miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsCNA l-a rupt cu amenzile pe Radu Moraru. A primit încă una...

CNA l-a rupt cu amenzile pe Radu Moraru. A primit încă una de 30.000 de lei, după ce a spus că vaccinarea e un fel de „Experimentul Pitești“

-

Nașul TV a încasat încă o amendă de 30.000 de lei de la CNA pentru afirmațiile lipsite de orice argument, acuzațiile nefondate și teoriile conspiraționiste promovate de Radu Moraru. Este cea de-a doua astfel de sancțiune în nici două săptămâni, notează Pagina de Media.

După ce a fost amendat pentru insultele aduse lui Raed Arafat, realizatorul de emisiune Radu Moraru, care e și patronul Nașul TV, a încasat încă una pentru o avalanșă de teorii conspiraționiste și anti-vacciniste, laolaltă cu insulte și acuzații neprobate.

Membrilor CNA aproape că a început să li se facă milă de Radu Moraru, amendat în cascadă din cauza prostiilor pe care le debitează la foc automat. Monica Gubernat și Nicolae Bălașa au votat contra sancțiunii, care a trecut totuși cu 6 voturi pentru. Explicația Monicăi Gubernat: „Suma este mult prea mare pentru audienţa pe care o are postul şi pentru impactul pe care îl are pe piaţă. Totuşi, subliniez că este o speţă de amendat“.

Câteva dintre afirmațiile lui Radu Moraru, la Nașul TV, care au atras amenda CNA

  • „Deci, practic, Cioloş şi cu Iohannis, şi cu câţiva, au dus România în acest scenariu al noii ordini mondiale, unde vaccinarea obligatorie este parte a acestei noi ordini mondiale.
  • Pentru că, nu-i aşa, îi vaccinăm pe toţi şi, dacă sunt unii mai răi de gură, mai punem ceva în vaccinul ăla. 
  • Este cea mai criminală lege pe care ăştia doresc să o introducă, de când m-am născut eu în ’70. Eu încă nu am întâlnit ceva… o crimă perfectă.
  • Este lagăr de la Auschwitz făcut altfel.
  • Eu încă nu am întâlnit o lege mai criminală dată de un stat împotriva propriului popor. Dacă vreţi, seamănă cu reeducarea forţată, Experimentul Piteşti.
  • Sunt singurul ziarist care a dovedit că e atac cu armă biologică Covidul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* Orban: „Klaus Iohannis poate rezolva criza politică într-un «tête-à-tête» de 15 minute. Nu știu de ce nu o face, e obligația sa constituțională”

* Gheorghe Flutur: „«Festivalul democraţiei» a omorât PNL. Am greșit. Mă rog la Dumnezeu să se termine odată Congresul”

* Conserve politico-mediatice s-au aliat pentru a răsturna „regimul Iohannis”: Năstase, Tăriceanu, Roman, Severin, Vosganian, Marga, Nistorescu, Cristoiu, Dinescu, Bușcu, Știreanu, Savaliuc

* Primar PSD: „Dacă ne obligați să ne vaccinăm, vă așteptăm cu furcile, coasele și securile! Voi fi în prima linie! Sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!”

* Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Trioul universitar care a extras un profesor afgan din ghearele talibanilor: Radu Carp – Cristian Preda – Marian Preda. „Era în pericol de a fi linșat de talibani”

* Mălin Bot a câștigat prima bătălia în justiție împotriva avocatului Cuculis. Jurnalistul e liber să-i critice „Șobolaniada anti-Clotilde”

* Fotografii duioase cu Emma Răducanu și tatăl ei, după triumful de la US Open. Sportiva a regăsit liniștea de acasă

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -