duminică, septembrie 22, 2024
AcasăOpiniiCasele lui Simion

Casele lui Simion

-

De la început, AUR și George Simion exploatează ignoranța și disperarea românilor. Casele de 35.000 de euro și cozile românilor care stau cu buletinul în mână amintesc de Caritas și începuturile escrocheriei în România.

Niciunul dintre cei care cred că Simion le va da casă nu se întreabă ce va face AUR cu CNP-urile lor. În ce fel se va întoarce împotriva lor toată această schemă?

Nicăieri în Constituția României nu scrie că președintele are rolul de diriguitor de spații locative. Că stă pe șantierele patriei, veghind turnarea betoanelor.

AUR este partidul pomenii, al sabotării demnității românilor, cât a mai rămas din ea. Nu de pomană au nevoie cei care sunt suficient de naivi să creadă miraculoasa promisiune a lui Simion, ci de locuri de muncă plătite decent. De stimă de sine și aspirații mai înalte decât propria burtă plină.

- Advertisement -

Așa cum ne-a obișnuit, statul român asistă la potlogăriile pe care AUR le face în România. Schema frauduloasă pe care Simion o propune naivilor se încadrează la cel puțin un articol din Codul Penal.

Totuși, nimeni nu se sesizează, la fel ca în pandemie, când Simion și AUR au îndemnat la nesupunere civică. AUR, Simion și Șoșoacă au sânge pe mâini, mâini neîncătușate de Justiția română, din motive care mă depășesc.

George Simion nu are de dat nicio casă, doar de luat voturi. Escrocheria pe care Simion o patronează va lăsa românii săraci și disperați. Și mai săraci, și mai disperați.

DE ACELAȘI AUTOR:

Mi se face frică

Trist și rușinos moment!

O familie de ucraineni, în trenul de București

Tatăl meu a murit

Nunta lui Cherecheș

Patriarhul Kiril, păstorul ce-și mănâncă turma

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -