„Viorica, ți-am zis să nu-l punem pe Ciolacu șef, că vă va arunca peste bord pe toți! Astăzi v-ați făcut seppuku în grup!”

2
3390
Codrin Ștefănescu - Viorica Vasilica Dăncilă

Execuția sumară aplicată de președintele PSD, Marcel Ciolacu, fostei șefe a partidului, Viorica Dăncilă, și baronului de Vrancea, Marian Oprișan, i-a dat apă la moară fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Marginalizat în partid până la limita excluderii, Codrin Ștefănescu a reacționat pe Facebook marți, după „decapitările” operate de Ciolacu. Fostul PRM-ist i se adresează ex-premierului Viorica Dăncilă, pe care o găsește vinovată pentru că, după întemnițarea lui Liviu Dragnea, l-a impus pe Marcel Ciolacu la conducerea Camerei Deputaților. A fost trambulina care avea să-l propulseze pe Ciolacu la șefia partidului.

Mesajul plângăcios al lui Codrin Ștefănescu

„Ți-am zis să nu-l punem pe Ciolacu șef la Camerā? Că-ți va trage preșul de sub picioare și se va înscăuna lider suprem? Și va aduce în conducerea PSD toți civilii pământului? Că va face blat cu adversarul, așa cum sună ordinul de sus? Și vă va arunca peste bord pe toți, rând pe rând? Păi, ți-am zis, Viorica! Dar tu ai insistat și ai insistat continuu! Iar astăzi v-ați făcut seppuku în grup!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Acum a intrat dracul in inimile pana la capat si ii joaca ,,ca pe dracu,,. O sa se faca de ras pana la capat ca sa vada prostimea la cine au pus ,,botul,,….Mare blestem pe capul oamenilor fara minte acesti nenorociti in care si-au pus increderea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here