luni, mai 20, 2024
AcasăOpiniiUn individ cameleonic, cu grave derapaje morale

Un individ cameleonic, cu grave derapaje morale

-

Suntem 18,9 milioane de cetățeni români cu drept de vot. PSD își asigură perpetuarea la putere cu maxim patru milioane de voturi. Ce spune asta despre noi? Că nu ne interesează pe mâna cui cad viețile noastre. Mai grav, ale copiilor și nepoților noștri.

PSD nu are susținere reală printre români. Doar lipsa noastră de interes și implicare civice îl țin la putere. Fiecare vot nefolosit e un vot în favoarea PSD.

În loc să luăm cu asalt secțiile de votare, ne plângem că de trei decenii suntem captivii FSN-ului. Și atât. Apoi, ne întoarcem la viețile noastre, hotărâte de cei pe care i-am lăsat să ne fure destinul.

Ce popor om mai fi și noi, chiar nu știu…

- Advertisement -

***

Să te mire că Mihail Neamțu a intrat oficial în AUR – înseamnă să fi trăit până acum într-o peșteră. Acest individ cameleonic, cu grave derapaje morale, se aruncă și în mocirlă, dacă asta îl așază pe poziția de putere politică pe care și-o dorește.

Nu uitați această fotografie! Dacă nu va ieși europarlamentar, Mihail Neamțu o va dori uitată. Să nu-i dăm voie!

- Advertisement -

 

***

Să întrebi pe alții cu cine să votezi – vădește o crasă derivă morală. Chiar nu știm cine a jefuit țara asta timp de peste 30 de ani? Cine ne-a mințit, furat și scuipat în față? Încă nu ne-am prins cine a transformat milioane de români în pribegii Europei și ne-a lăsat bătrânii singuri? E atât de greu de înțeles?

A cere altora sfaturi despre propriul vot exprimă nepăsare și superficialitate, într-o epocă în care dilemele pot fi spulberate cu un minim efort de documentare personală. A întreba în dreapta și-n stânga cu cine să votezi e ca și cum te duci la piață și-i întrebi pe alții: «Eu ce să cumpăr? Am nevoie de lapte sau de carne?». Pe bună dreptate, ai fi catalogat ca idiot. Singurul care știe exact ce nevoi ai ești tu însuți. Nimeni nu-ți poate spune ce e bine pentru tine.

Nu o să vă spun niciodată cu cine să votați. Dacă până la vârsta asta nu v-ați dumirit singuri, nu e doar jalnic, dar e și un pericol pentru bruma de democrație pe care încă o avem.

E rușinos să întrebați pe alții cui să dați votul. Priviți-vă în oglindă! Întrebați-vă ce e binele și ce e răul! Ce țară vreți pentru copiii voștri. Și dacă-i vreți la bătrânețe lângă voi sau alungați de niște mafioți cățărați la putere pe mormanul de prostie națională.

DE ACELAȘI AUTOR:

* Trist și rușinos moment!

* O familie de ucraineni, în trenul de București

* Un caracter josnic

* Tatăl meu a murit

* Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* Patriarhul Kiril, păstorul ce-și mănâncă turma

* Cine moare pentru Rusia lui Putin?

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

4 COMENTARII

    • Talibanii 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  1. Astia suntem, asta ne e gena, asa am reusit noi sa trecem prin istoria noastra.
    Poporul pluteste in deriva si se ataseaza si el de cine poate.
    Daca semnalele bune ar fi mai puternice, daca elita ar fi mai activa, daca i s-ar adresa clar, apropiat, rezultatul ar fi altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -