un centru de vaccinare. 12 pacienți netransportabili – nevoiți să se imunizeze în localitățile vecine

4 COMENTARII

  1. Singurul golan disperat din Parlament ai fost tu florin roman, reincarnarea sinistrei dictatoare elena ceausescu! Anca Dragu este presedinta Senatului si o doamna. Tu esti unul dintre cei 4 vicepresedinti ai Camerei Deputatilor dar singurul care azi prin marlanie, obedienta crasa si lasitate si-a facut de ras mama, rudele, pe motii din judetul Alba pe care il reprezinti si pe Bratieni!Tu si echipa castigatoare incepeti sa mirositi rau a hoit politic disperat!

  2. Tovarășe „Ebean”, cei de la U.S.R.-P.L.U.S. NU pot fi șiii… „fasciști” (Sic!) șiii… „neomarxiști” (Sic!), cum îi numeai până acum!!!

    Care-iii… eticheta-FINALĂ, tătăiță???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.