În 13 ore, Rusia a trimis în Belarus 6 avioane de transport Il-76MD. Rușii ar încerca un sabotaj la granița dintre Ucraina și Belarus

0
5622

Federația Rusă a transferat în Republica Belarus, în decurs de 13 ore, nu mai puțin de 6 avioane de transport Il-76 MD. Ar fi vorba, cel mai probabil, despre dislocarea de personal militar și echipamente de război.

Toate aeronavele au aterizat pe aerodromul special din orașul Maciulîșci, regiunea Minsk, a raportat canalul Telegram „Belarusian Gaion”, preluat de site-ul ucrainean de știri Obozrevatel.com.

Belarusian Gaion: „Sunt aeronave cu numere regionale: RF-76745, RA-86900, RF-76549, RF-86898, RA-76763 și RF-76772. Au început să sosească în Belarus începând cu ora 4 dimineața, iar ultima (RF- 76772) a aterizat la Maciulîșci la 18.17, ora Minsk-ului. Nu poate fi exclusă atât livrarea de echipamente, cât și rotația/livrarea persoanelor mobilizate”.

Avioanele frăției Lukașenko – Putin

Se mai precizează că, dacă în Belarus s-au deplasat militari ai Forțelor Armate Ruse, atunci numărul lor ar ajunge la circa 1.470 de oameni. S-au făcut asemenea considerații, întrucât capacitatea maximă a unui aparat de zbor Il-76 MD este de 245 de persoane.

Obozrevatel.com: „Trupele de ocupație ruse ar putea încerca să efectueze un sabotaj la granița dintre Ucraina și Belarus. Cu toate acestea, forțele ucrainene sunt gata să-și apere granițele de nord și, mai mult, să descurajeze un număr mare de invadatori”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A început atacul regimului Iohannis-PSD la pensiile private ale românilor, pentru a alimenta pensiile speciale de la stat! Pilonul II, în pericol de moarte. „Obsesia lui Dragnea-Vâlcov-Diaconu trebuie dusă până la capăt”

* CCR a decis: nicio pensie specială nu poate fi micșorată! Sistemul mafiot își conservă privilegiile indiferent de presiunile UE pentru o reformă echitabilă a pensiilor

* Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* Se naște cuplul politic care va uni pușcăria cu balamucul: Dragnea a pus ochii pe Șoșoacă! „E singura sinceră, aș colabora cu ea”

* Marele fâs al șantajului rusesc: prețul gazelor naturale în Europa a scăzut sub cel de acum un an! Cotația petrolului e la aproape același nivel ca în decembrie 2021

* „Politica SUA: să fie epuizat tot potențialul militar al Rusiei; Putin să rămână fără trupe. Va fi o distrugere completă”

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

* VIDEO. Viața, gloria și moartea unui fotbalist de legendă: Pelé. L-a urmat în Ceruri, după doi ani, pe rivalul său Maradona. Singurul triplu campion mondial a fost răpus de cancer, la 82 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.