„Votez să plece Firea Pandele, că nu mai sunt de suportat”. Până și o vuvuzea a taberei anti-justiție a ajuns la exasperare

1
4161
Sorina Matei

Anunț surprinzător al jurnalistei Sorina Matei, cea care ani de zile a promovat o retorică anti-justiție și anti-europeană, plasându-se pe poziții similare cu cele ale taberei PSD.

Sâmbătă, cu numai o zi înaintea alegerilor locale, Sorina Matei a făcut cunoscut, prin intermediul Facebook, că va vota „ca să plece Firea Pandele, că nu mai sunt de suportat”.

În luna mai 2020, Sorina Matei a fost îndepărtată de la B1 TV din cauza „orientării sale pro-ruse în criza coronavirus, orientare tot mai evidentă în ultima perioadă” (așa cum a explicat managerul televiziunii, Sorin Oancea).

Sorina Matei s-a descalificat profesional în ultimii ani prin campanii violente împotriva Justiției, mai ales a DNA și a Laurei Codruța Kovesi. Agenda ei semăna izbitor cu cea a mafiei politico-penale ce-și avea epicentrul la vârful PSD.

De asemenea, Sorina Matei a atins penibilul absolut în cazul Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din New York. Atunci, jurnalista a organizat adevărate orgii la B1 TV, strigând isteric că micuța va fi dusă în America pentru a-i fi luate organele!

Acum, chiar și vuvuzeaua penalilor, adeptă a teoriilor conspiraționiste, s-a săturat de candidata penalilor: Gabriela Firea.

Postarea Sorinei Matei

  • „Eu o să mă duc să votez. După campania disperată a lui Firea, mă duc să votez ca să plece Firea Pandele, că nu mai sunt de suportat.”
  • „În plus, la mine în sector n-au făcut absolut nimic de 20 de ani, pentru că de atâția ani – dacă vă vine să credeți – PSD conduce sectorul. Nici coșuri de gunoi nu sunt. Pentru că este atât de greu să amplaseze ceva basic din banii oamenilor, nu din averile pe furăciune ale lor: coșuri de gunoi.”
  • „Mizerie și interlopi sunt în schimb all over. Nu-mi pun speranțe în nimeni, dar măcar se mai schimbă actorii și ambientul. Vin alții la boscorodit.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. este mai probabil ca, rămasă fara loc de munca, a iesit pe soseaua de centura a politicii pentru a simula iubirea si a presta servicii.
    Stiută fiind ca venerică, a fost refuzata.
    Cetățeanca s-a răzbunat.
    Jenant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here