Renuțarea la inelul de logodnă, un nou mesaj al Irinei Tănase către Dragnea. Relația dintre cei doi, pe butuci

1
4602
Liviu Dragnea, Irina Tanase
Dragnea și Irina făceau pe marii cunoscători ai cesurilor elvețiene

Liviu Dragnea a încercat, în urmă cu o săptămână, să obțină o permisie. Aceasta i-a fost refuzată în ultimul moment. La vremea respectivă, nimeni nu a înțeles adevăratul motiv pentru care fostul lider PSD își dorea să ajungă cât mai repede acasă. Motivul era iubita sa Irina Tănase.

La sfârșitul săptămânii trecute mai multe site-uri au publicat informația că Irina, logodnica lui Dragnea, a renunțat la inel.  Acesta i-a fost oferit în anul 2018 de către fostul șef al PSD pentru a pecetlui relația dintre cei doi și a costat câteva mii bune de euro.

Tot atunci, au existat mai multe discuții despre posibilitatea ca Dragnea s-o ceară de soție pe Irina și să folosească acest eveniment pentru a-și îmbunătăți imaginea publică.

Liviu Dragnea, Irina Tanase
Liviu Dragnea o sărută pe Irina Tănase. O imegine publicată de tânără pe pagina sa de Instagram
Nu există nicio dovadă, nicio imagine cu Irina Tănase fără inel care să fi fost publicată de presă. În spatele acestei povești se poate ascunde un nou semnal trimis de tânăra femeie către Liviu Dragnea.

Și în trecut, Irina Tănase a comunicat cu Dragnea, aflat după gratii prin intermediul mesajelor preluate de presă. A publicat o strofă dintr-o poezie, a publicat un citat din Angelina Jolie, iar acum apare informația că a renunțat la inel.

Aceste mesaje, puse cap la cap, arată că relația dintre cei doi s-a răcit. Liviu Dragnea nu mai are nicio posibilitate s-o păstreze pe Irina care dă tot mai multe semne de independență.
Liviu Dragnea, Irina Tănase
Liviu Dragnea și Irina Tănase, la apogeul relației, în anul 2018

Diferența de 32 de ani dintre cei doi și faptul că nu se pot vedea sunt obstacole foarte greu de trecut. Liviu Dragnea mai are de stat aproape 3 ani după gratii, toate căile de atac folosite în instanță până acum au fost respinse de judecători.

Faptul că Irina Tănase nu a reacționat public la informația renunțării la inelul de logodnă întărește și mai mult ideea că relația dintre cei doi se apropie de sfârșit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dezvăluiri. Se simte mâna Moscovei în protestul de la Craiova împotriva frecvenței 5G. România, o țintă pentru Putin

* Citiți și vă cruciți! Ortodoxia și Olivia Steer au leacul pentru coronavirus. Cum îi minte un site bisericesc pe români

* Apucăturile boieroaicei Olguța Vasilescu. Secretara suna liftiera când aceasta ieșea din birou ca să nu-și strice manichiura, chemând liftul

* Mintea diabolică din spatele deciziei lui Meghan și Harry. Mama prințesei a influențat-o să fugă din Marea Britanie

* Brad Pitt, prins între două femei. Tulburătoarea poveste de dragoste cu Jennifer Aniston, întreruptă de Angelina Jolie

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here