vineri, octombrie 18, 2024
AcasăNewsGrav! Studenții primesc pe e-mail-ul Universității București invitații la evenimente organizate de...

Grav! Studenții primesc pe e-mail-ul Universității București invitații la evenimente organizate de AUR!

-

Propaganda extremistă în rândurile tinerilor, chiar în instituțiile statului român, continuă în ritm susținut. Studenții de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (FSAS) a Universității București au primit, pe adresa de e-mail a instituției, invitații la evenimentul „Make Europe Great Again“, organizat de AUR în weekend-ul trecut, la Palatul Parlamentului, relatează HotNews.ro.

Acum, după ce această ticăloșie s-a aflat și presa a scris despre ce s-a întâmplat, conducerea Universității București a anunțat că face cercetări.

După cum au relatat mai mulți studenți, invitațiile au început să curgă pe adresele de e-mail instituționale începând cu 25 aprilie, în condițiile în care evenimentul AUR urma să aibă loc pe 27 aprilie. Au fost invitați circa 70 de studenți.

Vă prezentăm fragmente din mesajul trimis de AUR prin e-mail studenților pe adresele personalizate ale Facultății de Sociologie și Asistență Socială.

- Advertisement -

„Bună ziua.

Avem plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului din peisajul politic conservator și suveranist: Make Europe Great Again (MEGA), care va avea loc în zilele de 27 și 28 aprilie, la Palatul Parlamentului din București.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a asculta și interacționa cu vorbitori de renume, printre care se numără personalități politice din România, dar și invitați internaționali. Vor fi prezenți George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și alte personalități internaționale marcante precum: Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell – reprezentant al administrației Trump și Eduardo Verástegui – fondator și președinte al Viva México Movement.

- Advertisement -

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să ia parte la paneluri de discuții ce vor aborda teme actuale de interes geopolitic, oferind o perspectivă profundă asupra direcției în care Europa și lumea se îndreaptă în contextul actual.

Programul începe sâmbătă, 27 aprilie, la ora 14.00 și continuă duminică, 28 Aprilie, de la ora 9.45, promițând să fie nu doar un eveniment de informare și dezbatere, dar și o ocazie de networking și discuții productive între participanți.

Vă rugăm să ne confirmați participarea azi, 25 aprilie, printr-un replay la acest e-mail. Accesul în clădire se va face pe la intrarea S1. Puteți afla mai multe informații accesând site-ul (…).”

Studenții au confirmat pentru HotNews.ro că doar personalul din cadrul Universității București are acces la listele cu numele studenților și cu adresele lor de e-mail create special pentru ei de instituția de învățământ.

A fost o cârdășie între conducători ai Universității și lideri ai AUR, pentru că studenții spun că adresa de e-mail de pe care au fost emise invitațiile este aur@cdep.ro, adică de la Grupul AUR din Camera Deputaților.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Guvernul Ciolacu, prins de UE că a falsificat cifrele pe 2023: deficit raportat de 5,9% din PIB, când în realitate era de 6,6%!

* EDITORIAL GLĂVAN: Cum să conducă țara Ciolacu?! Nu i-aș da bani nici să-mi cumpere covrigi!

* Criză în AUR: „Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic” / „Ai făcut blat pe București, Gunoiule!” / „AUR este o iluzie dirijată de un Gunoi” / Candidatul AUR la Sectorul 6 și-a dat demisia și-l demoleză pe Simion

 

3 COMENTARII

  1. E plin internetul-in special youtube-de filmulete de propaganda ale acestui antieuropean rusofil!Toate cu minciuni de adormit vigilenta adolescentilor si studentilor,cica promoveaza el ,golanul stadioanelor,MERITOCRATIA!!Promite joburi banoase la un targ de joburi ,promitand ca vor fi selectii doar pe baza de meritocratie!?!Curat „meritocratie”,coane georgica!!!

  2. Dar ca slugile de la Adevarul cenzureaza opiniile cititorilor nu e grav? Sau cele de la HaHaNews si Zoaie.comă, care lasa numai opinii convenabile celor care le dau solda? Cam asta e presa in Romînika, vânduta si lipsita de minima deontologiek sluga a miafilor. Bravo ziaristii ca nu sunteti ca ei

  3. Bolșevicii au terminat cu România și acum au trecut să facă și Europa great again 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -