VIDEO. Trandafir aruncat din elicopter pentru soția unui fost senator PDL/PNL, actual consilier ALDE

2
1299
Gigi Chirul, soția și elicopterul

Gigi Chiru (55 de ani), fost senator și actual consilier local în Eforie, a ieșit în evidență cu o nouă „aroganță”. După ce anul trecut și-a scos soția, în plină pandemie de Covid, la o masă pe plajă, de această dată, Chiru a plătit un pilot pentru a-i arunca de la înălțime soției un trandafir și mai multe petale de trandafir, la aniversarea a 20 de ani de căsnicie.

VIDEO: „Aroganța” lui Gigi Chiru

Cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de căsătorie, Gigi Chiru i-a adus soției un trandafir, dar într-un mod mai special. Mai exact, a plătit un elicopter din care să-i fie aruncat partenerei sale un trandafir, de la înălțime. Momentul a fost savurat de invitații de la petrecere, scrie Replicaonline.ro.

Anul trecut, în plină perioadă de restricții din cauza pandemiei de Covid-19, Chiru a organizat o masă pe digul din Eforie și a dansat cu soția. Această „aroganță” l-a costat pe fostul senator 2.000 de lei – suma cu care a fost amendat.

Fost senator PDL/PNL, consilier ALDE

Gigi Christian Chiru (născut la 1 februarie 1966) a fost senator de Constanța în mandatul 2012-2016. A fost ales pe lista PDL, a intrat sub umbrela PNL după fuziunea dintre cele două partide (februarie 2015), iar în aprilie 2016 a devenit independent, activând în grupul „liberal-conservator” al lui Dan Voiculescu.

A făcut parte din două comisii parlamentare: Comisia economică, industrii și servicii, respectiv Comisia pentru transporturi și energie.

De asemenea, a făcut parte din trei Grupuri parlamentare de prietenie: cu Turcia, Guineea și Azerbaidjan.

În prezent, Gigi Chiru este consilier local în orașul-stațiune Eforie județul Constanța. El a candidat din partea ALDE, partidulețul lui C. A. C. P. Tăriceanu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Atât a putut justiția din Vatra Dornei: să-i țină doar o noapte în arest pe bătăușii din „mafia lemnului”. Azi i-a eliberat

* VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

* CNA l-a rupt cu amenzile pe Radu Moraru. A primit încă una de 30.000 de lei, după ce a spus că vaccinarea e un fel de „Experimentul Pitești“

* Sfaturile „mamaiei Niculina” din Sectorul 2, București, pentru nepoata Emma (Răducanu) de la Londra. Interviu în „Daily Mail”

2 COMENTARII

  1. (EXTREM-de-)CONTROVERSATUL ex-senator (P.D.L.) și om-de-afaceri „eforiot” Gigi Christian Chiru (a fost botezat Gigi, de către părinții săi romi – toată copilăria, adolescența și prima-tinerețe petrecându-și-o perpelind și vânzând mici-la-grătar pe plajă la „Belona”, alături de tatăl său –, dar apoi, când s-a îmbogățit…, și-a adăugat și prenumele… CHristian, cuuu… „h”!) este foarte îndrăgostit de frumoasa sa soție, Violeta Luminița Munteanu, care-i și VIZIBIL – Sic! – mai tânără decât el (Chiru este născut pe 1 februarie 1966)!

    • Anul trecut, Gigi Christian Chiru a candidat și pentru funcția de primar al orașului Eforie, din partea A.L.D.E., și a ieșit pe locul trei (din nouă candidați), cu… (DOAR!!!) 712 voturi (!), față de cele 2929 ale câștigătorului, din partea P.N.L, și cele 749 ale reprezentantei P.S.D.!!!

      Chiru a fost cercetat, în trecut, în mai multe… dosare-PENALE (NU NUMAI de către… D.N.A., în clubul-discotecă pe care-l avea în Eforie decedând un tânăr care a căzut de pe-o pasarelă pentru că s-a desprins din fixare balustrada de care se sprijinea!!!)…

      În P.D.L. a fost unul dintre… protejații lui Vasile Blaga, care l-a ajutat să devină președinte al organizației județene Constanța, în 2011, iar Chiru i-a întors serviciul, fiind unul dintre executanții-principali ai… puciului de la Congresul P.D.L. din primăvara lui 2013, când Elena Udrea… NU a fost aleasă președinte al partidului, ceea ce s-a soldat, în aceeași seară, cu celebrul… „Adio, P.D.L.!” televizat al lui Traian Băsescu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here