Aduşi „cu japca” la mitingul „Ciumei”, din Craiova. „Naşul mare”, alături de clanul Manda-Olguţa

4
6155

Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR, a dezvăluit pe Facebook un caz care denotă ce ştie mai toată lumea: mare miting al „Ciumei Roşii”, de azi, din Craiova, a fost organizat cu „japca” (termen drag lui Liviu Dragnea), printre angajaţii de la stat.

Dezvăluirea deputatului USR

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”. Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist.

Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

„PSDul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova”, îmi spune taximetristul.

Îi răspund că poate oamenilor le e frică și să spună că nu votează cu PSD. E neîncrezător. Dar eu sunt optimist pentru că l-am întâlnit. Am ieșit 20 000 la miting împotriva OUG 13. Am strâns 30 000 de semnături #farapenali. Suntem din ce în ce mai mulți care înțelegem că PSD a prăduit Craiova și județul. Că #farahotie ajungem departe. Fără hoție vom avea un oraș cu condiții de viață civilizate, ca-n Europa.

Surse din administraţia doljeană au declarat pentru ZIARISTII.COM că PSD va scoate „cu japca” angajaţi de la stat, din administraţia locală sau „deconcentrate”, din primăriile din judeţ. Oamenii spun că vor merge pentru că „se tem că vor fi daţi afară din serviciu”.

„Ei şi-au luat ditamai conacul în centrul Craiovei, au făcut nuntă de miliarde la Işalniţa, unde naş e tovarăşul lor de afaceri şi politică, primarul îmbuibat, manevrează milioane şi ne scot pe noi la miting să arate ce tari sunt ei!”, ne-a declarat sub anonimat un funcţionar din administraţia Craiovei.

Nuntă la conac

Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu şi-au oficializat recent relaţia, printr-o cuninie civilă şi o nuntă de pomină stropită cu milioane.

Ca şi în cazul nunţii lui Dragnea-junior, noii însurăţei PSD şi-au propus să strângă o sumă mare de bani, fără să taie chitanţă.
Tânăra familie „social-democrată” şi-a rezolvat astfel şi situaţia financiară legată de achiziţia celebrului conac din centrul Craiovei, un stabiliment de lux deţinut de-a lungul timpului, încă de când a fost recuperat de la stat, de mai mulţi interlopi care l-au tranzacţionat între ei până a ajuns la noii proprietari, cuplul Claudiu Manda-Olguţa Vasilescu.
Claudiu Manda a declarat că a plătit 150.000 de euro pentru 62% din imobilul al cărui preț total este de 230.000 de euro, restul tranzacției fiind acoperit prin schimbul unui apartament deținut de o firmă în care senatorul PSD este acționar. ”O parte din imobilul cu suprafața totală de 230 metri pătrați este ocupată de alți locatari”, a spus Claudiu Manda.

CITIŢI ŞI:

Nuntă mare în Bănie. Manda şi Olguţa strâng bani pentru a plăti Conacul Interlopilor din Craiova

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

Iohannis l-a scos afară pe Nicolicea! A rămas cu cei doi bătrâni, unul fost infractor de drept comun, folosiţi de PSD pentru falsificarea istoriei

Tăriceanu a dat în mintea Maricicăi-Dansatoarea: minte cu nesimţire şi vede că „statul paralel” face jocurile în SUA

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

 

4 COMENTARII

 1. Niels Schnecker, de la 1 Iulie 2019 vine Pentagonul la Bucureşti. L-ați ucis pe secui Simion Robert Christian acum plătiți.

  1. 14 județe transilvane se alipesc la Ungaria. Limba oficială va fi numai maghiara. La Câmpia Turzii se menține baza militară aeriană cu 50 avioane F-16 şi 50 avioane F-35. Quantico aduce la Alba Iulia 15000 Marines care vor avea 1000 rachete interceptori Thaad.

  2. 8 județe moldovene se alipesc la Basarabia care primeşte şi Bugeacul. Limba oficială va fi limba moldovenească de peste Prut.

  3. Oltenia Muntenia Dobrogea se alipesc la Bulgaria. Limba oficială va fi bulgara. Baza militară Babadag se menține cu 10.000 Marines care vor avea la Baza Aeriană Deveselu 100 avioane F-16 şi 50 avioane F-35 şi vor avea 500 rachete interceptori Thaad.

  Merci CSAT pentru privirile rușilor nebuni.

 2. tot așa, cu japca și amenințări, am trăit și înainte de ’90
  mai puțin amenințarea cu pierderea serviciului, se umbla la salariu
  constatăm, deci, că lupul și-a schimbat doar părul… 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here