Alina Gorghiu despre criticile lui Orban la adresa lui Cîțu și a lui Iohannis: „manifestări toxice”, „acuzații halucinante”, „delirul grandorii”

2
2834
Alina Gorghiu

Senatoarea Alina Gorghiu (43 de ani), vicepreședinte PNL, îl atacă în termeni duri pe fostul președinte al partidului, Ludovic Orban, după ce acesta le-a adus acuzații în rafală noului lider PNL, Florin Cîțu, și președintelui României, Klaus Iohannis.

Criticile Alinei Gorghiu au fost formulate într-un editorial publicat pe Digi24.ro, intitulat „Delirul grandorii”.

Fără a-l numi explicit pe Ludovic Orban, senatoarea din „echipa Cîțu” califică declarațiile acestuia drept „acuzații halucinante”, „teorii ale conspirației”, „manifestări toxice pentru PNL”, „delirul grandorii la fiecare ceas”.

Cele patru personaje implicate în această răfuială sunt ultimii președinți ai PNL, în succesiunea: Klaus Iohannis (iunie – decembrie 2014), Alina Gorghiu (2014-2016), Ludovic Orban (2017-2021), Florin Cîțu (din septembrie 2021).

„Editorialul” semnat de Alina Gorghiu

„Delirul grandorii”

„Unii nu pot concepe că au fost înfrânți. În loc de pas lateral, preferă delirul grandorii la fiecare ceas, dovada că liberalii au votat înțelept la Congres.

Decredibilizarea PNL, acuzațiile halucinante către noua conducere a PNL și președintele Klaus Iohannis, teorii ale conspirației, motivate de mentalitatea «nu e nimeni mai bun decât mine» sau «toată lumea e împotriva mea», sunt manifestări toxice pentru PNL.

Cine își imagina că, după Congres, atacurile la adresa Partidului Național Liberal, venite din interior, vor înceta – iată că s-a înșelat!

Campania internă din PNL a fost o perioadă grea pentru PNL.

Important este că am intrat într-o nouă etapă care va fi definită de fair-play, unitate și muncă în echipă. Toate acestea pentru cel mai important obiectiv al noii echipe este o bună guvernare!

De aici înainte, indiferent de opțiunile noastre de ieri trebuie să avem grijă de imaginea PNL de mâine. Rezultatul de la Congres reflectă foarte bine ceea ce gândește acum PNL. Un alt mod de a face politică. El trebuie respectat ca atare de toți membrii PNL. A fost opțiunea PNL de a suprapune funcția de președinte al partidului cu cea de prim-ministru, cu Florin Cîțu.

Cu el, proiectul politic liberal este clar, tot PNL-ul este acum echipa câștigătoare pentru 2024.

Apoi, guvernarea cu Premier liberal va continua. PNL nu își va răsturna niciodată un guvern, mai ales că Florin Cîțu tocmai a fost ales președintele PNL. Ritmul este alert: implementarea  PNRR, rezolvarea crizei din Parlament, doza trei de vaccin. Această guvernare va lua în continuare multe măsuri bune pentru români!

Și ceea ce este esențial, PNL va continua parteneriatul cu Președintele României, Klaus Iohannis.

Așa că până la urmă, dincolo de impresia amestecată de sâmbătă, Congresul PNL aduce vești bune pentru români: toate deciziile care rămân denotă responsabilitate, stabilitate și maturitate politică. Pentru că obiectivul Partidului Național Liberal unit va fi o bună guvernare.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* Cîțu l-a demis pe șeful USR-ist din Sănătate pentru că n-a făcut ceea ce însuși Cîțu i-a interzis prin OUG!

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

Cîțu achită prompt serviciile pe care i le-a făcut Antena 3: Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, a primit o funcție mare chiar în timpul Congresului PNL

* Dacian Cioloș e noul președinte al USR-PLUS. Victorie strânsă în fața lui Dan Barna: 50,9% – 49,1%

* „Spitalul morții” de la Constanța e condus de 13 ani de directoarea lui Radu Mazăre. Contract de căpușare a spitalului

* Klaus Iohannis: „Sunt îngrozit!”

* OPINIE. Țara prizelor defecte. România, locul unde se trăiește și se moare în flăcări, ritualic, sub blestemul lui „las-o, bă, că merge și așa!“

Un fost șef al Romsilva aplaudă atacurile mafiei lemnului împotriva jurnaliștilor și activiștilor. Îi compară pe ecologiști cu teroriștii ISIS și cu comisarii sovietici

* Demisie la Realitatea Plus. Bogdan Muzgoci: „Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea «Succes!» în propria emisiune”

2 COMENTARII

  1. Această individă… ATÂT DE DETESTATĂ (!) de către publicul din România ar face mai bine să TACĂ MAI DES!!!

    ACUM, după NOUA TRAGEDIE, de la Constanța, P.N.L.(-Cîțu) și Iohannis au ajuns la un… MINIM-ISTORIC (!!!) din punct de vedere electoral: dacă mâine ar fi alegeri, P.N.L. și Iohannis NU AR LUA (ÎMPREUNĂ!…) NICI… 2% DIN VOTURILE ROMÂNILOR!!!

  2. „Această guvernare va lua în continuare multe măsuri bune pentru români”. Aș dori s-o întreb pe tovărășica asta: Da’ ce măsuri bune pentru români a luat PM până la vestitul congres cu urlători? După mine…NIMIC. Un nimic și Cîrțu ca și nimicul Dragnea. Cât timp vom alege astfel de hahalere (PNL, PSD) în România nu va fi bine.
    Treziți-vă români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here