În ziua în care a devenit, prin vot, candidatul PNL la Primăria Iași, Mihai Chirica și-a văzut moartea cu ochii

0
3971

Duminică după-amiază, biroul Politic Județean al PNL Iași a votat susținerea candidaturii lui Mihai Chirica pentru un nou mandat de primar al orașului Iași. Câteva ore mai târziu, fostul PSD-ist a fost implicat într-un accident de circulație.

Trei persoane, între care și primarul Iașiului, au fost duse la spital în urma accidentului, iar polițiștii au declanșat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Primarul venea dinspre stadion, unde urmărise prima repriză a meciului de fotbal dintre Poli Iași și Dinamo București, câștigat de moldoveni cu scorul de 1-0.

Atât cele două persoane din cealaltă mașină (șoferul și o femeie), cât și Mihai Chirica au primit îngrijiri medicale și au fost duși la spital cu echipaje SMURD.

Șoferul celeilalte mașini a declarat: „A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și «m-a luat». Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”.

Mihai Chirica nu a dat declarații. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Susținerea lui Chirica, demisia lui Bodea

Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, susținerea lui Mihai Chirica pentru un nou mandat la Primăria orașului Iași. Au fost 28 de voturi pentru Chirica, 3 abțineri și 2 voturi împotrivă.

Pentru președinția Consiliului Județean Iași va fi susținut actualul ministru al Mediului, Costel Alexe.

În urma votului favorabil dat lui Chirica, deputatul Marius Bodea și-a anunțat demisia din PNL. „Un partid istoric a ajuns îngenuncheat în faţa unui PSD-ist rapace, aşa cum este Mihai Chirica. Ne acoperă cu un strat gros de ruşine, ce în final ni se va fi dovedit fatal. Domnul Chirica este exponentul a tot ceea ce detestăm noi mai mult la PSD-işti: amoralitatea, incompetenţa, abuzul şi sfidarea”, a declarat deputatul Bodea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here