marți, februarie 27, 2024
AcasăOpiniiTrist și rușinos moment!

Trist și rușinos moment!

-

Trist și rușinos moment pentru Ortodoxia ardeleană, care așază la pieptul unui impostor cea mai de preț distincție a ei!

Un neolegionar filetist, naționalist, antisemit, antieuropean putinist, lider al celui mai toxic partid de după cel legionar, a fost decorat cu una dintre cele mai importante distincții ale Bisericii Ortodoxe Române, „Crucea Șaguniană”.

Gestul mitropolitului Laurențiu amintește de vremuri interbelice, când tot din Transilvania radiau idei antisemit-filetiste, în importante publicații ale Bisericii.

ÎPS Laurențiu Streza – George Simion

Autenticul creștin ortodox vede și simte nefirescul și fariseismul acestui episod, chiar dacă se roagă în continuare pentru ierarhul său. De fapt, în astfel de clipe de rătăcire, ierarhul are nevoie mai mare de rugăciunile celor rămași în Adevăr.

- Advertisement -

Sper ca gestul nefericit al mitropolitului Ardealului să nu se multiplice în alte catedrale mitropolitane sau episcopale. Ar fi tragic ca oamenii onești și lucizi ai României să nu-și mai găsească sensul nici în Biserica pentru care Iisus și-a dat Sângele.

DE ACELAȘI AUTOR:

* Prizonierii propriilor crime

* O familie de ucraineni, în trenul de București

* Un caracter josnic

* Tatăl meu a murit

* Asta au ucis medicii din Botoșani când au lăsat-o pe Alexandra să moară!

* Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* Patriarhul Kiril, păstorul ce-și mănâncă turma

* Cine moare pentru Rusia lui Putin?

* Paulo Coelho cere iertare Franţei

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. „Un neolegionar filetist, naționalist, antisemit, antieuropean putinist”
    Asa credeam si eu pana cind l-am vazut pe Kelemen Hunor ca a mers in SUA special sa improaste cu noroi si sa denigreze Romania.
    Cred ca locul lui George Simion a fost luat de Kelemen Hunor.

    • … Intre „neolegionar” si „neohortist” eu nu prea vad diferenta. Intre „antisemit” si „antiroman” iarasi nu exista diferente. Intre „putinist” si „orbanist” nici nu are rost sa facem comparatie.

  2. Si de ce sa-si inchipuie cineva ca sfintiile lor scapa de ispita necuratului? Pentru ca functii mari? Functiile sunt o ierarhie omeneasca si nu arata inaltimea spiritului. Mai degraba are un spirit inalt vreun calugar descult intr-o pestera decit multpraluminatii imbracati in fir de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -