VIDEO. Tragedia putea fi și mai mare. Elicopterul lui Kobe Bryant s-a prăbușit în apropierea vilei surorilor Kardashian

0
2755
Kourtney și Khloe Kardashian locuiesc foarte aproape de locul în care s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant

Legendarul jucător de baschet Kobe Bryant, 41 de ani, a murit împreună cu fiica sa Gianna, 13 ani, într-un groaznic accident de elicopter.

VIDEO. Imagini de la locul prăbușirii elicopterului.

Pe o ceață densă, pilotul nu a putut ateriza la destinație și a decis să se întoarcă. În urma manecrelor, elicopterul a pierdut înălțime și s-a lovit de un deal.

În accident și-au pierdut viața două colege de clasă a fiicei lui Kobe Bryant, părinții acestora și pilotul. În total, au murit nouă oameni.

Tragedia putea fi și mai mare. Elicopterul s-a prăbușit la câteva sute de metri de proprietatea a două surori Kardashian – Kourtney și Khloe. Amândouă sunt extrem de celebre. Au jucat în seriale și mai multe reality show-uri de succes pe rețelele de televiziune americană.

Proprietatea pe care putea să se prăbușească elicopterul are o valoare de 8,5 milioane de dolari.

Imagine de sus a proprietății lui Kourtney Kardashian pe care era să se prăbușească elicopterul lui Kobe Bryant – Foto: virtualglobetrotting.com

Kourtney Kardashian are 40 de ani și câștigă între 75.000 și 300.000 de dolari pentru o postare pe contul său de Instagram.

VIDEO. Turul casei lui Kourtney Kardashian.

Khloe Kardashian are 35 de ani și a devenit populară în show-ul TV a lui Donald Trump, „The Aprentice”. Cea mai celebră dintre cele trei surori e Kim Kardashian.

Conform ultimelor informații, pilotul elicopterului a primit o permisiune specială din partea utorităților pentru a decola pe timp nefavorabil. Acesta trebuia să se asigure că nu zboară dacă nu are vizibilitate. Și-a asumat un risc încheiat cu o mare tragedie. 

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Moartea lui Kobe Bryant. Cine sunt cele 9 victime din elicopterul prăbușit

* VIDEO. Ultimul zbor al lui Kobe Bryant și al fiicei sale de 13 ani. De ce s-a prăbușit elicopterul?

* Legendarul Kobe Bryant a murit la 41 de ani, alături de fiica sa de 13 ani. Mergeau să joace baschet, dar s-au prăbușit cu elicopterul

* Ana Birchall a învins-o pe Lia Savonea și a divorțat de PSD. În curând, logodna cu PNL!

* VIDEO. Guvernul chinez ascunde adevărul despre epidemie. Cercetători din Hong Kong: 44.000 de oameni sunt deja infestați

* INTERVIU. „Virusul mortal din China n-are nicio legătură cu vaccinurile gripale”

* Renuțarea la inelul de logodnă, un nou mesaj al Irinei Tănase către Dragnea. Relația dintre cei doi, pe butuci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here