Vosganian-cel-Miruit: „Adevăratul pericol la adresa democrației vine de la PNL și USR”!

2
1282
Vosganian și mirul său magic, care între timp a devenit apă de trandafiri

Varujan Vosganian (62 de ani) se cere pe lista PSD! Fruntaș într-un partid mort, dar neîngropat încă (ALDE), el își caută refugiu la „Ciuma Roșie”, care ar putea să-i asigure un nou mandat de parlamentar. De aceea, fosta speranță a dreptei lingușește PSD fără nicio jenă.

Marți dimineață, într-o postare pe Facebook, Vosganian face pirueta în mod oficial: „Scriam, în anul 2000, că pericolul la adresa democrației vine de la PSD. Acum, în anul 2020, mă văd nevoit să scriu că adevăratul pericol la adresa democrației vine de la PNL și USR”.

Vosganian a devenit celebru când, în 2015, a venit în Parlament cu un acatist, s-a uns cu mir și a lăcrimat, pentru a-și convinge colegii senatori să nu-i ridice imunitatea. Și a reușit: parlamentarii au votat de două ori, în cazul a două dosare penale, ca Vosganian să nu fie cercetat.

În 2018, când a votat alături de PSD masacrarea Codurilor penale, Vosganian a explicat de ce a făcut-o: „Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toți odată!”.

Postarea lui Varujan Vosganian (marți, 25 august 2020)

„Campania obsesivă anti-PSD și asmuțirea electoratului împotriva PSD-iștilor sunt menite să abată atenția opiniei publice de la adevăratele probleme ale societății românești.

Scriam, în anul 2000, în cartea «Mesajul Dreptei Românești», că pericolul la adresa democrației vine de la PSD.

Acum, în anul 2020, mă văd nevoit să scriu că adevăratul pericol la adresa democrației vine de la PNL și USR.”

Acatistul parlamentar al lui Vosganian

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here